FARFETCH Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseNye kjoler til rådighed på farfetch.com08 august 2020
ForfremmelseNye ankomst på farfetch.com01 august 2020
kupon15% rabat på ekstra salg på farfetch.com18 juli 2020
ForfremmelseNy kollektion fra Gucci til rådighed på farfetch.com24 juli 2020

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Farfetch Anmeldelse

Butikken formår med succes at forblive i toppen af ​​kundernes præferencer ved hjælp af tøj tilpasset de aktuelle trends, skabt af topdesignere. Butikken tilbyder også en bred vifte af vintage produkter til både kvinder og mænd. Tilbehørskategorien er langt den mest varierede, men også fuld af overraskelser. Ud over tasker, bælter, smykker, solbriller eller andet tilbehør tilbyder butikken også nogle produkter, der kan klassificeres i kategorien "hjem". Her kan du finde tekstiler, dekorative genstande, møbler og mange andre nyttige produkter rundt om i huset.

Nyttige oplysninger om Farfetch

Onlinebutikken er afhængig af sin forretningsplan på kundens fulde tilfredshed og på købsoplevelsens lethed. Af denne grund tilbyder butikken dig flere rabatkuponer, konstante tilbud og et gratis retursystem, hvor du har inkluderet indsamlingen af ​​produkter lige fra dit hjem.

Betaling sker udelukkende i onlinesystemet gennem sikre betalingsmetoder, med betalingskort eller kreditkort, der hører til Visa, MasterCard, American Express, Delta eller via PayPal, Apple Pay, AliPay, UnionPay, JCB, iDeal og Sofort. Ved at købe fra denne online butik drager du fordel af en af ​​de korteste ventetider på levering, som ikke overstiger 7 dage fra bestillingen. Butikken tilbyder endda levering samme dag til bestemte destinationer.

Info om, hvordan du bruger en Farfetch kuponkode

En Farfetch-kuponkode, som du kan drage fordel af, vises under det produkt, du ønsker at købe. Afhængig af de tilgængelige kampagner, kan du modtage en rabatkupon for et produkt eller for en hel række produkter, der tilhører den samme producent. Alt hvad du skal gøre er at kopiere den viste kode og indsætte den i det specielle rum, den er beregnet til.

Hvis du har spørgsmål eller spørgsmål, kan du besøge FAQ-siden i onlinebutikken, hvor du kan finde svar på de fleste problemer. Hvis du ikke finder en løsning ved denne metode, kan du udfylde en kontaktformular eller sende en telefonisk anmeldelse.

 

Sidst opdateret: I dag
05 august 2020

Andre lignende butikker