Light In The Box Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponLightInTheBox.com salgsfremmende kode: EUR10 Rabat ordre over EUR7929 juni
kuponLightInTheBox.com USD15 rabatkode31 Kan
kuponFå nu $15 rabat, hvis din ordre overstiger $10902 oktober
kupon$8 kupon kode, hvis din LIGHTINTHEBOX ordre overstiger $8010 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad LIGHTINTHEBOX sælger Danimarca

LIGHTINTHEBOX fungerer som en global online detailhandelsvirksomhed dedikeret til salg af alle typer produkter til hver eneste forbruger i verden, dette firma blev oprettet i 2007, og dets hovedkvarter er beliggende i Beijing, Kina. LIGHTINTHEBOX distribuerer produkter til mere end 200 forskellige lande og territorier, her kan du meget hurtigt og nemt foretage købet af det produkt du ønsker, gennem hjemmesider som: www.LIGHTINTHEBOX, www.miniinthebox.com, Bl.a. og du gør det ved at søge gennem de kategorier, som siden har til dig, disse kategorier er: tøj til kvinder og mænd, her vil du have et stort udvalg af beklædningsgenstande at vælge imellem, efterfulgt af dette vil du se et særligt rum til bryllupper og fester, hvor du kan finde såvel brudekjoler som jakkesæt til gommen, og alt hvad du kan få brug for til den særlige fest.

Siden har også kategorier som: sko og tasker, baby og børn, med alt indenfor tøj og accessories til de mindste i huset, også her har du et bredt katalog af smykker og ure, hjem og have, alt i belysning til enhver plads, artikler til sport og fritid, såsom: cykler, tilbehør til træning og fitness, samt mange andre. LIGHTINTHEBOX tilbyder også områder til legetøj og hobbyer, skønheds- og hårprodukter, bilindustrien, og for teknologielskere er der et rum, der er helt designet til dem, hvor du vil se: telefoner og tilbehør, telefoner og elektronik og computere og kontor .

Hvordan LIGHTINTHEBOX sender ordrer til Danimarca

Virksomheden sender til næsten hvor som helst i verden, inklusive områder i: Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Afrika, Oceanien, til dette tilbyder platformen de bedste internationale transporttjenester for at sikre, at din pakke bliver leveret uden besvær til uanset destination er disse kurerselskaber: DHL, UPS, FedEx og TNT og EMS, blandt andre. Estimeret leveringstid varierer afhængigt af den forsendelsesmetode, du vælger, disse kan være: Usporet verdensomspændende posttjeneste, sporet verdensomspændende posttjeneste, fremskyndet verdensomspændende posttjeneste, fremskyndet verdensomspændende ekspres og standard lokal forsendelse, der strækker sig fra 3 til 20 hverdage som maksimum forventet tid. Forsendelsesomkostninger vil blive beregnet på tidspunktet for fuldførelse af betalingsprocessen, men du skal tage højde for, at der kan være yderligere told, som vil blive beregnet af toldafdelingen i hvert land, og som du skal betale, når du afhenter din pakke.

Hvilke rabatter tilbyder LIGHTINTHEBOX Danimarca?

I øjeblikket har butikken tilbud på sommerudsalg, hvor du kan få yderligere 5 % rabat ved køb over 10 EUR, og 10 % rabat ved køb over 59 EUR. Men udover dette får du nedsatte produkter i alle kategorier med op til 90% rabat på deres normalpris.

Betalingsmetoder hos LIGHTINTHEBOX Danimarca

På LIGHTINTHEBOX kan du foretage betaling med kredit- eller debetkort såsom: visa, MasterCard, elektronvisa, American Express, JCB, Dinersclub, Discover, CarteBancaier for Frankrig, Bancontact for Belguim, Delta, Visa Dankort for Danmark, Elo for Brasilien , og endelig med Hippercard. Du kan også foretage betalingen med din PayPal-konto eller gennem Klarna Paylater, Realtimebank-Ideal, Sofortbanking eller med kontante betalinger med Boleto og OXXO.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkterne bestilt fra LIGHTINTHEBOX i Danimarca?

I LIGHTINTHEBOX kan leveringstiden variere afhængigt af den forsendelsesmetode du vælger, samt sæsonen, en af ​​de anvendte metoder er postvæsenet uden sporing, hvilket kan tage tid for Brasilien, Rusland, Italien, Argentina, Danimarca og Chile mellem 15 og 35 hverdage, i normal sæson og i højsæsoner kan det variere mellem 20 og 45 hverdage, en anden måde er postvæsenet med sporing, der kan tage for Brasilien, Rusland, Italien, Argentina, Danimarca og Chile mellem kl. 10 og 20 hverdage, i normal sæson og i højsæsoner kan det variere mellem 15 og 30 hverdage, en anden forsendelsesmulighed er Expeded Postal Service, som er for Rusland og Brasilien mellem 10 og 25 hverdage, for Latinamerika (undtagen Brasilien) mellem 7 og 15 hverdage, for resten af ​​landene mellem 5 og 8 hverdage, og til sidst sendte han Accelerated Express det for alle lande (undtagen Rusland, Brasilien og Grækenland) mellem 3 og 5 hverdage.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på LIGHTINTHEBOX Danimarca

I øjeblikket har LIGHTINTHEBOX mere end 5 gyldige kuponer og kampagnetilbud tilgængelige for sine kunder i Danimarca. Her er nogle af dem

$10 rabatkupon for ordrer over $79
15 $ kampagnekode for ordre 

er over $99
$4 rabatkupon på ordrer over $35
Op til 85% rabat på kampagnen
15% LIGHTINTHEBOX kupon på enhver ordre
LIGHTINTHEBOX $8 rabatkupon for personer over $65
Yderligere 20 % rabat med en kampagnekode LIGHTINTHEBOX

LIGHTINTHEBOX Danimarca kundeservice

For at kontakte kundeservice skal du være behørigt registreret, da du skal gøre det fra din konto på deres side.

Fordele ved at bruge en LIGHTINTHEBOX kupon i Danimarca

Få kuponer og køb på LIGHTINTHEBOX, der er mange fordele ved at gøre det, da du kan få en bred vifte af varer til hele familien, lige fra tøj, tilbehør til fodtøj og mere, også for at forskønne dit hjem, samt tilbehør til dit bil. Den rabat, der tilbydes af en LIGHTINTHEBOX-kupon, er mindst 10 % og kan gå op til 90 % for visse produkter valgt i det aktuelle kampagnetilbud.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til LIGHTINTHEBOX fra Danimarca?

For at foretage en returnering er det første du skal gøre at bekræfte din ordre på din konto ved at klikke på "Ordre modtaget", så skal du kontakte kundeservice for at følge trinene for returneringsprocessen, en af ​​dem er at lave returanmodningen på din konto, da den skal indeholde en formular for at den kan accepteres, skal du tage højde for, at produkterne skal være i perfekt stand, dvs. uden at blive brugt, skal denne proces udføres inden for en periode på højst 7 hverdage efter modtagelse af pakken.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danimarca

Nye kunder kan drage fordel af de rabatter, den tilbyder fra sin platform, såvel som koderne på sine sociale netværk og dens App. Brugere i Danimarca kan nyde LIGHTINTHEBOX-kuponen, der giver mindst 10 % rabat.

LIGHTINTHEBOX Danimarca på sociale medier

Du kan få 20% rabatkode på deres sociale netværk ved hjælp af en rabatkode, og ved at downloade applikationen fra din App kan du få op til 10% rabat.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af LIGHTINTHEBOX for købere i Danimarca

LIGHTINTHEBOX, blandt det store udvalg af rabatter, det har, såvel som dets udsalg og kampagner, tilbyder op til maksimalt 90 % rabat.

LIGHTINTHEBOX Danimarca kupon til nyhedsbrevsabonnement

Ved at abonnere på deres nyhedsbreve kan du modtage information af interesse om deres artikler ud over de eksklusive tilbud, du har og tilbyder. Generelt vil du, efter at du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, modtage en kupon på e-mail med 10% rabat for den første ordre, der afgives online.

Lignende butikker til LIGHTINTHEBOX

Hvis du foretrækker det, kan du besøge en bred vifte af butikker, der kan ligne LIGHTINTHEBOX, hvor du kan få meget lignende produkter, hvor du kan sammenligne deres priser, rabatter og andre, disse butikker, du kan besøge, er Amazon , Ebay, Aliexpres.
                                                          

LIGHTINTHEBOX Danimarca kuponer til BLACK FRIDAY

I LIGHTINTHEBOX svarer Black Friday-rabatterne til en af ​​de mest populære på grund af de tilgængelige rabatter på deres produkter, som du kan finde anvendt på op til 90%, rabatter du ikke kan gå glip af.

Kupon til LIGHTINTHEBOX Danimarca til 11.11

11.11-rabatterne i LIGHTINTHEBOX er en meget berømt udsalgsferie, da du under denne udsalgsferie kan nyde meget gode kampagner, såvel som de rabatter, der anvendes på deres produkter, som du kan finde op til 50 % tilgængelige.

LIGHTINTHEBOX Danimarca salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter er en af ​​de vigtigste begivenheder for LIGHTINTHEBOX, da du i løbet af denne dag kan få tilgængelige rabatter på op til 75%, på samme måde kan du også finde tilbud, rabatter, som du kan nyde, og du kan tage en stor variation.
 

LIGHTINTHEBOX Kuponer Danimarca til jul

Julerabatter på LIGHTINTHEBOX er en af ​​de mest essentielle helligdage, da de afholdes i december måned, hvilket giver dets brugere mulighed for at nyde meget betydelige rabatter, der kan være fra 30 % til 75 %, hvoraf du kan drage fordel af købene af gaver til juleferien.

LIGHTINTHEBOX mobilapplikation til iPhone og Android

LIGHTINTHEBOX har tilgængelig mobilapplikationen download til Iphone og Android, hvorfra du kan nyde dine køb på en enkel måde, du kan også få en 10% rabatkupon, når du downloader den.

Berømte mærker sælges i butikken LIGHTINTHEBOX

På LIGHTINTHEBOX kan du finde følgende mærker såsom Lossmann SWM, Yuan Yuan, Waza, Litbest, Sncar, Infitario, RoadSun, MSQ, Bluedio, Joyroom, Viddon, Haylou, QCY, Langsdom, Ovleng, 21grams, Acacia, Wosawe, Bluedive, Esdy , Defary, Kooplus, HiUmi, Mogo, Miloto, Panda, QQT, Realtoo, Sedona, Yzimeng, Skmei, Hivision, Febay, Amimice, Laflare, Eruner, Doogee, Xiaomi, Yanse, Mis, Toujours, WeiXuan, Lenovo, Bluedio, Joyroom , Viddon, Haylou, QCY, Langsdom, Ovleng, 21grams, Acacia, Wosawe, Bluedive, Esdy, Defary, Kooplus, HiUmi, Mogo, Miloto, Panda, QQT, Realtoo.

 

 

Tilbyder LIGHTINTHEBOX gratis fragt til Danmark?

I øjeblikket tilbyder LIGHTINTHEBOX ikke gratis fragt til sine kunder, men fragtpriserne er meget lave.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i LIGHTINTHEBOX?

For at skrive en rabatkupon i LIGHTINTHEBOX er det første du skal gøre at vælge de produkter du ønsker at købe, når du har valgt skal du gå til din indkøbskurv hvor du starter betalingsprocessen, her finder du en boks i den øverste højre del, hvor du skal medtage det kuponnummer, du ønsker at anvende på dit køb.

Kan jeg betale hos LIGHTINTHEBOX med PayPal?

I LIGHTINTHEBOX kan du foretage betalingen af ​​dine køb gennem PayPals digitale tegnebog hurtigt og sikkert. Andre muligheder er via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB, HiperCard, Elo, Carter Bancaier, Bancontact, Delta, Visa Dankort, andre betalingsmetoder er Klarna, Ideal, Sofort, Boleto , Oxxo, Tandex, Wester Union og bankoverførsel.

Sidst opdateret: I dag
21 juli 2024
LightInTheBox Rabatkoder

Særlige kuponer og kampagner på LIGHTINTHEBOX Danmark

LIGHTINTHEBOX er en af ​​de generelle onlinebutikker, der tilbyder regelmæssige rabatkuponer til sine kunder. Her offentliggør vi de seneste kuponer, der er tilgængelige for vores besøgende, kuponer, der er verificeret af vores team, før de offentliggøres.

$10 rabatkupon for ordrer over $79
15 $ kampagnekode for ordrer over $ 99
$4 rabatkupon på ordrer over $35
Op til 85% rabat på kampagnen
15% LIGHTINTHEBOX kupon på enhver ordre
LIGHTINTHEBOX $8 rabatkupon for personer over $65
Yderligere 20 % rabat med en kampagnekode LIGHTINTHEBOX

LightInTheBox Kuponer

Andre lignende butikker