ROMWE Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
Forfremmelse$ 5 rabat for ordrer over $ 4918 oktober
ForfremmelseGratis forsendelse på romwe.com29 juli
ForfremmelseGratis ekspres forsendelse06 juli
Forfremmelse$ 5 rabat på romwe.com25 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

ROMWE gennemgang

Butikken har etableret sig blandt kundernes præferencer ved det unikke af de produkter, den sælger, handler om mærkelige modeller, men smukke og passer til de nyeste modetrends. Desuden garanteres kvaliteten af ​​produkterne af de tusinder af tilfredse kunder, hvis mening du kan finde gennem snesevis af sider med anmeldelser af butikken. Kvaliteten og udseendet af produkterne understreges godt gennem de billeder, der bruges i præsentationen af ​​produkterne. Tøjet her er velegnet til både specielle lejligheder, hvor der kræves et elegant udstyr, såvel som til hverdagen, hvor de afslappede og endda sportsantøj er egnede. Et mindre behageligt aspekt ved shoppingoplevelsen i denne butik er, at du bliver nødt til at betale et ekstra gebyr for de returnerede produkter, hvis de ikke takker dig eller ikke passer til din størrelse.

Nyttige oplysninger om ROMWE

Produkterne kan transporteres gratis ifølge 2 leveringsmetoder med en leveringstid på 3-7 dage eller 7-15 dage. Den samlede værdi af ordren skal være henholdsvis $ 129 og $ 89 for at kunne drage fordel af at undgå forsendelsesafgiften. Ellers bliver du nødt til at betale et ekstra gebyr på $ 4,99 eller $ 12,99 afhængigt af den valgte leveringsmetode. Butikken tilbyder sine kunder en generøs returpolitik, der accepterer at modtage produkterne tilbage inden for 60 dage efter modtagelse af dem.

Som en online butik foretages betalingen på samme måde uden at kunne bruge en kontant betalingsmetode. Således accepteres kreditkort Visa, MasterCard, Discover og JCB.

Info om, hvordan du bruger en ROMWE promo-kode

En ROMWE-kuponkode kan kun bruges én gang og er gyldig til en enkelt ordre. Det skal indtastes i det specielle afsnit på købssiden, hvor rabatværdien beregnes og anvendes. Fra dette øjeblik behøver du ikke tage nogen yderligere handling, fordi processen er automatiseret, og du får vist den endelige pris, der skal betales.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker