PatPat Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseSpar op til 60% kupon på PatPat.com udvalgte salg26 juni
kuponPatPat.com USD25 rabatkode Bestil over USD17515 august
kuponKuponkode på PatPat.com: 15% rabat25 juli
ForfremmelsePatPat.com kampagne: 10% rabat nyhedsbrev14 august

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad PatPat Danmark sælger

Patpat blev grundlagt i 2014 af to venner, der sammen opdagede manglerne på markedet med hensyn til mode og stil til mor, far og søn med den store dyd at købe uden at bruge mange penge og dermed levere kvalitets- og elegante produkter. Patpat gør din shopping sjovere og sjovere, da den tilbyder tøj til hele familien fra fødselsdagsfester, fotosessioner, graviditetstøj samt sko og tilbehør og også husholdningsartikler.
Patpat har en alsidighed, hvor den tilbyder sæsonbestemte samlinger, der klæder sig fra den største til den mindste, på samme måde har du mulighed for at besøge dens platform, fra en app til sine sociale netværk er det meget let at få adgang til, når du kommer ind, vil du find en fane, hvor du får kategorier og til gengæld tager dig til underkategorier, som vi kan nævne. I kategorierne NYHEDER, BABY, LILLE BØRN, DREJSE, FAMILIEDRAG, HJEM & FORSYNINGER og BØRN, når du nævner i kategorien BABY, får du adgang til sektionen Børneforsyning, babysko, tilbehør samt i FAMILIEDRAG, hvor du får Set , Pyjamas og Brothers, blandt andre.

Levering af bestilte produkter til PatPat i Danmark

Patpat foretager internationale forsendelser og har to typer, den første er standardlevering og leveringstiden er mellem 10 og 30 hverdage, omkostningerne afhænger af leveringslandet, og som en anden mulighed er ekspreslevering, der svarer til 5 til 20 dage fungerer såvel som omkostningerne varierer alt efter købets størrelse, PatPat arbejder med virksomhederne DHL, UPS, FEDEX, ARAMEX og EMS, du har mulighed for at spore din ordre ved at klikke på ordren status, for dette fra at blive registreret på siden. Det er vigtigt at bemærke, at den har gratis forsendelse over USD $ 99.

Hvilke rabatter tilbyder PatPat Danmark?

Patpat har en salgskategori, hvor den tilbyder en søgning efter pris, efter alder, efter kategori samt 10% rabat på dit første køb, samt nogle rabatter fra 35% til 76%.

Betalingsmetoder hos PatPat Danmark

Nogle af de betalingsmetoder, der bruges i Patpat, er debet- eller kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, Discover, JCB samt din behørigt verificerede PayPal -konto, dette gælder kun i visse lande.

Hvor lang tid tager det at levere de produkter, der er bestilt fra PatPat i Danmark?

I Patpat kan forsendelsestider variere afhængigt af den destination, hvor du skal hen, samt afhængigt af den forsendelsesmetode, du vælger at sende, blandt hvilke er ekspresforsendelsen, at det maksimale antal dage, der kan tage, varierer mellem 12 og 17 hverdage og I standardforsendelse er det maksimale antal dage, det tager, 25 til 45 hverdage.

Kuponer i øjeblikket tilgængelige på PatPat Danmark

Ja, i Patpat er der flere måder at få rabatkuponer på, en af ​​de bedste måder er ved at registrere og opnå point og derefter indløse du kan få op til 10% rabat, en anden mulighed er ved at downloade dens applikation og få en QR -kode, hvor du kan få 15% rabat.

* Eksklusiv 15% kupon til vores besøgende
* Yderligere 15%, hvis du bruger PatPat -mobilappen
* Op til 50% rabat i den særlige kategori af kampagnetilbud
* 10% PatPat -kupon til nye købere
* Rabatkode PatPat på 20% for værdier over 100%
* Gratis forsendelse ved ordrer over € 30

PatPat Danmark kundeservice

Patpat, giver mulighed for at kommunikere direkte på deres side, hvor du skal udfylde en formular med en række data, herunder din e -mail, og dine kommentarer, forslag eller klager, og de vil returnere dit svar hurtigst muligt.

Fordele ved at bruge en PatPat -kupon i Danmark

At opnå rabatter i Patpat er betydeligt for familien, da du kan købe tøj til alle på samme tid samt nyde forskellige outfits til de mindste i huset og opnå en merværdi, da du kan få alt fra tilbehør, dekoration, forsyninger og meget mere.

Hvordan kan jeg returnere et produkt, der er bestilt til PatPat fra Danmark?

I Patpat for at returnere et produkt skal du kontakte kundeservice, så de guider dig med de trin, der skal følges for processen, dette skal ske inden for 30 arbejdsdage fra modtagelsesdatoen, du skal huske på, at produkterne ikke må have været brugt og ubeskadiget.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Hvis nye kunder modtager kuponer på forskellige måder, da når du registrerer dig, får du også kuponer, hvis du gør det fra deres applikation såvel som fra deres sociale netværk, hvis det ikke var nok, idet du drager fordel af de rabatter, det har på siden .

