Net A Porter Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponNET-A-PORTER rabatkode for ordrer over 800: få 25% rabat30 september
kuponSalgsfremmende kode på Net-a-Porter.com: 10% rabat19 september
kuponNet-a-Porter.com kampagnekode: 10% rabat nyhedsbrev09 oktober
kuponTag 20% promo kode på Net-a-Porter.com næste ordre16 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Net-a-Porter sælger Danmark

Net-a-Porter er en af ​​verdens førende luksusmodebutikker. Siden starten i juni 2000 har Net-a-Porter tilbudt utroligt tøj og tilbehør til kvinder med mere end 800 mærker af verdens mest eftertragtede -efter designere, såsom: Gucci, Chloe, Balenciaga, Saint Laurent, Isabel Marant, Prada og Stella McCartney og mange flere. For at se en komplet liste over alle designere, klik på kategorien DESIGNERE. Blandt kategorierne på denne hjemmeside er: hvad er nyt, designere, tøj, sko, bukser, tilbehør, smykker, lingeri, skønhed, redaktionelle, blandt andre.

Denne butik tilbyder den bedste information om sine produkter og indhold gennem sine hjemmesider og indkøbsapplikationer, som giver sine kunder en perfekt shoppingoplevelse på mobile enheder, tablets og stationære computere.

Hvordan Net-a-Porter sender ordrer til Danmark

Net-a-Porter arbejder med verdensomspændende ekspresforsendelse til over 170 lande (inklusive levering samme dag til Manhattan, London og Hong Kong SAR, Kina samt levering næste dag til Storbritannien, USA). USA, Tyskland, Frankrig , Australien og Singapore), har eksklusiv luksusemballage, nem retur, flersproget kundeserviceteam og personlig shopping, der er tilgængelig døgnet rundt.

For at foretage købet skal du følge disse trin: Indtast enhver kategori af tøj, tasker, sko og tilbehør for at finde det, du leder efter, når du har fundet en vare, du vil købe, skal du vælge dens størrelse og klikke på knappen Tilføj til indkøbstasken, som er placeret under hver vare; gennemgå varerne i din indkøbspose ved at klikke på indkøbstaskelinket øverst på siden; Til sidst skal du klikke på Fortsæt for at købe for at fuldføre din ordre, og det er det.

Hvilke rabatter tilbyder Net-a-Porter Danmark?

Butikken har kun plads til salg, her kan du få en uendelighed af produkter i alle kategorier, der er præget af rabatter fra 30% til 70% på deres normale pris.

Betalingsmetoder hos Net-a-Porter Danmark

Denne butik accepterer Visa-, MasterCard- og American Express-kort, betaling trækkes kun fra kortet på forsendelsestidspunktet; Du kan også vælge at betale med PayPal, ved at vælge denne mulighed ved kassen vil du blive dirigeret til PayPals websted for at logge ind og se det viste beløb, før du klikker på betal nu. Når denne transaktion er gennemført, vil du være tilbage til net-a- porter.com; husk på, at betaling kun trækkes fra kortet på forsendelsestidspunktet.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra Net-a-Porter i Danmark?

Net-a-Porter leveringstiden kan variere afhængigt af den destination, den er rettet til, dette kan du vide på tidspunktet for dit køb eller ikke, at du på dens side kan validere tiden, men generelt kan det være mellem 5 og 6 hverdage kun fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 20:00.

Kuponer i øjeblikket tilgængelige på Net-a-Porter Danmark

Den har i øjeblikket en 10% rabatkupon, men den gælder kun for dit andet køb, det er nødvendigt at præcisere, at det ikke kan kombineres med nogen anden kampagne, og det kan heller ikke overdrages. Her er en liste over de mest populære tilbud og kuponer i nyere tid:

 • Gratis fragt ved køb over 250 kr
 • 10% rabat ved det andet onlinekøb
 • 10% kupon gyldig for studerende
 • 15% Net-a-Porter kupon til eksisterende kunder
 • 10% rabat for nye købere
 • Op til 80% rabat i OUTLET-kategorien

Kundeservice fra Net-a-Porter Danmark

Net-a-Porter har et kundeserviceteam 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, du kan gøre det via et telefonopkald på +18776789627 eller via din e-mail customercare.usa@Net-a-Porter, også hvis du vil komme med kommentarer eller forslag, skal du gøre det på feedbck@Net-a-Porter.

Fordele ved at bruge en Net-a-Porter kupon i Danmark

Der er mange fordele ved at bruge kuponer i Net-a-Porter, da du kan købe, hvad du ønsker, og hvad du har brug for, med mindre end du forventer, hvilket giver dig en række genstande, som du kan vælge fra lingeri, smykker og mange andre ting at have på. ... et smart outfit og altid på mode.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Net-a-Porter fra Danmark?

For at foretage en retur skal du være behørigt registreret, da du via din konto skal generere en returformular, dette skal ske inden for en periode på højst 28 dage efter købet, eller hvis du ikke har modtaget ordren, de varer, der returneres skal være i perfekt stand, samt de vedhæftede designeretiketter.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan få en rabatkode på 10 %, den kan ikke overføres, og den kan heller ikke kombineres med andre kampagner, rabatter eller tilbud, inklusive gavekortet.

Net-a-Porter Danmark på sociale medier

I øjeblikket tilbyder han ikke rabatkuponer i sine sociale netværk, han giver kun information om sine artikler.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af Net-a-Porter for købere i Danmark

Net-a-Porter giver i øjeblikket en maksimal rabat på 70% på sine artikler, på alle mærker og alle styles fra smykketilbehør, tøj og fodtøj til kvinder og mænd, samt lingeri og skønhed.

Net-a-Porter Danmark kupon til nyhedsbrevsabonnement

Ved at registrere dig kan du modtage nyhedsbreve med opdateringer, samt ankomsten af ​​nye artikler, opfølgning af dine ordrer og oprette en ønskeliste, blandt mange andre ting.

Lignende butikker til Net-a-Porter

Der er forskellige butikker, hvor du kan lede efter varer, der ligner eller ligner dem, du kan finde på Net-a-Porter, hvor du kan finde tøjprodukter, hvor du kan lave perfekte kombinationer. Disse butikker, du kan besøge, er Larizia.com , TopShop.com eller Shein.com.

Net-a-Porter Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Fra BLACK FRIDAY har du superrabatter i denne netbutik med luksusmærker! Op til 80% på tusindvis af varer i kategorierne tøj, sko og tilbehør, hvortil der tilføjes en kupon med yderligere 15% rabat.

Kupon til Net-a-Porter Danmark til 11.11

Fra 11/11 på Net-a-Porter fortsætter de sædvanlige rabatter i denne måned: 15% kupon til eksisterende kunder, 10% rabat for nye købere, op til 70% rabat på kampagnetilbud og gratis fragt til dit hjem!

Salgsfremmende kuponer fra Net-a-Porter Danmark til Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY er dagen efter BLACK FRIDAY super kampagnen! Brug 15% rabatkuponen, og køb fra kategorien særlige rabatter, hvor du har op til 80% rabat på denne dag for at drage fordel af årets bedste priser!

Net-a-Porter Danmark Kuponer til jul

Gratis fragt, 20% kupon fra Net-a-Porter, op ​​til 88% rabat på tusindvis af produkter og de bedste priser på superkendte mærker. Alt dette kun i julen med særlige tilbud og kuponer til denne begivenhed!

Net-a-Porter mobilapplikation til iPhone og Android

Net-a-Porter har mobilapplikationen til iPhone fra App Store og til Android fra Play Butik, hvor du kan foretage køb og finde alle de forskellige designere.

Berømte mærker sælges i butikken Net-a-Porter

I Net-a-Porter kan du finde fra tøj, accessories, tasker, jagtet skønhed og mere for altid at være i trenden, og det bedste af det hele er, at du kan vælge det, du bedst kan lide, blandt de mest berømte designere som Alexander McQueen, Baenciaga, Bottega Veneta, Cartier, Chloé, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Hermes, Saint Laurent, Zimmermann, Aquazzura, Christian Louboutin, Jimmy Choo, Burberry, Anya Hindmarch, Cartier, Le Labo, Victoria Beckham Beauty, Olaplex, blandt andre.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på Net-a-Porter?

NET-A-PORTER.COM for at inkludere koden eller kuponen skal du gøre det, når du har valgt de produkter, du vil tage og gå til betalingsprocessen, hvor du finder en boks, hvor du skal skrive det nummer, der svarer til kuponen .

Kan jeg betale på Net-a-Porter med PayPal?

I NET-A-PORTER.COM blandt dets betalingsmetoder kan du gøre det via din PayPal-konto, når du har valgt, hvad du vil købe og vælge betalingsmuligheden, vil det dirigere dig til PayPals betalingsside for at gennemføre dit køb.

Tilbyder Net-a-Porter gratis forsendelse til Danmark?

I øjeblikket laver NET-A-PORTER.COM ikke gratis forsendelse.

Hvad er de vigtigste nedsatte begivenheder i Net-a-Porter butikken?

I løbet af året kan du få visse helligdage eller salgssæsoner, hvor du kan få rabatter og særlige tilbud og meget godt at kunne foretage køb, vi kan nævne nogle datoer såsom Black Friday-rabatter for NET-A-PORTER.COM dette er fejres mellem november og december og svarer til fredagen efter fejringen af ​​Thanksgiving, som kommer fra USA, og du kan se og få fremragende rabatter på deres produkter. Endnu en rabatdag svarer til rabatter på 11.11 (Singles Day) for NET-A-PORTER.COM, som kommer fra asiatiske lande og har vundet berømmelse i sit salg for sine vidunderlige rabatter, det er nødvendigt at nævne cyberens rabatter ​​Mandag for Net-a-Porter, som kommer fra USA og finder sted som navnet angiver, finder sted på mandag, hvor der kun tilbydes fantastiske rabatter og rabatter på deres varer online, en anden fest præsenteres i Julerabatter for Net-a- Porter, fejres i løbet af december måned og hvor du i løbet af denne måned kan finde fremragende og meget store rabatter og rabatter på alle varer ved juletid, i det der almindeligvis bruges til at underholde med gaver.

Sidst opdateret: I dag
21 juli 2024

Særlige kuponer og kampagner på Net-a-Porter Danmark

Net-a-Porter er en modebutik med luksusprodukter, der har kampagner hver måned, og som gennem brug af salgsfremmende kuponer har konkurrencedygtige priser for mange kendte luksusmærker rundt om i verden. Her er nogle af de mest populære tilbud og kuponer til denne butik:

 • Gratis fragt ved køb over 250 kr
 • 10% rabat ved det andet onlinekøb
 • 10% kupon gyldig for studerende
 • 15 % Net-a-Porter kupon til eksisterende kunder
 • 10% rabat for nye købere
 • Op til 80% rabat i OUTLET-kategorien

Andre lignende butikker