RomWe Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponTag 10% kuponkode kl ROMWE.com Bestil over USD2925 juli
ForfremmelseKupon på ROMWE.com: gratis forsendelse ordre over USD1919 september
kuponTag 20% salgsfremmende kode på ROMWE.com bestil i app28 juni
ForfremmelseROMWE.com 10% rabat nye medlemmer13 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad ROMWE sælger Danmark

ROMWE fungerer som en online butik dedikeret til salg af tøj, denne butik er af kinesisk oprindelse og er en af ​​de bedst kendte butikker internationalt. I denne platform finder du et bredt katalog af tøj og tilbehør samt en bred vifte af skønhedsprodukter, og det bedste er, at du her har de bedste priser på markedet; Det betragtes i øjeblikket som en af ​​de mest populære og besøgte sider i verden.

I ROMWE kan du søge gennem de produktkategorier, der er tilgængelige her, den første af disse kategorier er et helt rum designet til kvinder, i det vil du have søgemuligheder for tøj, med alt i toppe, sweatshirts, kjoler, sæt, jakker og frakker, blandt mange andre beklædningsgenstande, efterfulgt af dette vil du finde et område for denimmode, hvor du kan finde dit produkt søgning efter model eller trend, der er også et område for lingeri og pyjamas, med alt hvad du kan have brug for af tøj til at sove og også i sensuelt lingeri og andre; Til gengæld har denne butik et rum til badetøj, hvormed du kan søge efter badedragttype eller også efter trend.

Den næste kategori handler om et helt rum fyldt med produkter til mænd, også i det finder du et stort udvalg af tøj såsom: toppe, underdele, denimmode, sæt, sweatshirts, frakker og jakker, badetøj, behageligt tøj, samt end en hel række tilbehør og tasker. Der er også et område til denim og jeans, hvor du kan få denimshorts, denimjakker og denimskjorter.

Sådan sender ROMWE ordrer til Danmark

Denne butik sender til alle lande i verden, butikken tilbyder helt gratis forsendelse, men hvis du ønsker, at ordren skal nå sin destination hurtigere, kan du vælge ekspresleveringsmetoden, der vil have forskellige værdier afhængigt af destinationslandet, alle dette kan du finde i muligheden for forsendelsesoplysninger, arrangeret på siden, på den anden side vil leveringstiden blive estimeret i et interval på 5 dage op til maksimalt 28 hverdage afhængig af leveringsadressen.

Hvilke rabatter tilbyder ROMWE Danmark?

Denne platform tilbyder dig flere måder at få rabatter eller kampagner på, en af ​​dem er at få 5 € rabat på dit første køb over 49 €, derudover har ROMWE en plads til salg blandt sine kategorier, hvor du kan få et bredt udvalg af rabatter i næsten alle kategorier, varierer disse rabatter fra 8% til 55% eller mere, på den faktiske pris.

Betalingsmetoder hos ROMWE Danmark

ROMWE giver dig mulighed for at betale for din ordre på flere måder, hvoraf den første er ved hjælp af kredit- eller betalingskort såsom: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS CLUB OG MAESTRO, samt via din PayPal-konto så længe som det er verificeret, og også ved SOFORT og bankoverførsler.
  

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra ROMWE i Danmark?

I ROMWE kan leveringstiden variere afhængigt af den metode, du vælger ved købet, blandt de muligheder, de har, er minimum forsendelsespris, dette kan tage mellem 20 og 60 hverdage, standard forsendelse, som kan tage mellem 8 og 18 hverdage dage og han sendte ekspres 5 og 14 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på ROMWE Danmark

I øjeblikket kan du finde en række rabatkuponer, der ligger mellem € 15, € 8 og € 3 i rabat, disse kan fås i herre- og dametøj.

Op til 60% rabat i den særlige kategori af rabatter
Begrænset tid! Gratis forsendelse på ordrer over $19
Yderligere 15 % ROMWE kupon for ordrer over $ 49 + gratis forsendelse
Kampagnekode ROMWE med 10% rabat på hvad som helst
$3 rabat på ordrer over $29 med en salgsfremmende kupon
Ekstra 30% rabat på bedst sælgende varer
$20 ROMWE kupon for ordrer over $105

ROMWE Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice skal du registrere dig på deres side og logge ind på din konto, da du skal gøre det via din e-mail.

Fordele ved at bruge en ROMWE kupon i Danmark

Ved at få rabatkuponer til at købe hos ROMWE er der mange fordele, som dets brugere optjener, da de kan erhverve en række forskellige beklædningsgenstande, der betaler mindre end, hvad du tror. Med en ROMWE kupon kan du få op til 50 % rabat på den oprindelige pris, der vises i denne berømte butik med dametøj.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra ROMWE fra Danmark?

