Rotita Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponRotita.com 22% salgsfremmende kode04 august
ForfremmelseSpar op til 70% rabat for Rotita.com salg varer20 juli
ForfremmelseRotita.com fremme: gratis forsendelse ordre over USD6905 juli
kuponFå nu op til $10 rabat ved hjælp af denne ROTITA.com kode09 januar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad ROTITA sælger Danmark

ROTITA er en virtuel detailbutik med en global destination, der sælger det mest avantgardistiske og elegante tøj og modetilbehør i dag. For kvinder, der elsker mode, betragtes det som modemekkaet for tilhængere af eksklusivt tøj, her kan du få et stort udvalg af designs til enhver lejlighed, og du kan finde det gennem de kategorier, som denne platform har for brugere, for eksempel den første kategorien omhandler et rum til toppe, hvor du kan finde alt i: bluser og skjorter, t-shirts og skjorter, pullovere og cardigans, tanktops, frakker, sweatshirts og hættetrøjer i en bred vifte af farver og designs, så du kan vælge en der minder mest om dig. Efter dette er et område for badedragter, her vil du se tøj i ét stykke, bikini og trikini, det bedste og mest specielle ved ROTITA er, at det tilbyder størrelser til alle typer kroppe og har et område kun og udelukkende til plus størrelser, og også med et bredt udvalg af badedragter, sportstøj, kjoler, toppe, blandt mange andre ting.

Der er også kategorien af ​​kjoler, hvor du kan vælge den, du bedst kan lide og finde den efter stil eller trend, foruden et bredt katalog af jumpsuits som: Bukser og nederdele, Shorts, Jumpsuits og bukser. For at være hjemme tilbyder butikken et komplet rum, hvor du vil se tilbehør til boligindretning, køkkentilbehør, samt varer som sexet lingeri i alle størrelser, samt strømper, loungewear, bamser og mange flere; Sidst men ikke mindst er smykkeområdet med alle øreringe, halskæder og øreringe, armbånd og armringe, ringe, fodlænker, bælter og hårtilbehør.

Sådan sender ROTITA ordrer til Danmark

ROTITA sender til alle dele af verden og giver mulighed for helt gratis forsendelse ved køb over 49 USD, Du kan også vælge ekspresforsendelse mod et ekstra gebyr kun for postadresser på engelsk og et kontaktnummer, Det er vigtigt at nævne at omkostningerne kan variere afhængigt af toldafdelingen i det enkelte land. Forsendelsesmetoden kan vælges på tidspunktet for fuldførelse af købsprocessen. Den estimerede leveringstid vil være omkring 5 til 10 hverdage under hensyntagen til den aktuelle situation i verden.

Hvilke rabatter tilbyder ROTITA Danmark?

Butikken har et rum kaldet udsalg, hvor den udgiver hvert af de tilgængelige tilbud, i øjeblikket har den en rabat på op til 55% i en bred vifte af beklædningsgenstande efter kategorier, udover dette tilbyder den også flash-tilbud med en varighed på to dage, hvor du kan få meget lave priser.

Betalingsmetoder hos ROTITA Danmark

Denne platform giver dig mulighed for at foretage dine betalinger via kreditkort såsom VISA, MASTERCARD OG AMERICAN EXPRESS, men du kan også foretage dem ved hjælp af din PayPal-konto på en meget hurtigere og mere sikker måde uden at gå på kompromis med dine bankoplysninger.
  

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra ROTITA i Danmark?

I ROTITA tilbyder de adskillige forsendelsesmetoder, hvorved din ankomsttid kan variere, blandt dem er den faste forsendelse, som kan tage mellem 17 og 25 hverdage at ankomme, en anden metode er standardforsendelsen, der varierer mellem 9 og 15 hverdage, foruden fremskyndet forsendelse, der kan tage mellem 3 og 7 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på ROTITA Danmark

Det tilbyder i øjeblikket sine brugere 20% rabat ved at bruge koden SOMMER, ud over alle de tilbud og kampagner, det har.

$3 rabatkode for ordrer over $59
ROTITA kupon på $ 10 rabat for ordrer over $ 99
Kampagnekode ROTITA $20 rabat på ordrer over $149
Op til 90% rabat på tøj
Kampagnetilbud for nye kjolekollektioner: op til 70 % rabat
8% ROTITA kupon for hele butikken
$22 rabat på ROTITA ordrer over $169
Få $30 rabat på ordrer over $199
Gratis forsendelseskupon ved ordrer over $49

ROTITA Danmark Kundeservice

ROTITA stiller flere måder til rådighed for sine brugere og/eller kunder at kontakte kundeservice, en af ​​dem er gennem en live chat, som er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, en anden af ​​mulighederne er at udfylde en formular fra din side efterlader nogle oplysninger, som du derefter vil modtage dit svar, samt sende en e-mail til service@ROTITA

Fordele ved at bruge en ROTITA kupon i Danmark

For ROTITA-brugere er det en stor fordel at få kuponer, da de kanDe kan købe en række varer til meget gode priser og dermed opnå mere end hvad du tror, ​​og det bedste af det hele er, at de kan købes i alle kategorier.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til ROTITA fra Danmark?

I ROTITA for at foretage en returnering er det første du skal gøre at kontakte kundeservice, hvor du vil modtage de trin, du skal følge for returneringsprocessen, dette skal ske inden for en periode på højst 30 hverdage efter modtagelse og at Tøjet skal være ubrugt.

Eksklusiv kupon ROTITA til nye købere i Danmark

ROTITA tilbyder sine nye kunder en 5% rabatkupon.

ROTITA Danmark på sociale medier

I øjeblikket tilbyder det 20% rabat på sine sociale netværk ved at bruge koden LIVEROTITA.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af ROTITA for købere i Danmark

ROTITA har et fremragende udvalg af rabatter i alle dens kategorier, hvor du kan få op til 78 % rabat.

ROTITA Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

ROTITA tilbyder sine nye nyhedsbreve 10 % rabat ved tilmelding samt e-mails med deres nyheder og tilgængelige tilbud.

Butikker, der ligner ROTITA

Hvis du foretrækker det, kan du besøge nogle butikker, der ligner ROTITA, hvor du kan få produkter, som du kan lave nogle outfits med, til enhver lejlighed på dagen, du kan også gennemgå og verificere deres forsendelser eller priser, nogle af disse butikker, du kan besøge, er Rosegal, Luvyle, LightInTheBox.
        

ROTITA Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Til ROTITA tilbyder de produkter, det har, megarabatter til fejringen af ​​Black Friday-udsalgsferien, hvor du kan tage produkter med anvendte rabatter på op til 70% tilgængelige, udover dette kan du nyde særlige rabatkuponer, som du kan få fra 5 % til 10 %.

Kupon til ROTITA Danmark for 11.11

Rabatterne på Singles Day eller 11.11 i ROTITA er arrangeret, så du kan gøre brug af dem, da du kan få rabatter på op til 55% tilgængelige, foruden kampagner, du ikke må gå glip af.

Salgsfremmende kuponer fra ROTITA Danmark til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter gives mandagen efter Black Friday-fejringen, og for denne dag leverer ROTITA til sine kunder en lang række rabatter, som du kan gøre brug af, når du køber online, for dette kan du få rabatter på op til 75% rabat tilgængelig.
 

ROTITA Danmark Kuponer til jul

For julerabatter giver ROTITA sine kunder rabatter til rådighed for deres julekollektion, hvor du fra deres kategorier kan vælge produkter efter din smag og præference, til denne ferie kan du finde rabatter på 50% tilgængelige.

ROTITA mobilapplikation til iPhone og Android

ROTITA har tilgængelig for sine kunder at downloade mobilapplikationen, som du kan downloade ved at scanne fra dens side gennem QR-koden.

Berømte mærker sælges i butikken ROTITA

Alle produkterne vist af ROTITA svarer til dets eget mærke.

 

 

Tilbyder ROTITA gratis fragt til Danmark?

For at modtage forsendelser af dine pakker gratis, har du i ROTITA mulighed for at modtage dem, men for dette skal du foretage et køb lig med eller større end $69

Kan jeg betale i ROTITA med PayPal?

I ROTITA kan du foretage betalingen af ​​dine køb gennem PayPals digitale tegnebog nemt, hurtigt og sikkert, andre accepterede betalingsmetoder er via kreditkort såsom Visa, MasterCard, Diners Clud, JCB, eller gennem iDeal, bankseddel, Elo, Hipercard .

Hvor skal jeg skrive ROTITA-rabatkuponen?

At skrive en rabatkode i ROTITA er et meget simpelt trin, det første er at vælge de produkter du ønsker at tage, derefter skal du gå til din indkøbskurv hvor du finder en boks i øverste højre del af siden hvor du skal medtag det kuponnummer, du ønsker at anvende.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Rotita Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer hos ROTITA Danmark

I denne uge har du flere kuponer og kampagnetilbud ROTITA. Disse er de sidste:

$3 rabatkode for ordrer over $59
ROTITA kupon på $ 10 rabat for ordrer over $ 99
Kampagnekode ROTITA $20 rabat på ordrer over $149
Op til 90% rabat på tøj
Kampagnetilbud for nye kjolekollektioner: op til 70 % rabat
8% ROTITA kupon for hele butikken
$22 rabat på ROTITA ordrer over $169
Få $30 rabat på ordrer over $199
Gratis forsendelseskupon ved ordrer over $ 4

Rotita Kuponer

Andre lignende butikker