AliExpress Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseFlash-tilbud på aliexpress.com21 April
ForfremmelseAlt under $10 på aliexpress.com19 April
kupon$6 rabat på for $50+ med denne kupon10 April
kupon$10 rabat på ordre over $100 med denne kupon kode09 April

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Aliexpress Anmeldelse

Denne butik tilbyder alt hvad du har brug for, både i hverdagen og til specielle lejligheder. Butikken har produkter, der er egnede til både kvinder og mænd og børn i alle aldre. Den gode nyhed er, at du kan drage fordel af en kuponkode for at få de rigtige priser for dit budget, som du kan bruge sammen med de snesevis af tilbud og kampagner på webstedet. Butikken har et godt samarbejde med seriøse sælgere, der tilbyder både lave priser og produkter, der bærer navnene på de største designere, såsom Alexander McQueen, Burberry, Nike og mange andre.

Nyttige oplysninger om Aliexpress

Aliexpress Store mener, at både dagligdags produkter og seriøse langsigtede investeringer, såsom møbler, ikke bør forbruge hele dit budget. Af denne grund tilbyder det kampagner og kuponer til reduktion, gratis forsendelse, effektivt retur for hastighed og forskellige produkter, der har gjort mange kunder glade.

Hvis du leder efter tøj til de nyeste trends, møbler til hjemmet og haven, værktøjer og mere, er Aliexpress dit virtuelle indkøbscenter, fuld af billige og kvalitetsprodukter!

Betaling kan udelukkende ske online, på sikre måder, med betalingskort eller kreditkort udstedt af Visa, MasterCard, Maestro, American Express, billet, Qiwi Wallet eller PayPal.

Returnering af produkterne kan ske ved at kontakte sælgeren direkte. Hvis du ikke når en sådan aftale, kan du åbne en tvist, som analyseres af butikens team til løsning. Returnerede produkter behøver ikke pakkes ud eller bæres for at være gyldige. Pakning og afsendelse af dem er dit ansvar og ikke sælgers.

Info om, hvordan du bruger en Aliexpress kuponkode

En gyldig kuponkode tilføjes til et specielt afsnit på din kundekonto. Her kan du samle flere kuponer for yderligere rabatter. Du skal være forsigtig, så de ikke udløber! Når du betaler for produkterne, bliver du spurgt, om du vil bruge en af ​​de tilgængelige kuponer på din konto. Alt hvad du skal gøre er at vælge kupon eller kuponer og gennemføre betalingen.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte kundeservicen i onlinebutikken ved at udfylde en kontaktformular, som du kan finde på siden. På webstedet kan du også finde en online chat, tilgængelig 24/7.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker