PatPat Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon15% PATPAP eksklusive promo kode02 januar
kuponEksklusive PATPAT Kupon til 20% EKSTRA rabat04 februar
kuponPatPat kampagnekode med 12% rabat på alle vare28 november
kupon25% PATPAT Kupon, hvis du tilmelder dig nyhedsbrev19 december

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

PatPat Anmeldelse

I denne online butik kan du finde produkter til børn fra bare et par måneder, op til 12 år, fra bluser, kjoler, pyjamas, undertøj, sko og endda diverse produkter til mor og baby. Fordi mødrene har travlt, har de også i denne butik en hel afdeling af hjemmeprodukter og tilbehør. Disse inkluderer dekorative genstande, barselsprodukter, smykker, tasker og fodtøj. Materialerne, hvor tøjet er lavet, især dem til babyerne, er af højeste kvalitet for at beskytte barnets følsomme hud og tilbyde al den komfort, uanset hvilket tøj hun bærer. Kundeforholdstjenesten vil være tilgængelig for dig når som helst og placere ordren, og vejlede dig både i indkøbsprocessen og i tilfælde af at møde visse problemer.

Nyttige oplysninger om PatPat

Produkter kan leveres i henhold til 2 leveringsmetoder: Express, med en ventetid på 5-10 dage og en forsendelsesomkostninger på $ 20 (eller gratis, for ordrer over $ 99) og Standard, med en ventetid på 7-20 dage og Forsendelsesgebyr på $ 5, med gratis forsendelse på ordrer over $ 35. Produkternes returpolitik accepterer returnering af pakker inden for 14 dage efter modtagelse af dem, og returomkostningerne bæres af dig. Betaling kan kun foretages online, men med sikre metoder til sikker betaling ved hjælp af et kredit- eller betalingskort, udstedt af Visa, MasterCard, Discover, American Express eller via PayPal-kontoen.

Info om, hvordan man bruger en PatPat kuponkode

Enhver PatPat-kuponkode har et ekstra vindue, specielt dedikeret til det. Alt hvad du skal gøre er at tilføje dine yndlingsprodukter til indkøbskurven og derefter indtaste kampagnekoden i feltet til venstre. Efterfølgende, hvis koden er gyldig, anvendes rabatværdien automatisk, og den endelige pris bekræftes.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker