Luvyle Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon$20 rabat kupon til Luvyle ordrer over $19902 januar
kupon10% LUVYLE rabat kupon ved ordre overstiger $8907 januar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Luvyle Anmeldelse

Butikken påtvinger sig blandt kunderne gennem kvalitetsprodukter, der er smukt præsenteret på billederne på webstedet, men også fordi det repræsenterer et indkøbscenter med moderigtige produkter til kvinder, som er inden for rækkevidde når som helst og hvor som helst, kun et par klik væk. afstand. De mest populære kategorier i denne butik er dem til toppe, kjoler, nederdele og bukser samt undertøj og badetøj. Her kan du også finde en bred vifte af fodtøjsprodukter, både afslappede og elegante modeller. Et problem, du muligvis støder på, er størrelse. Det meste af tiden er de meget forskellige og stemmer ikke overens med de traditionelle størrelser, du kender. Du kan imidlertid sende produkterne, der skal ændres gratis.

Nyttige oplysninger om Luvyle

Levering af produkterne kan ske ved hjælp af 2 metoder til hurtig kurer: Superbesparelser, med en estimeret leveringstid mellem 7-15 arbejdsdage og hurtig ekspedition, mellem 3-8 arbejdsdage. Samtidig kan produkterne sendes tilbage uanset årsagen inden for 15 dage efter modtagelsen af ​​pakken. Butikken garanterer sikkerhed i købsoplevelsen såvel som i købsoplevelsen gennem sikre online betalingsmetoder. Du kan kun betale for øjeblikket online uden mulighed for at betale kontant ved ankomsten af ​​pakken.
Accepterede betalingsmetoder er med kredit- eller betalingskort, udstedt af Visa, MasterCard, Maestro, Discover, American Express, PayPal, Mercaod, Oxxo, Santander og Citibanamex.

Info om, hvordan du bruger en Luvyle kuponkode

For at bruge en Luvyle-kuponkode er det eneste, du skal gøre, kopiere kampagnekoden og tilføje den til ordresiden. Her finder du et specail-felt til kuponkoden, og hvis den er gyldig, beregnes rabatværdien automatisk og anvendes, og den endelige pris for din ordre meddeles.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker