Net-a-Porter Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
Forfremmelse10% rabat på din første ordre på net-a-porter.com05 marts
ForfremmelseSuper salg nu tilgængelig på net-a-porter.com01 februar
kuponFørste, for det første for 15% rabat. Kun med denne nye kupon kode01 April
kuponNyd nu 10% på dit NET-A-PORTER indkøbskurv05 december

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Net-A-Porter Anmeldelse

I denne online butik kan du finde varer af tøj, fodtøj, tasker, tilbehør, smykker, badedragter, undertøj, skønhed og skønhedsprodukter, der hører til vigtige navne på designere fra den internationale modeverden. Disse inkluderer Acne Studios, Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Chlose, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Givenchy, Prada, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino og mange andre. Udover de lave priser, der er tilgængelige gennem de kampagner, der konstant er arrangeret på webstedet, hjælper butikken igen kunder, gennem en side med tip om de mest passende kombinationer og stykker tøj og tilbehør, afhængigt af lejlighed, budget og tendenser i mode. Du kan være sikker på kvaliteten af ​​produkterne, som garanteres både af butikken, men også af samarbejdskontrakter med anerkendte mærker.

Nyttige oplysninger om Net-A-Porter

Butikken har 2 leveringsmetoder: Express og Standard, med en gennemsnitlig leveringstid på 2-3 arbejdsdage, henholdsvis 5-6 dage. Den første leveringsmetode, der er hurtigere, kræver betaling af et transportgebyr på 25 euro, mens standardleveringen koster dig 15 euro. Produkterne kan returneres i henhold til returpolitikken inden for 28 dage efter modtagelse af dem. Betalingen kan kun foretages online i øjeblikket, uden mulighed for en kontant betalingsmetode, i et refusionssystem. Således har du brug for et kredit- eller betalingskort udstedt af Visa, MasterCard eller American Express eller en aktiv PayPal-konto for at foretage betalingen.

Info om, hvordan du bruger en Net-A-Porter kuponkode

En Net A Porter-kuponkode kan kun bruges én gang til en ordre ved at indtaste den i et specielt afsnit på købssiden. Efter indtastningen valideres koden og anvendes automatisk, hvis den er gyldig. Kuponrabatværdien trækkes fra det samlede beløb, og alt hvad du skal gøre er at fortsætte ordreafslutningen.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker