SHEIN Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon20% rabat for ordrer over $49 med dette SHEIN promo kode09 januar
kupon15% ekstra rabat for SHEIN internationale version af butikken30 januar
kupon$10 rabat-kode for alle ordrer over $9031 januar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

SHEIN Anmeldelse

Selvom dette websted ved første øjekast ligner enhver anden online butik, kan det let skelnes ved at introducere plusstørrelseskategorien, som hjælper alle typer kunder med at finde produkter i topkvalitet til overkommelige priser til ethvert budget. Derudover er købere overraskede og på samme tid tiltrukket af en lidt anden kategori for en modeside foruden det store udvalg af produkter. Dette er Home & Deco, hvor du kan finde dekorative genstande, kontor- og papirvarer samt badeværelses- og plejetilbehør. Det er meget let at navigere inden for webstedet, og du har endda flere filtre til at hjælpe dig med at finde den stil, du leder efter.

Nyttige oplysninger om SHEIN

Leveringen foregår internationalt med en ventetid mellem 3-10 arbejdsdage fra bekræftelsen af ​​forsendelsen. Leveringen kræver betaling af en ekstra transportafgift, der afhænger af bopælslandet. Hvis det samlede beløb på din ordre imidlertid når tærsklen på $ 30, vil du modtage gratis forsendelse. Hvis de modtagne produkter ikke takker dig eller ikke stemmer overens, har du en periode på 30 dage fra modtagelse af dem til at returnere dem til butikken. Alle tilgængelige tilstande er tilgængelige online, inden de modtager produkterne. Disse inkluderer de fleste debet- eller kreditkort, såsom Visa, MsaterCard, Maestro, American Express, Discover, men også PayPal-konti og kort.

Info om, hvordan man bruger en SHEIN kuponkode

En kuponkode er en salgsfremmende kode, der kun kan bruges én gang og kan kopieres og indtastes i en speciel boks i slutningen af ​​købsprocessen. Efter introduktionen og valideringen modtager du den endelige pris, som tilføjes den rabat, hvis den var gyldig.

 

Sidst opdateret: I dag
17 januar 2021

Andre lignende butikker