Rosegal Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKuponkode på Rosegal.com: 15% rabat15 august
ForfremmelseRosegal.com gratis forsendelse promo ordre over USD5914 august
kuponRosegal.com 20% kampagnekode Vælg varer26 juli
kuponTag USD8 rabatkode til Rosegal.com04 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad ROSEGAL sælger Danmark

ROSEGAL fungerer som en virtuel detailvirksomhed, der opererer globalt, og som tilbyder produkter af kinesisk oprindelse direkte til forbrugere over hele verden, denne online butik blev skabt af en gruppe venner, der delte den samme passion for vintage og moderne tøj. alt relateret til mode til kvinder og mænd, med de mest tilgængelige priser på markedet. Blandt alle de produkter, som denne platform tilbyder, er inkluderet: kjoler, lingeri, sko, tasker, smykker, blandt mange andre; Du kan finde alt dette og mere i ROSEGAL, lokalisere hvert produkt efter forskellige søgekategorier, som du vil støtte dig selv til at finde, hvad du så meget gerne vil have, den første af dem er pladsen forbeholdt kvinder, her finder du alle slags af: toppe, badedragter, kjoler, underdele, trøjer og cardigans, streetwear, lingeri, sportstøj og meget mere.

Det bedste af det hele er, at du her finder størrelser til alle kropstyper, såsom plusstørrelser, lige fra L, SG, 2XL, 3XL, 4XL og 5XL. Så er der området for mænd, hvor du finder et stort udvalg indenfor: toppe, underdele, street tøj og undertøj, også med muligheder for plus sizes, foruden et bredt katalog af hårartikler, såsom parykker, også sko og håndtasker; på den anden side tilbyder ROSEGAL også et rum til hjemmet, fyldt med et stort udvalg af nyttige ting til at lyse op i dit rum, ligesom du vil få hele udvalget af tilbehør til både mænd og kvinder, såsom: ure, smykker og tusindvis af andre produkter.

Hvordan ROSEGAL sender ordrer til Danmark

ROSEGAL sender til alle lande rundt om i verden, og for dem arbejder det med de vigtigste internationale kurerfirmaer med fuld tillid, såsom: DHL og UPS, dette for at garantere, at din ordre når destinationen på en sikker og sikker måde. hurtigt . Lande som: USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Californien kan nyde muligheden for gratis standardforsendelse, dette hvis dit køb overstiger beløbet på USD $ 49, den anslåede leveringstid varierer mellem 3 til 25 arbejdsdage maksimum, dette afhængigt af på det land, hvor ordren sendes til, og den forsendelsesmetode, du vælger. Men for kundernes tryghed har platformen sporingsmuligheder for dit køb.

Hvilke rabatter tilbyder ROSEGAL Danmark?

Butikken har en række tilbud og rabatter i næsten alle kategorier, du kan få udsalgsprodukter med op til 90% rabat, samt kampagner på 15% rabat eller mere, ved køb af to varer, og rabatter generelt lige fra 10 %, 20 %, 70 % og op til 85 % i alle kategorier, der tilbydes på denne platform.

Betalingsmetoder hos ROSEGAL Danmark

Denne butik giver dig mulighed for at betale for produkter via kreditkort såsom VISA, MASTERCARD, DISCOVER, JCB, DINERS CLUB, blandt andre, såvel som via den mest bekvemme måde i verden, som er at bruge din konto. PayPal. ROSEGAL tilbyder også betalingsmetoder såsom: bankseddel, bankoverførsel, Ideal og gennem ROSEGAL tegnebogen.
  

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra ROSEGAL i Danmark?

I ROSEGAL vil leveringstiden for produktet afhænge af den forsendelsesmetode, du vælger på betalingstidspunktet, blandt dem er hurtig forsendelse, der kan tage mellem 6 og 25 hverdage, fremskyndet forsendelse mellem 3 og 10 hverdage og Priority Direct mail fra 7 til 15 hverdage, dette bestemmes også afhængigt af destinationen, hvor den skal hen.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på ROSEGAL Danmark

ROSEGAL tilbyder i øjeblikket en række rabatkuponer, i øjeblikket kan du få 10% og 20% ​​rabat.

ROSEGAL kupon på $ 48 for ordrer over $ 300
Op til 70% rabat på bedst sælgende modeartikler
10 $ kampagnekode for ordrer over 60 $
Yderligere 12% rabat med denne kupon + gratis forsendelse
56% rabat på Plus Size varer
15 % ROSEGAL kampagnekode til nye kunder

ROSEGAL Danmark kundeservice

For at kontakte kundeservice stiller ROSEGAL flere metoder til rådighed, en af ​​dem er gennem en Live Chat eller via Facebook Messenger, udover at kunne sende en e-mail til support@ROSEGAL, er en anden mulighed ved at ringe til numrene +13608576001 for USA eller +0013608576001 for International.

Fordele ved at bruge en ROSEGAL kupon i Danmark

At få rabatkuponer hos ROSEGAL har sine fordele, da du kan købe billigere, og det bedste ved dette er, at du kan medbringe flere varer og dermed føle dig tilfreds og tilfreds med købet, der er foretaget udover detteeller i ROSEGAL kan du få tøj, accessories og endda produkter til hjemmet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra ROSEGAL fra Danmark?

I ROSEGAL for at foretage en returnering skal du kontakte kundeservice, hvor de vil kommentere de trin, der skal følges for processen og til gengæld vil give dig en formular, samt adressen hvor pakken vil blive sendt, denne procedure skal ske inden for en periode på højst 30 dage efter modtagelse af pakken.

Eksklusiv ROSEGAL kupon til nye købere i Danmark

ROSEGAL tilbyder sine nye kunder en rabat på 80 % for at bruge deres første ordre, som inkluderer 4 kuponer.

ROSEGAL Danmark på sociale medier

ROSEGAL tilbyder fra sine sociale netværk 18% rabat ved at bruge en rabatkode.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af ROSEGAL for købere i Danmark

ROSEGAL, blandt det brede udvalg af rabatter, som det tilbyder i alle dets kategorier og alle dets produkter, kan du få op til en maksimal rabat på 80%.

ROSEGAL Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

I ROSEGAL kan du få en rabat på $80, som inkluderer 4 rabatkuponer, udover at modtage nyhedsbreve om deres nye produkter samt deres tilbud og kampagner.

Lignende butikker til ROSEGAL

Hvis du foretrækker det, kan du besøge nogle butikker, der ligner ROSEGAL, hvor du kan få produkter, som du kan lave nogle outfits med, til enhver lejlighed på dagen, du kan også gennemgå og verificere deres forsendelser eller priser, nogle af disse butikker, du kan besøge, er Rotita, Luvyle, LightInTheBox.
        

ROSEGAL Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

ROSEGAL til Black Friday-rabatter tilbyder sine kunder et fremragende udvalg af produkter med store rabatter, som du kan nyde fra 60% tilgængelig, du kan også købe ekstra rabatkuponer, som du kan drage fordel af og foretage dine køb.

Kupon til ROSEGAL Danmark for 11.11

Singles day rabat eller 11.11 ROSEGAL kan du få meget gode rabatter, så du kan tage dine yndlingsprodukter, som du kan finde i 40% til rådighed, udover dette finder du charmerende kampagner, som du kan nyde og nyde godt af, når du laver din indkøb.

Salgsfremmende kuponer fra ROSEGAL Danmark til Cyber ​​​​Monday

I ROSEGAL de Cyber ​​​​Monday-rabatter, som det har til rådighed, kan du få dem med op til 75% tilgængelig rabat, til tilfredshed for dine kunder, når de afgiver deres ordrer, kan du også købe yderligere rabatkuponer på 15% til dig at bruge, og du formaliserer dine indkøb.
 

ROSEGAL Danmark Kuponer til jul

Julerabatter i ROSEGAL fejres i løbet af december måned, og for denne måned er der forberedt meget gode rabatter, som du kan stille dem fra 30% til 50% til rådighed for dig at nyde familieferier, fester hvor de bliver leveret gaver og hvad bedre måde at drage fordel af de rabatter, der gives til denne juleferie.

ROSEGAL mobilapplikation til iPhone og Android

ROSEGAL har tilgængelig for alle sine brugere download af mobilapplikationen til Android og iPhone, hvorfra du nemt og enkelt kan foretage køb af dine produkter.

Berømte mærker, der sælges i butikken ROSEGAL

Alle produkterne vist af ROSEGAL svarer til dets eget mærke.

 

 

Tilbyder ROSEGAL gratis fragt til Danmark?

Når du foretager dine køb i ROSEGAL, har du mulighed for at modtage dine pakker gratis, men for dette skal du foretage et køb svarende til eller større end $ 59

Kan jeg betale i ROSEGAL med PayPal?

I ROSEGAL kan du foretage betalingen af ​​dine køb gennem PayPals digitale pung nemt, hurtigt og sikkert, andre accepterede betalingsmetoder er via kreditkort såsom Visa, MasterCard, Diners Clud, JCB, eller gennem iDeal, bankseddel, Elo, Hipercard .

Hvor skal jeg skrive ROSEGAL rabatkuponen?

At skrive en rabatkode i ROSEGAL er meget simpelt, men hertil skal du først vælge de produkter du ønsker at købe, derefter skal du gå til din indkøbskurv hvor du finder en boks i øverste højre del af siden hvor du skal medtag det kuponnummer, du ønsker.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Rosegal Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på ROSEGAL Danmark

ROSEGAL er en online modebutik med gode priser, som med en rabatkupon kan være utrolig god. Her er de seneste ROSEGAL kuponer:

ROSEGAL kupon på $ 48 for ordrer over $ 300
Op til 70% rabat på bedst sælgende modeartikler
10 $ kampagnekode for ordrer over 60 $
Yderligere 12% rabat med denne kupon + gratis forsendelse
56% rabat på Plus Size varer
15 % ROSEGAL kampagnekode til nye kunder

Rosegal Kuponer

Andre lignende butikker