PatPat Danmark på sociale medier

Patpat har rabatkuponer på deres sociale netværk, hvor du kan få op til 15% rabat ved hjælp af koden HAPPY15; samt tombolaer og en lang række interesser vedrørende deres produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af PatPat til købere i Danmark

I Patpat kan du finde en lang række rabatter i alle dens kategorier, hvor du kan få op til maksimalt 78% rabat på en lang række af sine produkter; samt endeløse rabatter, som du ikke kan gå glip af.

PatPat Danmark kupon til nyhedsbrevsabonnement

Ved at abonnere på Patpat får du mulighed for at modtage rabatter, samt du vil modtage notifikationsbulletiner vedrørende særlige tilbud udover at modtage en 10% rabatkode, du kan også konkurrere om gratis varer, optjene point og konvertere dem til kuponer.

PatPat-lignende butikker

Der er en bred vifte af butikker, du kan besøge, som ligner PatPat, hvor du kan få produkter, som du kan oprette nogle kombinationer til dine outfits, i disse butikker kan du undersøge og sammenligne deres priser, deres rabatter eller deres forsendelser blandt andre ting, nogle af disse sider kan være Carters.com, Childrensplace.com, Buybuybaby.com, Oshkosh.com

PatPat Danmark Kuponer til SORT FREDAG

Black Friday -rabatterne begyndte som en fest i USA, som fejres dagen efter Thanksgiving, det vil sige den fjerde fredag ​​i november, den dato, hvor du kan finde store rabatter og / eller meget godt salg, som du ikke kan gå glip af det.

Kupon til PatPat Danmark til 11.11

Rabatterne på singeldagen eller 11.11 er født i asiatiske lande, som fejres i november måned den 11., har denne salgsferie gradvist vundet popularitet i andre lande og kontinenter, som du ikke kan miste takket være deres fremragende tilbud og tilgængelige rabatter.

Salgsfremmende kuponer fra PatPat Danmark til Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday -rabatter foretages mandagen efter Black Friday -fejringen, fejringen kommer fra USA, rabatferien er salgsfremmende for køb foretaget online, som du ikke kan gå glip af, da de tilbyder rabatter på deres produkter uden sidestykke.

PatPat Danmark Kuponer til jul

Julerabatter fejres i december måned, den måned, hvor fødslen af ​​barnet Gud fejres. Af denne glædes grund afholdes der familiefester, en fest, hvor det er sædvanligt at give gaver og hvilken bedre måde at drage fordel af af rabatterne ved denne juleferie.

PatPat mobilapp til iPhone og Android

PatPat har tilgængelig for sine kunder download til mobilapplikationen såsom iPhone og Android, hvorfra du kan foretage dine køb hurtigt, sikkert og pålideligt, i PATPAT fra dens applikation kan du også nyde dens samlinger samt rabatter og tilbud ledig.

Kendte mærker sælges i PatPat -butikken

I PatPat svarer alle de produkter, den har til rådighed på sin side, til sit eget mærke samt design og fremstilling.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på PatPat?

Det er meget let at anvende en rabatkupon i PatPat, du skal gå til din taske for at fuldføre betalingsprocessen, dette trin udføres, når du har valgt de produkter, du vil tage, her finder du en boks i midten til venstre del af siden, hvor du skal skrive det kuponnummer, du vil skrive på dit køb.

Kan jeg betale med PatPat med PayPal?

I PatPat kan du foretage betaling for dine køb via PayPal's digitale platform samt via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB og Unión Pay, andre muligheder tilbydes via Sezzle, Dotpay, Ideal, Alipay, Sofort, Oxxo, Afterpay, Clearpay, Klarna, Boleto eller Multibanco.

Tilbyder PatPat gratis forsendelse?

PatPat tilbyder gratis forsendelse til alle lande, men hvert enkelt kræver et minimumskøb, der kan variere fra $ 35 til $ 330, på siden er der en detalje for hvert land.

Sidst opdateret: I dag
18 juni 2024

Kampagner og særlige kuponer hos PatPat Danmark

Her er en liste over de seneste kampagnetilbud og kuponer fra PatPat. Disse kampagnekoder kan ændre sig med jævne mellemrum, så vi anbefaler, at du besøger vores websted så ofte som muligt for at få de bedste rabatter.

* Eksklusiv 15% kupon til vores besøgende
* Yderligere 15%, hvis du bruger PatPat -mobilappen
* Op til 50% rabat i den særlige kategori af kampagnetilbud
* 10% PatPat -kupon til nye købere
* Rabatkode PatPat på 20% for værdier over 100%
* Gratis forsendelse ved ordrer over € 30

Andre lignende butikker