Modlily Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseModlily.com kupon: USD36 Rabat Nye medlemmer07 juli
ForfremmelseModlily.com promo: gratis forsendelse ordre over USD6930 juni
kuponModlily.com 10% rabat kode25 juni
kuponSpar nu Op til 25% med denne Kupon MODLILY04 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad MODLILY sælger Danmark

MODLILY er en online tøjbutik baseret i Shanghai, der ikke kun tilbyder asiatisk mode, men også forsøger at tilpasse sig vestlig mode og trends, her tilbyder de gode priser og et stort udvalg af artikler, alt i den nyeste moderne trend, samtidig med at den gode smag for en kvinde i alle hendes facetter lige fra husmor til executive, og viser således afslappet og sjovt tøj, der kan være til fester eller møder, fra casual outfits til de mest elegante kjoler, der får dig til at ligne en smuk prinsesse, det bedste alt er, at du bliver lav priser.

I MODLILY kan du finde artiklerne efter kategorier, der går fra TOP, ULTRA STØRRELSER, KJOLER, BUNDE, SMYKKER og STAY AT HOME og de mest smarte som TREND & BADEDÆGT. Den har også en NY kategori, hvor du blandt andet får faner EFTER DATO, NYE KJOLER, NYE STØRRELSER, NY BADEDÆGT og det vigtigste salgskategorien.

Sådan sender MODLILY ordrer til Danmark

MODLILY tilbyder en kampagne på deres side med hurtig levering. Den indeholder også tre forskellige former for forsendelse, som er fast pris, der opererer fra 5 til 2 dage, standard forsendelse fra 5 til 10 dage og ekspres forsendelse, der er fra 3 til 8 dage, det er vigtigt at bemærke, at dagene svarer til hverdage og at forsendelsesomkostningerne varierer afhængigt af destinationen og pakkens vægt.

Hvilke rabatter tilbyder MODLILY Danmark?

MODLILY giver 7% rabat på dit første køb, du skal kun være tilmeldt, i øjeblikket har de sommertilbud der spænder fra 10% til 20% rabat, den har også 50% rabat eller halv pris samt særlige tilbud på 34% rabat i en begrænset periode, alt dette og flere tilbud MODLILY du skal bare tjekke deres platform.

Betalingsmetoder hos MODLILY Danmark

I MODLILY er det nødvendigt at være registreret for at foretage købet, og de betalingsmetoder de accepterer er via kreditkort som VISA, MasterCard, American Express samt via din PayPal-konto. Det kan også gøres af Western Union eller ved bankoverførsler og bankoverførsel. Når ordren er afgivet, sendes en e-mail med detaljerne om forsendelsen og dens fakturering.
  

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra MODLILY i Danmark?

I MODLILY kan produktet tage afhængigt af den forsendelsesmetode, du vælger, en af ​​dem er fast forsendelsespris, som kan tage mellem 17 og 25 hverdage at ankomme, det er standardforsendelsen, at processen varierer mellem 9 og 15 hverdage og Hurtig forsendelse er mellem 3 og 7 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på MODLILY Danmark

I øjeblikket har MODLILY en bred vifte af rabatkuponer, en af ​​dem er Kode: SALE10, der tilbyder op til 75 % rabat.

10 $ rabatkode, hvis du tilmelder dig med din e-mailadresse
Kupon med op til $30 i rabat
15% rabatkupon fra MODLILY på alle produkter
Gratis fragt på ordrer over $69
5% rabatkupon til nye kunder
20% rabat på kampagnekoden MODLILY til den nye kollektion
Op til 80% rabat på udvalgte produkter i kampagnen

MODLILY Danmark Kundeservice

MODLILY stiller forskellige måder til rådighed for sine kunder og/eller brugere at kontakte kundeservice, en af ​​dem er en online chat med en tidsplan fra mandag til torsdag, en anden mulighed er ved at sende en e-mail til din e-mail service @ MODLILY, eller direkte på deres side ved at udfylde en formular med en række data inklusive din e-mail, hvor de vil sende dig et svar.

Fordele ved at bruge en MODLILY kupon i Danmark

At få kuponer til at købe i MODLILY fører til fordele ved dit køb, da det giver dig mulighed for at vælge en række forskellige beklædningsgenstande i dets forskellige kategorier, der bærer mere og bedst af alt, bruger mindre på trend- og modeprodukter, enten kjoler til enhver lejlighed som samt eksklusive smykker.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra MODLILY fra Danmark?

