MYTHERESA Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponSalgsfremmende kode på MYTHERESA.com: 10% rabat20 juni
kuponSalgsfremmende kode på MYTHERESA.com: 30% rabat17 juli
ForfremmelseMYTHERESA Black Friday: op til 50% rabat23 november
kupon40% rabat på mytheresa.com06 marts

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

MyTheresa Anmeldelse

Shopping i denne online butik åbner døren for kunderne til en helt ny serie af modeprodukter til kvinder, som ikke er så nemme at få andre steder, til de samme fordelagtige priser. Kvaliteten af ​​produkterne er sikret af kendte mærker som Elie Saab, Ray Ban, Reebook, Alexander McQueen, Fendi, Gucci, Calvin Klein, Carolina Herrera, Oscar de la Renta, Chloe, Christian Louboutin, Dolce & Gabbana, Nike og mange flere. Udover tøj- og fodtøjsprodukter, der er velegnet til enhver lejlighed, kan du her finde tasker, tilbehør, ferieprodukter og endda børnetøj. Derudover har du lave priser forsikret gennem Hans kategori, hvor rabatter når op til 60%.

Nyttige oplysninger om MyTheresa

Butikken tager hensyn til kundernes behov og sikrer, at de er i besiddelse af produkterne så hurtigt som muligt, og pakkerne leveres af professionelle hurtige kurerfirmaer. Af denne grund kan leveringen ske ved DHL eller UPS, inden for 1-2 arbejdsdage eller 2-3 dage, med et forsendelsesgebyr på henholdsvis 19 euro. Ordrer, hvis samlede værdi overstiger 300 euro, drager automatisk fri fragt. Produkterne kan returneres ved at udfylde en returformular inden for 30 dage efter modtagelse af ordren. Produkternes returnering er gratis. Betaling for dine produkter kan foretages online, med betalingskort eller kreditkort, fra Visa, MasterCard, American Express eller via bankoverførsel, til den valutakurs, der vises på webstedet.

Info om, hvordan man bruger en MyTheresa kuponkode

For at validere en MyTheresa-kuponkode skal du bare kopiere kampagnekoden og indtaste den i boksen på siden med ordreplacering, hvor rabatten anvendes til det samlede beløb.

 

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024

Andre lignende butikker