LuisaViaRoma Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponFå 10% rabat i dag på LUISAVIAROMA med denne salgsfremmende kupon30 juni
kuponFor LUISAVIAROMA Mobile App købere: spar 10% med denne kuponkode31 Kan
ForfremmelseLuisaViaRoma kampagnetilbud: op til 60% rabat på Top sæsonudsalg kampagne30 April
kuponLuisaViaRomo salgsfremmende kode: Få 15% rabat på fuld prissat varer18 februar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Luisaviaroma sælger Danmark

Luisaviaroma er en luksusbutik dedikeret til salg af eksklusivt tøj og tilbehør, dets websted er tilgængeligt på 9 sprog: engelsk, dansk, tysk, kinesisk, russisk, spansk, fransk, koreansk og japansk. Webstedet tilbyder et bredt udvalg af tøj, sko, tasker, tilbehør, luksusinteriør og skønhed, med produkter til rådighed for mænd, kvinder og børn fra de mest prestigefyldte designere som Balegance, Vetements, Off-White, JW Anderson, Balmain, Dolce & Gabbana, Gucci, Saint Laurent, Valentino, Givenchy, Loewe Jacquemus, blandt andre. Blandt de kategorier, denne butik tilbyder, er: Mænd, Kvinder, Børn, Hjem, Salg og Dagligt; I denne sidstnævnte kategori refererer det til en blogstil, hvor forskellige emner relateret til mode, skønhed og hjem bliver gjort kendt. Luisaviaroma sender verden over med UPS, DHL eller FEDEX, ekspresforsendelsesomkostningerne er € 50; Alle ordrer, der sendes fra Luisaviaroma -hovedkvarteret, udarbejdes med største omhu og bruger de bedste materialer, fra de eksklusive skosække til det personlige bånd. Forsendelser bestemt til lande inden for Den Europæiske Union indeholder ikke en faktura eller anden dokumentation, der angiver værdien af ​​varerne, alle forsendelser bestemt til lande uden for Den Europæiske Union, som krævet af toldbestemmelser, ledsages af en faktura. Der erklærer de værdien af ​​varerne Hvis du vil, kan du også kontrollere status for ordren online, de skal gå til det sted, hvor der står mit område, og indtaste med den registrerede e -mail og ordrenummeret.

Levering af bestilte produkter til Luisaviaroma i Danmark

Luisaviaroma sender verden over med UPS, DHL eller FEDEX, ekspresforsendelsesomkostningerne er € 50; Alle ordrer, der sendes fra Luisaviaroma -hovedkvarteret, udarbejdes med største omhu og bruger de bedste materialer, fra de eksklusive skosække til det personlige bånd.
Forsendelser bestemt til lande inden for Den Europæiske Union indeholder ikke en faktura eller anden dokumentation, der angiver værdien af ​​varerne, alle forsendelser bestemt til lande uden for Den Europæiske Union, som krævet af toldbestemmelser, ledsages af en faktura. Der erklærer de værdien af ​​varerne
Hvis du vil, kan du også kontrollere status for ordren online, de skal gå til det sted, hvor der står mit område, og indtaste med den registrerede e -mail og ordrenummeret.

Hvilke rabatter tilbyder Luisaviaroma Danmark?

En af sektionerne i Luisaviaroma kaldes salg, der kan du verificere alt, hvad der i øjeblikket er på rabat og med fremragende tilbud, blandt nogle af disse produkter er: bukser, sko, håndtasker, tegnebøger, sandaler blandt andre udvalgte varer.

Betalingsmetoder i Luisaviaroma Danmark

Denne butik accepterer betalinger med kredit- og betalingskort, bankoverførsel, også elektroniske betalinger med PayPal, AliPay og WechatPay; Hvis du bruger et kreditkort eller PayPal, vil den samlede pris blive fratrukket samme dag, hvor ordren blev afgivet. Hvis du betaler for en forudbestilling via bankoverførsel, skal betalingen sendes inden for 48 timer fra det tidspunkt, hvor ordren blev afgivet.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter til Luisaviaroma i Danmark?

I Luisaviaroma kan leveringstiden variere afhængigt af destinationen, for Nordamerika kan det tage mellem 1 til 3 hverdage, for EU har du to typer forsendelser, som er Standard, mellem 2 og 6 hverdage og Express Shipping mellem 1 og 2 hverdage, i Latinamerika er dagene mellem 3 og 4 hverdage, for Asien og Mellemøsten tager det mellem 2 og 3 hverdage for Australien og Oceanien, det varierer mellem 2 og 5 hverdage, i Afrika 2 til 4 arbejdsdage, og til Den Russiske Føderation afhænger tiden til ankomst af rederiet for Dhl, det varierer mellem 2 og 3 hverdage, og for EMS Russian Post tager det cirka 15 arbejdsdage.

Kuponer i øjeblikket tilgængelige i Luisaviaroma Danmark

I øjeblikket giver det kun rabatter på en stor del af sin kollektion samt på varer fra forår / sommersæsoner, det har også en salgsafdeling, hvor du kan vælge efter mærke, kategorier.

10% Luisaviaroma kupon til nye købere
Op til 20% rabat på produkter til fuld pris
Luisaviaroma -kupon på op til 60% rabat på OUTLET -produkter
Luisaviaroma 40% rabatkupon for produkter, der allerede findes i andre kampagnetilbud
Gratis forsendelse overalt i Danmark

Luisaviaroma Denmark Kundeservice

Luisaviaroma tilbyder sine kunder flere måder at oprette forbindelse til kundeservice, som er via telefon på +39 0550936054 også via e -mail til customerservice@luisaviaroma.com, du kan også gøre det via Skype såvel som på deres sociale netværk, en anden mulighed er direkte på deres fysiske butikker.

Fordele ved at bruge en Luisaviaroma -kupon i Danmark

Der er mange, du får, da du kan købe flere produkter, end du forventer, og dermed formår at købe et uendeligt antal outfits, der spænder fra sport, lingeri og cocktails, dette kan være for hele familien, samt at kunne købe tilbehør og møbler til huset, hvilket skaber et idealiseret rum.

Hvordan kan jeg returnere et produkt, der er bestilt til Luisaviaroma fra Danmark?

For at returnere i Luisaviaroma er det første, du skal gøre, at indtaste sektionen "Mit område", inkludere din e -mail -adresse, der blev brugt i købet, samt ordrenummer og de varer, du vil returnere, samt typen af vederlag, der vælger, og Luisaviarona sender en bekræftelses -e -mail, hvor du får instruktionerne for returneringen, denne proces skal udføres inden for en periode på højst 28 dage efter at du har foretaget købet eller modtaget ordren.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Hvis nye kunder udover at kunne nyde det eksklusive salg og rabatter, det tilbyder, kan de få godkendte salgsfremmende kuponer. Det er vigtigt at understrege, at disse har gyldighed og anvendelsesgrænse.

Luisaviaroma Danmark på sociale medier

I øjeblikket har Luisaviaroma kun oplysninger om alle sine produkter på sine sociale netværk.

Twitter
Instagram
Facebook
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af Luisaviaroma for købere i Danmark

I Luisaviaroma er der flere rabatværdier anvendt på dets artikler, der spænder fra 30%, og som en maksimumsgrænse anvender den 80% i en lang række artikler i alle sine mærker og deres kategorier, som kan favorisere mænd, kvinder og børn.

Luisaviaroma Denmark kupon til nyhedsbrevsabonnement

På Luisaviaroma får du, når du abonnerer, kampagnekoder samt modtager opdateringsnyhedsbreve og nyheder om dets produkter ud over de rabatter og rabatter, det kan tilbyde.

Butikker svarende til Luisaviaroma

I LuisaViaRoma kan du få outfits med eksklusivt tøj fra berømte og anerkendte designere, men hvis du foretrækker det, kan du besøge andre butikker, hvor du kan lave kombinationer eller lede efter bedre tilbud og rabatter. Disse butikker, du kan besøge, er Urbanoutfitters.com, 24s. com eller cettire.com

Luisaviaroma Denmark Kuponer til SORT FREDAG

I løbet af året kan du få nogle helligdage eller sæsonbestemte dage, hvor du kan finde værdifulde rabatter og meget gode priser med fremragende rabatter, hvoraf nogle vi kan nævne er Black Friday -rabatter til LuisaViaRoma, hvor du kan få vidunderlige rabatter og tilbud på at erhverve smukke ser på denne dag, som fejres mellem november eller december, da det svarer til dagen efter fejringen af ​​Thanksgiving. På Black Friday får du således op til 60% rabat plus Luisaviaroma -kupon med 20% rabat.

Kupon til Luisaviaroma Danmark til 11.11

En anden vigtig dag med rabatter er 11.11 (Singles Day), når du får betydelige rabatter! Både til tøj og fodtøj til kvinder og mænd. På denne dag får du op til 60% rabat gennem reklametilbud samt op til 20% rabat baseret på Farfetch 11.11 -kuponen

Luisaviaroma Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​Monday

Vi kan kommentere Cyber ​​Monday -rabatterne for LuisaViaRoma, der afholdes mellem november og december, og det finder sted på mandagen efter Black Friday, hvor du kan finde en meget god rabat online, da det svarer til cybernetiske køb. Rabatterne er næsten lige så store som Black Friday, med op til 70% rabat.

Luisaviaroma Denmark Kuponer til jul

Selvfølgelig de længe ventede julerabatter til LuisaViaRoma, der afholdes i december måned, hvor du kan finde vidunderlige rabatter på alle sine produkter. Til jul kan du drage fordel af en rabatkupon med 10% rabat på produkter til fuld pris og en anden kupon med op til 40% rabat for produkter, der er i andre kampagnetilbud.

Luisaviaroma mobilapplikation til iPhone og Android

I LuisaViaRoma kan du downloade mobilapplikationen til iPhone fra Apple Store og til Android fra Google Play, hvor du kan se de nyeste trends, samt at kunne foretage dine køb eller gemme på din ønskeliste.

Kendte mærker sælges i Luisaviaroma -butikken

I LuisaViaRoma kan du vælge outfits og kombinationer til hele familien, da du kan finde tøj, sko og tilbehør selv til de mindste, blandt de anerkendte designere, vi kan præsentere, er Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Burberry, Diesel Kids, Dolce & Gabbana, Givenchy, Gucci, Hugo Boss, Moshino, Nike, Ralph Lauren, Versace, Chloé, Emilio Pucci, Little Marc Jacobs, Stella McCartney Kids, Zimmermann, Adidas Original, Bottega Veneta, Off White, Saint Laurent, Valentino, Jimmy Choo .

 

Tilbyder LuisaViaRoma gratis forsendelse til Danmark?

LuisaViaRoma tilbyder i øjeblikket ikke gratis forsendelse til sine kunder, og dette koster € 50, derudover er du også underlagt importafgifter.

Kan jeg betale i LuisaViaRoma med PayPal?

I LuisaViaRoma tilbyder det sine brugere muligheden for at annullere via PayPal, for dette skal du have valgt de produkter, du vil tage senere, det leder dig til betalingssiden, hvor du skal vælge gennem en boks.

Hvor skal jeg skrive LuisaViaRoma rabatkuponen?

Når du har valgt de varer, du vil tage og gå til din indkøbspose, vil det, når du har valgt det, føre dig til et vindue, hvor alt dit køb vil blive afspejlet, og der vises en boks, hvor du skal skrive din kode eller salgsfremmende rabatkupon.

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024

Kampagner og særlige kuponer i Luisaviaroma Danmark

Kampagner og særlige kuponer i Luisaviaroma Danmark
Til luksusmodebutikken LuisaViaRoma findes der flere kuponer udelukkende til kunder i Danmark:

10% rabat til nye kunder
Op til 20% rabat på produkter til fuld pris
Op til 60% rabat på OUTLET -produkter
40% rabatkupon for produkter, der allerede findes i andre kampagnetilbud
Gratis forsendelse overalt i Danmark

Andre lignende butikker