DJI Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseOsmo lomme kun $ 349 på dji.com08 marts
Forfremmelse13% rabat på mavic 2 på dji.com01 marts
kuponSeneste DJI Tilbud: op til 50% rabat02 januar
kuponDJI Tilbud til medlemmer: Op til 50% rabat for de Seneste Tilbud, fødselsdagsgaver og meget mere01 marts

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

DJI Anmeldelse

Butikken har både professionelt tilbehør til fotografering og filmoptagelse såvel som en bred vifte af tjenester til redigering, beskyttelse og fotovideo-behandlingssoftware, som du kan få adgang til gratis, da du er DJI-kunde. Blandt de mest eftertragtede produkter fra denne forhandler er kamerastabilisatorer, der fås til professionelle kameraer såvel som til videokameraer og GoPro-enheder. Andre produkter inkluderer selfie-sticks, droner, robotter, controllere, audio-video-sendere samt jordstationer og trådløse optagelses- og kontrolprogrammer. Produkterne er omhyggeligt udvalgt og organiseret i veldefinerede kategorier for hver bruger, afhængigt af formålet med deres brug, erfaringsniveau og budget.

Nyttige oplysninger om DJI

Levering sker gennem sikre og professionelle transporttjenester, såsom FedEx og DHL, for at sikre intakt levering af dine produkter. Leveringen er gratis for ordrer, hvis værdi når $ 89, og ellers bliver du nødt til at betale et ekstra forsendelsesgebyr. Produkterne kan returneres inden for 14 dage efter modtagelse af dem, til ændring, udskiftning eller returnering af pengene. Købet kan kun foretages via online betalingsmetoder, uden mulighed for at betale kontant, gennem et refusionssystem. Således kan du bruge debet- eller kreditkort Visa, MasterCard, American Express, Discover eller JCB eller PayPal samt bankoverførsel.

Info om, hvordan du bruger en DJI kuponkode

For at bruge og validere en DJI-kuponkode skal du blot indtaste koden i et specielt rum på købssiden, hvor, hvis den er gyldig, kuponværdien automatisk anvendes til din samlede ordre. .

 

Sidst opdateret: I dag
06 december 2021

Andre lignende butikker