Rosegal Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon23% rabat for Plus Size Sommer Outfits på ROSEGAL23 januar
kupon$15 ROSEGAL promo kode for ordrer over $10005 december

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Rosegal Anmeldelse

Ved første øjekast ligner Rosegal som enhver anden online tøjbutik, men tingene er ikke helt ens. Den brede vifte af produkter, fra toppe, bukser, kjoler, nederdele, badedragter, sportsudstyr, jakker, sko, tasker, hatte, tilbehør og smykker er hovedårsagen til, at kunder foretrækker denne butik. Dette skyldes, at det giver dem mulighed for at foretage alle deres køb fra det samme sted og skabe et helt udseende på blot et par klik, uden at skulle stå i uendelige køer og ikke finde de rigtige størrelser. Hvis vi talte om størrelser, er det godt at vide, at denne butik tilbyder en bred vifte af størrelser, fra de mindste, op til Plusstørrelser, til nøjagtigt de samme produkter. En behagelig overraskelse, som du ikke ville forvente at finde på dette sted, repræsenteres af afdelingen for dekorative produkter til huset, som hjælper dig med at tilføje en ekstra stil til dit hjem. Her kan du også finde produkter til hårpleje og skønhed, samt flere typer parykker af naturligt og falskt hår.

Nyttige oplysninger om Rosegal

Butikken beskæftiger sig med levering af produkter internationalt, i de fleste lande, i samarbejde med professionelle hurtige budtjenester for at sikre sikker levering af dine produkter. Afhængig af den valgte leveringsmetode har produkterne brug for 3 op til maksimalt 25 arbejdsdage. Leveringsgebyret afhænger også af den valgte leveringsmetode, der ligger mellem $ 3,99 og $ 6,99. Ordrer, hvis samlede værdi overstiger $ 45, modtager imidlertid automatisk fragtforsendelse, uanset den valgte leveringsmetode og destinationslandet.
Returpolitikken accepterer returnering af produkterne inden for 30 dage efter modtagelse af dem under de betingelser, hvor de ikke bruges. Hvad angår de accepterede betalingsmetoder, inkluderer disse de fleste kreditkort, såsom Visa, MasterCard, PayPal, Discover og Boleto eller ved bankoverførsel.

Info om, hvordan man bruger en Rosegal kuponkode

Alt hvad du skal gøre for at validere en Rosegal-kuponkode er at kopiere koden fra dens destination og føje den til siden for ordensafslutningen. Hvis den derefter er gyldig, gælder den, og rabatværdien sænkes fra den endelige pris på din ordre.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker