Luvyle Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon8% salgsfremmende kode på Luvyle.com Bestil over USD6920 juni
ForfremmelseForfremmelse på Luvyle.com: gratis forsendelse ordre over USD8928 august
kuponKuponkode på Luvyle.com: 10% rabat første ordre07 august
kuponLuvyle.com kuponkode: USD35 Rabat ordre over USD 259 på hele siden02 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad LUVYLE sælger Danmark

LUVYLE fungerer som en online butik dedikeret til salg af dametøj, samt en bred vifte af sko og tilbehør, dens motto er "Moderne, uimodståelig og tilgængelig", det er en global virksomhed, der har sit hovedkontor beliggende i byen fra Hong Kong, er denne platform oversat til sprog som: spansk, fransk og engelsk. Denne virtuelle butik tilbyder et bredt katalog med de bedste trends i den nuværende sæson, det bedste af det hele er, at her kan du finde tilgængelighed i alle størrelser, såsom et stort udvalg i Plus størrelser, med alle stilarter for hver kvinde kan vise din moderigtige side.

I LUVYLE vil du være i stand til at foretage dine køb på en meget nem og hurtig måde, da den har en række kategorier, så du kan finde alt, hvad du leder efter i et par trin, disse kategorier er: Ny i, hvor du finder alt det nyeste og bedste inden for den aktuelle sæsons trends, senere denne, Best Sellers, med de mest populære og klassiske beklædningsgenstande, der aldrig går af mode.

Der er også: Kjoler, med et stort udvalg af formelle og afslappede kjoler, og til enhver form for lejlighed, vil du ofte se et rum til Toppe, med alt hvad du behøver fra basic øreringe til stilfulde bluser, foruden: Bukser, med shorts, leggings, nederdele, blandt mange andre. Også her vil du have mulighed for at få en hel kollektion af mode i store størrelser, samt udendørsbeklædning, med et bredt udvalg af tøj til at holde varmen og en hel liste af skomodeller, så du kan vælge dem, der bedst matcher din stil.

Sådan sender LUVYLE ordrer til Danmark

LUVYLE sender til alle dele af verden og tilbyder gratis forsendelsesmuligheder for ordrer på et beløb større end $ 59, de estimerede datoer for levering vil afhænge af flere faktorer såsom: destinationsadressen, mulighederne for valgt forsendelse og også hvor hurtigt vi kan samle og klargøre varerne fra dit køb, der skal sendes. De forsendelsesmetoder, der tilbydes af LUVYLE, er: Superbesparelser, med en estimeret leveringstid på 10 til 20 hverdage, og fremskyndet levering, med en kortere leveringstid på 4 til 10 hverdage.

Hvilke rabatter tilbyder LUVYLE Danmark?

LUVYLE er kendt for sit udsalg med flash tilbud og sine lave priser, som inkluderer kampagner såsom rabat på din første ordre og et stort antal rabatter på alle produkter i sine kategorier, her kan du finde vedhæng fra 10%, 15 % , 20 %, 30 %, 40 %, 50 % 60 % og op til 70 % eller mere rabatter på varer over deres normale pris.

Betalingsmetoder hos LUVYLE Danmark

På denne hjemmeside kan du blandt andet foretage dine betalinger via kredit- eller betalingskort, VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, udover at du kan foretage betalingen via din PayPal-konto på en meget hurtigere og sikker måde.
  

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra LUVYLE i Danmark?

I LUVYLE kan du få to typer forsendelser, hvor leveringstiderne kan variere afhængigt af den, du vælger på tidspunktet for annullering, det er han sendte superbesparelser på 10 til 20 hverdage og den fremskyndede forsendelse på 4 til 10 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på LUVYLE Danmark

I øjeblikket har LUVYLE en række rabatkuponer med op til 70 % rabat ved at bruge en kampagnekode.

15% LUVYLE kupon, hvis du abonnerer med e-mail
Op til 65% rabat på kjoler
$29 rabatkupon på ordrer over $179
Spar 10% på din første ordre med en kupon
LUVYLE salgsfremmende kupon på $ 35 på ordrer over $ 259
Rabatkode 20% rabat på ordrer på mindst $149

LUVYLE Danmark Kundeservice

I LUVYLE kan du for at kontakte kundeservice gøre det ved at sende en e-mail til service@LUVYLE samt sende en billet eller billet fra deres side, udfylde en række data såsom emnet for beskeden og nogle personlige data, som du automatisk vil modtage et svar i din e-mail.

Fordele ved at bruge en LUVYLE kupon i Danmark

At få rabatkuponer på LUVYLE kan være behagelige oplevelser for dine kunder, da de kan spare ved at foretage køb, og samtidig kan de købe en række forskellige produkter og tage mere for mindre, end de troede. Brugen af ​​en LUVYLE kupon giver en maksimal rabat på 90% for produkter i det aktuelle tilbud og 20% ​​for produkter, der ikke er i andre kampagnetilbud.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra LUVYLE fra Danmark?

For at foretage returneringer i LUVYLE skal du kontakte kundeservice for at modtage retningslinjerne for processen, da der kræves et sporingsnummer for at spore forsendelsen, denne procedure skal udføres inden for 15 hverdage efter modtagelsen, produkterne skal være ubrugte og i deres originale emballage er det vigtigt at bemærke, at udsalgsprodukter ikke må returneres.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder får 10 % rabat på deres første ordre Denne LUVYLE kupon kan også bruges til produkter, der allerede er i andre kampagner.

LUVYLE Danmark på sociale medier

Du kan få 20% rabatkode på deres sociale netværk ved hjælp af en rabatkode, og ved at downloade applikationen fra din App kan du få op til 10% rabat.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af LUVYLE for købere i Danmark

LUVYLE, stiller en række rabatter til rådighed for sine kunder, blandt dem kan du maksimalt få 80%. Desuden kan købere i Danmark få yderligere 10% rabat, hvis de tilmelder sig nyhedsbrevet.

LUVYLE Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

På LUVYLE vil du, når du tilmelder dig et nyt nyhedsbrev, modtage nyhedsbreve med de seneste nyheder samt modeartikler. LUVYLE-kuponen, der er tilgængelig for at abonnere på nyhedsbrevet, har en værdi på 10 %, som opnås ved den første ordre, der er afgivet i denne tøjbutik.

Lignende butikker til LUVYLE

Der er en bred vifte af butikker, der ligner LUVYLE, hvor du kan finde produkter fra anerkendte designere, som du kan lave nogle outfits med efter din smag, du kan også tjekke deres forsendelsesomkostninger eller tilgængelige rabatter, nogle af disse butikker er Milanoo, Modlily, Newchic.
                                                          

LUVYLE Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

For LUVYLE er Black Friday-rabatterne en af ​​de vigtigste begivenheder, da de for denne dag har vigtige rabatter, som kan være 80 % tilgængelige for deres kunder til at foretage køb af deres produkter.

Kupon til LUVYLE Danmark for 11.11

I LUVYLE er 11.11-rabatterne foretaget i november måned den 11., under denne udsalgsferie tilbyder LUVYLE sine kunder vidunderlige 2x1-kampagner, ligesom du kan finde tilbud, og deres rabatter kan være op til 65% ledig.

LUVYLE Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på LUVYLE kan nydes mandagen efter Black Friday-ferien, og til denne udsalgsferie på LUVYLE kan du nyde meget gode muligheder, herunder deres rabatter til onlinekøb, som du kan finde op til 80 % rabatter , ud over deres tilbud og rabatter på deres produkter.
 

LUVYLE Danmark Kuponer til jul

Julerabatterne i LUVYLE fejres i løbet af december måned, så du kan nyde deres vidunderlige rabatter, så du kan købe dine produkter, såvel som gaver til december-datoer.

LUVYLE mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket har LUVYLE ikke en download til mobilapplikationen.

Berømte mærker sælges i butikken LUVYLE

I LUVYLE svarer alle dets produkter til dets eget mærke.

 

 

Tilbyder LUVYLE gratis fragt til Danmark?

I LUVYLE kan du nyde gratis fragt, men for dette skal du foretage et køb af produkter lig med eller større end $ 89

Kan jeg betale i LUVYLE med PayPal?

I LUVYLE kan du foretage betalingen af ​​dine køb gennem PayPals digitale platform på en sikker og pålidelig måde, andre muligheder som LUVYLE præsenterer som betaling er via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diners Club eller pr. Giro Pay.

Hvor skal jeg skrive LUVYLE rabatkuponen?

For at skrive en rabatkupon i LUVYLE vil dette pas blive lavet når du har valgt de produkter du ønsker at tage, hvor du skal gå til din indkøbskurv for at foretage betalingen af ​​dit køb, her finder du en boks i øverste højre del på siden, hvor du skal medtage det kuponnummer, du vil ansøge.

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024
Luvyle Rabatkoder

Særlige kuponer og kampagner på LUVYLE Danmark

For at du får de bedste priser hver dag, har LUVYLE-butikken til din rådighed en række salgsfremmende kuponer:

15% LUVYLE kupon, hvis du abonnerer med e-mail
Op til 65% rabat på kjoler
$29 rabatkupon på ordrer over $179
Spar 10% på din første ordre med en kupon
LUVYLE salgsfremmende kupon på $ 35 på ordrer over $ 259
Rabatkode 20% rabat på ordrer på mindst $149

Luvyle Kuponer

Andre lignende butikker