LUISAVIAROMA Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon15% rabat på luisaviaroma.com20 April
kupon15% rabat på luisaviaroma.com13 marts
ForfremmelseKvinders luksus shopping på luisaviaroma.com18 februar
ForfremmelseSalget starter nu - op til 80% off13 februar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Luisaviaroma Anmeldelse

Butikken nyder godt af ry for at være en af ​​de vigtigste forhandlere på online-markedet for tøjprodukter til luksusmærker. Bare et par af de vigtigste navne er Adidas, Gucci, Balenciaga, Balmain, Burberry, Dolce & Gabbana, Givenchy, Fendi, Alexander McQueen og mange andre. Succesfuldt samarbejde med nogle af de største modehuse sikrer ikke kun produkternes originalitet, men også deres kvalitet. Fordi du ikke ser godt ud i dit yndlings tøj, medmindre du har det godt i din egen hud, vil butikken give dig en hel afdeling af pleje- og skønhedsprodukter til både kvinder og mænd. Desuden fungerer butikken som et rigtigt online indkøbscenter, der tilbyder dig alle de ting, du har brug for, på samme sted. Således kan du købe møbler, dekorationer og keramik i afsnittet om hjemmeprodukter.

Nyttige oplysninger om Luisaviaroma

Butikken har to leveringsmetoder: standard, som er gratis, uanset værdien af ​​din ordre og destinationsland, og ekspreslevering, tilgængelig med en leveringspris på 15 euro. Produkterne leveres kun gennem professionelle hurtige budtjenester, såsom UPS, DHL og FedEx. Leveringstiden for hver metode er 2-3 arbejdsdage henholdsvis 1-2 dage. Produkterne kan returneres gratis inden for 28 dage efter deres køb. Betalingen af ​​enhver ordre foretages udelukkende i onlinesystemet, med betalingskort eller kreditkort, der tilhører Visa, MasterCard, American Express og JCB. Betaling med kontantsystem er ikke tilgængeligt.

Info om, hvordan man bruger en Luisavaroma kuponkode

For at bruge en Luisaviaroma-kuponkode skal du kun kopiere kampagnekoden og indtaste den i købsprocessen. Derefter valideres den automatisk, og rabatten anvendes på alle produkterne i ordren.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker