Etihad Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponETIHAD Airlines kampagnekode til business class: Gem 5%31 juli
kuponSalgsfremmende kode på etihad.com : 10% rabat 25 november
kuponTag kuponkode kl etihad.com: 10% rabat07 december
kuponNyd 20% promo kode på etihad.com01 januar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad ETIHAD sælger Danmark

ETIHAD Airways er De Forenede Arabiske Emiraters nationale sekundære flyselskab med hovedkvarter i hovedstaden Abu Dhabi. De opererer på ruterne mellem Østen, Europa, Asien, Australien og Amerika. De flyver også til forskellige destinationer rundt om i verden, og hvor de ikke ankommer i øjeblikket, kan deres allierede selskaber tage dig. For at få mere information, udforsk rutekortet, der vil du være i stand til at kende hele ETIHAD netværket og planlægge det næste eventyr.

Dette flyselskab er forblevet på de 10 bedste steder blandt de bedste flyselskaber i verden ifølge prisen for verdens flyselskaber. Klassificeringen af ​​deres sæder spænder fra: Økonomi, Business, Første klasse.
 

Hvordan laver jeg en reservation på ETIHAD?

For at købe flybilletten skal du vælge om du kun vil have envejsbilletten eller også returbilletten, efterfulgt af dette skal du indtaste antallet af personer der rejser, vælge den type klasse de ønsker at rejse, om det er økonomi , forretning eller første klasse. ; så skal du indtaste oprindelsesland eller -by og destination, efterfulgt af datoen, hvor du vil rejse og vende tilbage til dit hjemsted, for at afslutte vil det bede dig om passagerdata, og det vil dirigere dig til betalingen side, hvor du skal vælge den metode, du vil bruge.

Hvilke rabatter tilbyder ETIHAD Danmark?

I øjeblikket, selvom ETIHAD har få destinationer, som det flyver til, på grund af situationen i verden, kan du blandt disse destinationer finde kuponer og kampagnetilbud med op til 20% rabat.

Betalingsmetoder hos ETIHAD Danmark

Betalingsmulighederne, der bruges af ETIHAD er: kredit- og betalingskort, eWallet eller bankoverførsel i realtid. Du kan endda fordele udgifterne til din rejse og betale i rater. Blandt de kreditkort, de accepterer, er: MasterCard, Visa, Diners Club, American Express og UATP også betaling i rater med kun Visa og MasterCard, JCB Credit, Carte Bancaire, China Union Pay og debetkort.
  

Hvor lang tid tager det, før reservationen foretaget på ETIHAD ankommer?

I ETIHAD, når du bekræfter, at din betaling er lykkedes, vil din billet ankomme til din e-mail på mindre end en estimeret time.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på ETIHAD Danmark

I øjeblikket har den ikke rabatkuponer tilgængelige fra sin side, du kan kun få information om dens tjenester såvel som tilgængelige tilbud.

20 % kampagnekode til Economy Class
Få 10% rabat nu med denne kupon
Spar $30 med en kampagnekode
ETIHAD Airways 10% rabat på alle flyvninger
10% kupon til nye ETIHAD kunder
Op til 10% rabat for studerende
Spar 15 % på denne ETIHAD kupon

ETIHAD Danmark Kundeservice

ETIHAD, stiller flere måder til rådighed for sine brugere at kommunikere med kundeservice, en af ​​måderne kan være via Instagram, Facebook og/eller Twitter, hvor du kan komme med kommentarer, det kan du også gøre ved at sende en e-mail til dutymediaofficer @ ETIHAD COM.ae og de vil kontakte dig så hurtigt som muligt, desuden kan du også gøre det på nummeret +971600555666 i De Forenede Arabiske Emirater, på samme måde på deres side kan du vælge telefonnummeret til dit land eller din region.

Fordele ved at bruge en ETIHAD kupon i Danmark

At opnå rabatkuponer og være i stand til at bruge dem i ETIHAD har sine fordele, da du kan købe rejser og nyde dine drømmeferier på den bedste måde og bedst af alt, du kan spare og opnå personlig tilfredsstillelse for det, du har opnået.

Kan jeg annullere eller ændre den flybillet, der er bestilt via ETIHAD?

For at foretage en annullering i ETIHAD, er det første du skal gøre at kontakte kundeservice, så længe din billet er udstedt af ETIHAD, nu, hvis jeg gør det gennem et rejsebureau, skal du kontakte din agent direkte, dette processen skal udføres 96 timer før dit fly for at undgå at pådrage sig yderligere gebyrer.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

For nu inkluderer de bedste tilbud og rabatkuponer fra ETIHAD Airways en rabat på op til 20% på prisen på flybilletter til nye kunder hos dette selskab.

ETIHAD Danmark på sociale medier

I de følgende sociale netværk kan du finde den seneste information om flyselskabet ETIHAD og om de destinationer, hvor selskabets fly flyver. Derudover kan du i disse sociale netværk finde eksklusive kampagnetilbud og rabatkuponer.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af ETIHAD for købere i Danmark

Den maksimale rabat, som ETIHAD Airways tilbyder sine kunder, er 20 %, hvilket medfører de upåklagelige tjenester, som tilbydes af et af de 10 bedste flyselskaber i verden.

ETIHAD Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

At abonnere på ETIHAD nyhedsbrevet har den store fordel, at det letter kommunikationen med de seneste kampagnetilbud, nyheder fra flyselskabet, nyheder om de destinationer, hvor selskabets fly flyver og meget anden meget nyttig information.

Lignende flyselskaber til ETIHAD

Der er et bredt udvalg af butikker, der ligner ETIHAD, hvor du kan verificere og gennemgå deres tilgængelige kampagner eller rabatter, såvel som deres destinationer og forbindelser, nogle af disse sider kan være Flydubai, LATAM, Malaysiaairlines, QatarAirways, LOT, ETIHAD
                                                          

ETIHAD Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Black Friday er den vigtigste dag på året for online køb, det vil sige for online reservationer. I år har ETIHAD Airways forberedt en kampagnekupon til Black Friday til dig med 20 % på de valgte ruter i kampagnen.

Kupon til ETIHAD Danmark for 11.11

Den 11. november er en, hvor ETIHAD Airways kampagner fortsætter - du har nu brugt den dedikerede kupon og får op til 15 % rabat på et par dusin destinationer.

ETIHAD Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Hvis Cyber ​​​​Monday lige er ankommet, så er dagens kampagnetilbud fra ETIHAD Airways ankommet. I dag kan du bruge ETIHAD kuponen med 20% rabat på din reservation.
 

ETIHAD Danmark Kuponer til jul

Julen er den højtid på året, hvor alle ønsker at give eller modtage gaver. I år tilbyder ETIHAD Airways en julegave til sine kunder: en rabatkupon på 15 % for udvalgte flyrejser til udvalgte destinationer på ETIHADs liste over kampagnetilbud til jul.

ETIHAD mobilapplikation til iPhone og Android

ETIHAD placerer for bekvemmeligheden for sine kunder download af mobilapplikationer til Android og iPhone, hvorfra du kan organisere og booke din flyrejse og din rejse hurtigt og nemt.

Hvad er de destinationer, som ETIHAD flyver til?

ETIHAD er et af de største flyselskaber i De Forenede Arabiske Emirater med mere end 65 destinationer i følgende lande: Aserbajdsjan, Armenien, Australien, Østrig, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Hviderusland, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Cambodja, Cameroun , Canada, Tchad, Kina, Colombia, Cypern, Danmark, Djibouti, Ecuador, Egypten, Etiopien, Frankrig, Georgien, Tyskland, Grækenland, Hongkong, Indien, Indonesien, Iran, Irak, Irland, Israel, Italien, Japan, Jordan, Kasakhstan, Kenya, Kuwait, Libanon, Libyen, Luxembourg, Malaysia, Maldiverne, Mauretanien, Marokko, Myanmar, Nepal, Holland, Nigeria, Oman, Pakistan, Peru, Filippinerne, Puerto Rico, Qatar, Republikken Congo, Rusland, Arabien Saudi, Senegal, Serbien, Seychellerne, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sri Lanka, Sudan, Schweiz, Syrien, Tanzania, Thailand, Tyrkiet, Uganda, De Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, USA, Vietnam og Yemen.

 

 

Tilbyder ETIHAD gratis reservationer?

I ETIHAD kan du få gratis forsendelse af dine billetter, da disse leveres online, som vil ankomme til din e-mail, når betalingen af ​​din reservation er blevet bekræftet.

Kan jeg betale i ETIHAD med PayPal?

I ETIHAD stilles forskellige betalingsmetoder til rådighed for sine kunder, blandt hvilke de accepteres via kreditkort såsom Visa, MasterCard, Diners Club, American Express, UATP, JCB, China Union Pay, Carte Bancaire, såvel som udstedt gennem elektronisk tegnebog såsom PayPal, Alipay, eNets, en anden måde er bankoverførsel, men kun for nogle lande eller gennem konbini.

Hvor skal jeg skrive ETIHAD rabatkuponen?

I ETIHAD for at skrive din rabatkupon, placerer den nemt og hurtigt en boks til at inkludere din kupon, når du søger og beregner din reservation.

Sidst opdateret: I dag
12 April 2024
Etihad Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på ETIHAD Danmark

ETIHAD Airways har regelmæssige kampagner og rabatkuponer, så du får den bedste værdi for pengene. Her er de seneste kuponer fra ETIHAD:

20 % kampagnekode til Economy Class
Få 10% rabat nu med denne kupon
Spar 30 $ med en kampagnekode
ETIHAD Airways 10% rabat på alle flyvninger
10% kupon til nye ETIHAD kunder
Op til 10% rabat for studerende
Spar 15 % på denne ETIHAD kupon

Etihad Kuponer

Andre lignende butikker