FARFETCH Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseBOOKING kampagnetilbud: op til 15% ekstra rabat02 august
kuponFarfetch salgsfremmende kode for fuld prissat varer: Gem 15%08 juni
kuponBedste Farfetch salgsfremmende kode for Februar: 15% rabat29 februar
kuponKun for studerende: Farfeth kode med 10% ekstra rabat17 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Farfetch Danmark sælger

Farfetch er en luksus digital platform, hvor du kan finde alle slags beklædningsgenstande og tilbehør fra forskellige mærker af kendte designere, hvoraf vi kan nævne Burberry, Fendi, Gucci, Givenchy, Prada, Saint Laurent, Versace, Cartier, DKNY, Louis Vuitton Channel, Christian Dior, blandt andet denne platform tilbyder tøj og tilbehør til kvinder, mænd og børn, det har et omfattende udvalg af mærker til rådighed, som giver brugerne mulighed for at have en større mulighed for at finde det nøjagtige stykke, de leder efter. .
Denne platform har mere end 2.900 mærker tilgængelige på sin markedsplads, fra de mest traditionelle firmaer til nye designere, brugere, der beslutter at vælge Farfetch, har en lang række kategorier at vælge imellem. Inden for hver kategori såsom kvinder, mænd og børn kan du finde tilstødende kategorier som: Salg, Nyheder, Designere, Tøj, Sko, Tasker, Accessories, Smykker og Ure.

Guide til shopping i Farfetch Danmark butik

For at købe en vare skal du gøre følgende: Vælg en kategori eller designer i browseren øverst på siden, vælg derefter elementet og klik på Tilføj til taske; Når du er færdig med at tilføje stykker, skal du gå til at behandle ordren i resumékolonnen, efterfulgt af dette, indtaste din konto, hvis du ikke har en konto, kan du oprette den eller du kan betale som en gæst; for at afslutte skrive din adresse og betalingsoplysninger og vælge en forsendelsesmetode for at fuldføre din ordre; Du skal bare vente på, at kvitteringen kommer i din e -mail, og det er det.

Hvilke rabatter tilbyder Farfetch Danmark?

Farfetch foreslår, at du abonnerer på deres platform for at have prioriteret adgang til alt deres salg og nyheder, og de giver dig også 10% rabat på din første ordre; i øjeblikket har de op til 50% rabat på alle deres beklædningsgenstande og tilbehør.

Betalingsmetoder hos Farfetch Danmark

Farfetch accepterer uendelige betalingsmetoder, da denne platform er tilgængelig i flere lande, nogle betalingsmetoder er: VISA, MasterCard, American Express, Delta, Visa Electron, PayPal og andre metoder, der er tilgængelige afhængigt af det land, hvor du foretager købet af dit produkt .

Hvor lang tid tager det at levere de produkter, der er bestilt fra Farfetch i Danmark?

I FARFETCH.COM tager dine produkter deres destination inden for en periode på 2 til 7 hverdage. Denne tid kan variere afhængigt af det land, hvor produktet skal hen, og hvilken type forsendelse du vælger, når du foretager betalingen af ​​dit køb, i på samme måde som du også har levering samme dag, i Farfetch sendes dine produkter via DHL, UPS eller FedEx.

Kuponer i øjeblikket tilgængelige i Farfetch Danmark

Farfetch Danmark har i øjeblikket en række nedsatte luksusprodukter til sine kunder, både i form af tilbud og i form af salgsfremmende kuponer. Blandt dem nævner vi det vigtigste:

10% rabatkupon til nye kunder
Op til 80% rabat i kategorien OUTLET
Kampagnekode 30% rabat på produkter, der allerede findes i andre kampagnetilbud
Farfetch 15% rabatkode på produkter, der ikke findes i andre kampagner

Farfetch Denmark kundeservice

For at kontakte kundeservice på FARFETCH.COM tilbyder det forskellige måder at gøre dem på, en af ​​dem er ved at ringe til nummeret 16467913768, en anden mulighed er ved at udfylde en kontaktformular fra siden eller ved at sende en e -mail til cutomerservice@farfetch.com

Fordele ved at bruge en Farfetch -kupon i Danmark

Brug af rabatkuponer på FARFETCH.COM har sine fordele, og det vigtigste er, at vi kan nævne, at ved at foretage dine køb kan du spare penge på betalingstidspunktet, hvilket giver dig en ny fordel, f.eks. At kunne bære et andet produkt med det. penge, du sparer ved at bruge din rabatkupon.

Hvordan kan jeg returnere et produkt, der er bestilt til Farfetch fra Danmark?

For at returnere en ordre i FARFETCH.COM skal dette ske fra din konto, så du skal logge ind og administrere det fra at returnere varen her, du skal vælge de produkter, der skal returneres, og følge instruktionerne for deres indsamling, du skal bære i husk på, at varerne skal være slidte og med deres etiketter vedhæftet, og at produkterne skal returneres i deres originale æske, er nogle produkter som f.eks. ansigtsmasker ikke berettigede til at returnere, for at udføre denne proces har kunden en periode på 14 forretninger dage efter modtagelsen af ​​dit produkt, kan du i tvivlstilfælde kontakte kundeservice. Hvis jeg foretager et køb som gæst, kan du administrere returneringen fra onlinesiden.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye Farfech -kunder får rabatter lige ud af kassen! Tilmeld dig nyhedsbrevet nu, eller vælg en Farfetch -kupon til en ny kunde, og få yderligere 10% rabat på værdien af ​​det første køb.

Farfetch Danmark på sociale medier

I øjeblikket har FARFETCH.COM ikke rabatkuponer til rådighed fra sine sociale netværk.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat, som Farfetch tilbyder for købere i Danmark

Blandt de mange forskellige rabatter, som FARFETCH.COM har til rådighed fra sin salgskategori, kan du få endeløse rabatter på sine udvalgte produkter, hvor du kan finde op til en 80% maksimal rabat på sine produkter.

Farfetch Denmark kupon til nyhedsbrevsabonnement

For folk, der abonnerer på FARFETCH.COMs nyhedsbrev, får de 10% rabat på deres første køb, på samme måde kan du ved tilmelding være opdateret med deres nyhedsbreve om deres salg, kampagner og alle deres tilgængelige nyheder.

Farfetch-lignende butikker

Hos Farfetch får du tøj, fodtøj, tilbehør til kvinder, mænd og børn, men der er andre lignende butikker, hvor du kan sammenligne priser, tilbud og du kan endda oprette et skræddersyet look, disse butikker er Hbx.com, Yoox.com , Selfridges. Com

Farfetch Denmark kuponer til BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY er en meget vigtig begivenhed for online shopping og mere. Som enhver anden berømt butik kommer Farfetch i år også med reklametilbud dedikeret til denne begivenhed, blandt hvilke vi nævner: op til 80% rabat på tøj, sko og tilbehør plus yderligere 15% Farfetch Black Friday -kupon!

Kupon til Farfetch Danmark til 11.11

Selvom 11.11, Singles Day, generelt er for elektronikbutikker, kommer det i år også til denne luksusbutik: køb nu med kuponer på Aliexpress 11.11, og sammen med kampagnetilbudene har du op til 77% rabat!

Salgsfremmende kuponer fra Farfetch Danmark til Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday er dagen efter Black Friday! Så her på Farfetch har du en weekend fuld af rabatter efterfulgt af denne mandag, hvor du har op til 70% rabat baseret på reklametilbud. Derudover kan du bruge en Farfetch Cyber ​​Monday -kupon med yderligere 20% rabat på produkter, der ikke er tilgængelige i kampagnetilbud.

Farfetch Denmark Kuponer til jul

Julen er den dag, hvor der bliver lavet flest gaver i løbet af året! Af denne grund har Farfetch udarbejdet Farfetch -kuponer med op til 30% rabat på få dage! Udover Farfetch -kampagnetilbud til jul, får du superrabatter på gaver, som du vil give til andre, eller som du ønsker dig selv!

Farfetch Mobile App til iPhone og Android

Farfetch tilbyder sin applikation til iPhone via App Store og til Android via Google Play, hvilket giver sine kunder en hurtigere og lettere måde at købe på.

Kendte mærker sælges i Farfetch -butikken

Hos Farfetch kan du bære varer fra tøj, sko, tasker og tilbehør til kvinder, mænd og børn af de mest berømte og anerkendte designere af størrelsen, såsom Alexander McQueen, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Balmain, Isabel Marant, Gucci, Golden Gås, Off White, Prada, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino, Versase, Kenzo, Burberry, Fendi, Anya HindMarch.

 

Hvor skal jeg skrive Farfetch rabatkuponen?

Når du har valgt de varer, du vil tage, skal du gå til din indkøbskurv, hvor du skal indtaste forsendelsesdataene, når det er gjort, leder det dig til betalingsvinduet, hvor en boks vil blive afspejlet for at indeholde kampagnekoden.

Kan jeg betale hos Farfetch med PayPal?

I Farfetch kan du annullere dine pakker via PayPal, det er enkle og lette trin, når du har valgt dine varer, det første du skal gøre er at fuldføre forsendelsesoplysningerne og derefter betalingen, hvor du skal markere PayPal -boksen.

Tilbyder Farfetch gratis forsendelse i Danmark?

Hos Farfetch har de ikke gratis forsendelse, men de tilbyder deres kunder en fast forsendelsespris for ordrer over USD $ 250 eller € 200, disse beløb kan variere afhængigt af det land, hvor købet foretages.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024

Kampagner og særlige kuponer hos Farfetch Danmark

Her er en liste over de seneste kampagnetilbud og kuponer fra Farfetch. Disse kampagnekoder kan ændre sig med jævne mellemrum, så vi anbefaler, at du besøger vores websted så ofte som muligt for at få de bedste rabatter.

10% rabatkupon til nye kunder
Op til 80% rabat i kategorien OUTLET
Kampagnekode 30% rabat på produkter, der allerede findes i andre kampagnetilbud
Farfetch 15% rabatkode på produkter, der ikke findes i andre kampagner
Gratis forsendelse overalt i verden, afhængigt af købets værdi.

Andre lignende butikker