For at foretage en returnering er den første ting at gøre at kontakte kundeservice, hvor de vil kommentere de trin, der skal følges for at påbegynde processen med din returnering, husk at dette skal ske inden for en periode på højst 30 hverdage efter modtagelse af pakken På samme måde skal produkterne være i god stand, det vil sige uden at være brugt og uden skader.

Eksklusiv kupon MODLILY til nye købere i Danmark

Til nye kunder giver MODLILY 7% rabat, du skal blot bruge koden MODLILYNEW, du kan også få 5% på din første ordre.

MODLILY Danmark på sociale medier

I deres sociale netværk kan du i øjeblikket kun finde information af interesse om deres produkter, samt det store udvalg af rabatter, som du kan opnå, når du køber.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af MODLILY for købere i Danmark

MODLILY har en række rabatter, tilbud og uundværlige udsalg på sine produkter, i øjeblikket kan du finde en maksimal rabat på 75%.

MODLILY Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

MODLILY, når du abonnerer, giver det dig 7% rabat på din første ordre, udover at modtage information om dets nyheder, samt dets tilgængelige tilbud og kampagner.

Lignende butikker til MODLILY

Hvis du foretrækker det, kan du besøge andre butikker, der ligner MODLILY, hvor du kan finde nogle produkter, som du kan kombinere og skabe outfits efter din smag, du kan også gennemgå og sammenligne deres forsendelsesmetoder eller deres tilgængelige rabatter, nogle af disse butikker, du kan besøge, er Newchic, Netaporter, LightInTheBox.
                                                          

MODLILY Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

MODLILY tilbyder Black Friday-rabatter på op til 70 % på tusindvis af sine produkter, samt ekstra rabatkuponer på op til 15 %. Muligheder, som du ikke må gå glip af, da det har årets bedste priser.

Kupon til MODLILY Danmark for 11.11

For MODLILY kan du se rabatterne den 11.11 i november måned, som du kan finde ud over deres rabatter på 65% tilgængelige, kan du også finde meget gode 2x1 kampagner anvendt på deres produkter.

Kampagnekuponer fra MODLILY Danmark til Cyber ​​​​Monday

MODLILY tilbyder til Cyber ​​​​Monday-ferien store rabatter på op til 70% på en lang række af dets produkter, du kan også nyde deres ekstra rabatkuponer på op til 10%. Hvilket du ikke kan gå glip af, da det har fremragende priser på sine produkter.
 

MODLILY Danmark Kuponer til jul

I MODLILY fejres julerabatterne i løbet af december måned, for dette forbereder MODLILY meget gode rabatter på deres produkter, som giver kunderne mulighed for at nyde og have et stort udvalg takket være dets rabatter på 65%.

MODLILY mobilapplikation til iPhone og Android

MODLILY tilbyder sine kunder at kunne nyde den mobile applikation, der er tilgængelig til Android og iPhone, hvorfra de kan foretage deres køb.

Berømte mærker sælges i MODLILY butikken

Alle produkter, der tilbydes i MODLILY-onlinebutikken, svarer til dets eget mærke.

 

 

Kan jeg betale i MODLILY med PayPal?

I MODLILY kan du foretage betalingen for køb af dine produkter gennem PayPals digitale platform, hvilket sker på en nem, sikker og pålidelig måde, andre accepterede betalingsmetoder er dem, der foretages via kreditkort såsom Visa, MasterCard, Discover, JCB, American Express, eller gennem After Pay, Clear Pay.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i MODLILY?

For at skrive rabatkuponen i MODLILY skal du først vælge de produkter du ønsker at købe, herefter skal du gå til din indkøbskurv hvor du starter betalingsprocessen, her finder du en boks i øverste højre del af siden i Du skal inkludere det kuponnummer, du ønsker at anvende.

Tilbyder MODLILY gratis fragt til Danmark?

I MODLILY kan du nyde at modtage leveringen af ​​købet af dine produkter helt gratis, men for at nyde denne kampagne skal du foretage et køb svarende til eller større end $ 109

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Modlily Rabatkoder

Særlige kuponer og kampagner på MODLILY Danmark

MODLILY har rigtig gode priser på deres kollektioner, men som vi har været vant til i nogen tid, kan du ved hjælp af rabatkuponer og kampagnetilbud få en rigtig god pris. Her er de seneste kampagnekoder fra MODLILY:

10 $ rabatkode, hvis du tilmelder dig med din e-mailadresse
Kupon med op til $30 i rabat
15% rabatkupon fra MODLILY på alle produkter
Gratis fragt på ordrer over $69
5% rabatkupon til nye kunder
20% rabat på kampagnekoden MODLILY til den nye kollektion
Op til 80% rabat på udvalgte produkter i kampagnen

Modlily Kuponer

Andre lignende butikker