Arket Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseKupon på ARKET.com: 10% rabat studerende kun31 Kan
kupon10% kupon kode på ARKET.com salg varer07 juni
kuponSalgsfremmende kode til ARKET.com: 15% rabat03 august
kuponTag 10% salgsfremmende kode til ARKET.com hele siden05 august

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad ARKET sælger Danmark

ARKET svarer til en moderne butik, som omfatter butikker og en cafe, hvor du kan få fra tøj, sko, accessories, husholdningsartikler og en vegetarcafé. ARKET mener, at deres kunder har et meget aktivt liv mellem arbejde og familie, og samtidig ønsker de at være opdaterede og moderne, hvorfor det sigter mod at tilbyde essentielle produkter til hjemmet og familien med tilgængelige og essentielle produkter, med kvalitet og godt designet til at holde over tid.

I ARKET finder du blandt sine kategorier for mænd, kvinder, børn og husholdningsartikler, hvor du kan finde strik, frakker, jakker, blazere, bukser, skjorter, bluser, t-shirts, toppe, nederdele, kjoler, sportstøj, undertøj , pyjamas, badedragter, også støvlesko, kondisko, loafers, hæle, sandaler, flade, tasker, crossbody, håndtasker, rejser eller tilbehør såsom tørklæder, solbriller, hatte, handsker, smykker såsom ringe, vedhæng og til hjemmet finder du produkter til køkken, stue, badeværelse og børneværelse samt legetøj til børn, produkter til dekoration, rengøring og pleje. Ud over alle lækkerierne i dens cafe, hvor du kan finde den bedste sunde og veganske mad, kan du her se fra dens opskrifter, til desserter, salt mad, dens kaffe og hvis det ikke var nok, finder du de nødvendige redskaber at kunne lave disse lækre opskrifter. En anden mulighed, du har, er din e-bog.

Hvordan ARKET sender til Danmark

ARKET leverer til omkring 65 destinationer rundt om i verden gennem kurerfirmaet UPS, som har en estimeret leveringstid på 1 til 10 hverdage.

Hvilke rabatter tilbyder ARKET Danmark?

For nu på ARKET kan du kun få ved at besøge ARKET en af ​​dem er de 10% rabat, du modtager, når du tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Betalingsmetoder hos ARKET Danmark

På ARKET, når du har valgt de produkter, du vil tage, skal du gå til din indkøbspose, hvor du kan betale for dit køb via kreditkort såsom Visa, MasterCard eller via PayPal eller Klarna.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra ARKET i Danmark?

Hos ARKET estimerer de leveringen af ​​deres produkter inden for en estimeret tid på 3 til 5 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på ARKET Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige ARKET-kampagnetilbud og kuponer:

ARKET kuponkode 10% rabat på alle ordrer
Spar 10 € med en kampagnekode ARKET
40 € rabat på udvalgte nederdele og kjoler
Gratis forsendelse med en ARKET kupon
ARKET kupon på 14%, hvis du er studerende

ARKET Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe til +46844686444 fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 16:00 og i weekenden fra 10:00 til 16:00 centraleuropæisk tid, anden mulighed er ved at sende en e-mail til kundeservice.international@ARKET, kan du også gøre det gennem et webopkald fra din side.

Fordele ved at bruge en ARKET kupon i Danmark

Der er mange fordele, du kan få, når du anvender dine rabatkuponer på ARKET, da du kan få fordelen ved at betale mindre, hvilket giver dig mulighed for at købe andre produkter af interesse, det bedste af det hele er, at du på ARKET kan medbringe ting til hjemmet og hele familien.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra ARKET fra Danmark?

For at foretage en retur har du en frist på 30 hverdage efter modtagelse af din pakke, for denne proces har du to muligheder, en af ​​dem er at udfylde formularen modtaget i din pakke og vedhæfte den til din nye pakke for at blive returneret og tage det til et returkontor.Nærmeste UPS, en anden mulighed er at udfylde en formular fra UPS-siden, derfra kan du planlægge afhentningsmuligheden, returetiketten kan downloades på samme måde fra ARKET online-portalen.

Eksklusiv ARKET kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan nyde godt af de 10 %, som ARKET tilbyder, når de abonnerer på deres nyhedsbrev, ud over de rabatter, som det har til rådighed.

ARKET Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af ARKET for købere i Danmark

Hos ARKET kan du få forskellige rabatter på dine produkter, hvor du maksimalt kan få 70% rabat.

ARKET Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på ARKET kan du modtage informationsbulletiner om dets nyheder, ligesom du kan modtage 10% rabat på dit første køb.

Butikker svarende til ARKET

Der er butikker, der ligner ARKET, hvor du kan finde artikler i forskellige stilarter, hvormed du kan skabe dine måder at klæde dig på efter din smag og figur, du kan også se deres forsendelsestider og omkostninger, samt deres rabatter, disse butikker er Calzedonia .com, SNIDEL.com, Forever21.com

 ARKET Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Black Friday er en af ​​de vigtigste begivenheder for ARKET af denne grund, det forbereder store rabatter for denne dag, som kan få fra 72%, desuden kan du nyde ekstra kuponer på op til 10%.

Kupon til ARKET Danmark for 11.11

For 11.11 i ARKET kan du få meget gode rabatter og kampagner, som du kan nyde samtidig, disse utrolige rabatter er fra 40% til 50%.
  

ARKET Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

For ARKET er Cyber ​​​​Monday-rabatterne meget specielle, da du på disse datoer kan finde enorme rabatter på deres produkter, som du kan nyde fra 75% af, med meget gode tilbud og udsalg.
 

ARKET Danmark Kuponer til jul

Til jul leverer ARKET i løbet af december måned fantastiske tilbud og rabatter på sine produkter med rabatter, som du kan finde på nogle sæsonprodukter fra 45%.
   

ARKET mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket har ARKET ikke en mobilapplikation.

Berømte mærker sælges i ARKET butik

Hos ARKET kan du blandt andet finde kendte mærker som Adidas, Havaianas, Birkenstock, Afroart, New Balance, Reebok, Teva, Sigg, Veja Steamery, samt selvfølgelig deres eget ARKET-mærke.

 

 

Tilbyder ARKET gratis fragt til Danmark?

I ARKET for at din levering skal være gratis, skal du foretage et køb på mere end 200 USD, hvis det er mindre, kan prisen på forsendelsen være 20 USD

Kan jeg betale hos ARKET med PayPal?

Hos ARKET kan du betale for dine køb gennem PayPals digitale tegnebog, samt gennem Klarna.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i ARKET?

ARKET giver sine kunder en boks øverst til højre på siden, hvori de skal inkludere det kuponnummer, de ønsker at ansøge, når de er afsluttet, skal de fortsætte med betalings- og forsendelsesprocessen.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
ARKET Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos ARKET Danmark

Vil du holde dig opdateret med de seneste kuponer og kampagnetilbud fra ARKET? Nedenfor er en liste over de seneste:

ARKET kuponkode 10% rabat på alle ordrer
Spar 10 € med en kampagnekode ARKET
40 € rabat på udvalgte nederdele og kjoler
Gratis forsendelse med en ARKET kupon
ARKET kupon på 14%, hvis du er studerende

ARKET Kuponer

Andre lignende butikker