For at foretage en returnering af ROMWE skal du kontakte kundeservice, hvor de vil kommentere instruktionerne i processen med samme, dette trin skal udføres inden for 60 hverdage efter modtagelse af pakken, og de produkter, du skal returnere, skal være fejlfri og ubrugt, bemærk venligst, at gratis gaveartikler og endelige salg ikke accepteres til returnering.

Eksklusiv ROMWE kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan modtage kuponer, når de abonnerer, samt nyde de rabatter og rabatter, som dette har til rådighed. Velkomstkuponen i ROMWE-butikken er på 15 % og anvendes på den første ordre.

ROMWE Danmark på sociale medier

Blandt de forskellige rabatmuligheder, som du kan finde, har du mulighed for at erhverve kuponen på op til 10 %, 15 % og 205,- ved at bruge en rabatkode.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af ROMWE for købere i Danmark

I ROMWE kan du få et stort udvalg af rabatter og rabatter i øjeblikket kan du finde det maksimale på 82%.

ROMWE Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere får du 5% rabat, udover at modtage e-mail med eksklusive tilbud og deres seneste trends.

Lignende butikker til ROMWE

Der er en stor mangfoldighed af butikker, der ligner ROMWE, hvor du kan finde produkter fra kendte designere, som du kan lave nogle outfits med efter din smag, du kan også tjekke deres forsendelsesomkostninger eller tilgængelige rabatter, nogle af disse butikker er Milanoo, Modlily, Newchic, SHEIN.
        

ROMWE Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatterne fejres den fjerde fredag ​​i november måned, og for ROMWE er det en af ​​de vigtigste begivenheder i løbet af året, da du på grund af dens gode bevægelser for køb kan få yderligere rabatkuponer i ROMWE op til 8%, på samme måde kan du nyde deres anvendte rabatter, som kan være fra 65% til 80% anvendt på deres produkter.

Kupon til ROMWE Danmark for 11.11

I løbet af udsalgsferien den 11.11 kan du nyde meget gode og fremragende kampagner, som ROMWE giver til sine kunder, du kan også få tilgængelige rabatter fra 40%, som du kan kombinere med deres kampagner.

Salgsfremmende kuponer fra ROMWE Danmark til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​mandag rabatter for ROMWE er en begivenhed
betydeligt, da dets store rabatter i løbet af denne dag er tilgængelige for onlinekøb, da det, som navnet indikerer, er Cyber ​​​​Monday, det er derfor, ROMWE tilbyder op til 80% rabatter på dine køb, du kan også nyde yderligere rabatter ved at ved at abonnere på deres nyhedsbrev, som du kan kombinere i dine køb, kan disse rabatter nydes mandagen efter fejringen af ​​Black Friday.
 

ROMWE Danmark Kuponer til jul

Julerabatterne til ROMWE er helt specielle, da du i løbet af juleferien kan få rigtig gode priser med rabatter, der kan være op til 50%, så du kan nyde at gøre dine indkøb til julens premierer.

ROMWE mobilapplikation til iPhone og Android

ROMWE tilbyder sine kunder muligheden for at downloade mobilapplikationen til Android og iPhone, hvorfra du kan foretage dine køb hurtigt og nemt.

Berømte mærker sælges i ROMWE butik

I ROMWE svarer dets produkter til dets eget mærke, design og fremstilling.

 

 

Tilbyder ROMWE gratis fragt til Danmark?

I ROMWE kan du få helt gratis fragt, men for dette skal du foretage et køb svarende til eller større end € 49. Dette minimumsbeløb for gratis forsendelse kan variere afhængigt af det destinationsland, det vil blive sendt til.

Kan jeg betale i ROMWE med PayPal?

I ROMWE kan du foretage betalingen af ​​dine varer gennem PayPals digitale tegnebog, hvilket gøres nemt, sikkert og pålideligt. Andre accepterede betalingsmetoder er dem, der er lavet via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i ROMWE?

For at skrive rabatkuponen i ROMWE er det en simpel proces for dette skal du først vælge de produkter du vil tage, derefter gå til din indkøbspose hvor betalingsprocessen starter, her finder du en boks hvor du skal inkludere kuponnummer, du vil bruge.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
ROMWE Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer hos ROMWE Danmark

I løbet af disse dage får du et vigtigt udvalg af salgsfremmende kuponer fra ROMWE. Her er de seneste ROMWE kampagnekoder tilgængelige for vores besøgende:

Op til 60% rabat i den særlige kategori af rabatter
Begrænset tid! Gratis fragt på ordrer over $19
Yderligere 15 % ROMWE kupon for ordrer over $ 49 + gratis forsendelse
Kampagnekode ROMWE med 10% rabat på hvad som helst
$3 rabat på ordrer over $29 med en salgsfremmende kupon
Ekstra 30% rabat på bedst sælgende varer
$20 ROMWE kupon for ordrer over $105

ROMWE Kuponer

Andre lignende butikker