Cettire Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponCettire rabatkode: spar 10% på hele din ordre31 august
kuponCETTIRE.com 5% salgsfremmende kode på hele siden30 April
kuponKuponkode på CETTIRE.com: 10% rabat på hele siden21 marts
ForfremmelseNyd promo på CETTIRE.com: op til 60% udsalgsvarer25 April

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad CETTIRE sælger Danmark

CETTIRE.COM, har skilt sig ud for at udstille og sælge eksklusive produkter til luksusmode, hvor du kan få en række produkter, hvor du kan finde produkter fra omkring 500 internationalt anerkendte designere, CETTIRE tilbyder blandt sine forskellige produkter til mænd, kvinder og børn , hvor du kan finde mærker som Valentino, Balenciaga, Prada, Gucci, Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Fendi, Christian Louboutin, Alexander McQuen, Burberry, Chloe, Givenchy, Loewe, Max Mara, Jimmy Choo, Balmain, Versace og mange andre, hvor du kan finde ikke kun variation, men også kvalitet for enhver smag fra det elegante til det afslappede. I CETTIRE finder du produkter såsom Tøj, bukser, skjorter, trøjer, andre produktmuligheder svarer til fodtøj som sneakers, loafers, snøresko og mere, også tasker til alle lejligheder såsom rygsække, dokumentmapper, håndtasker, som samt tilbehør som bælter, handsker, hatte blandt mange flere produkter, som du kan få, det bedste af alt er, at du i CETTIRE finder produkter til alle medlemmer af huset fra den største til den mindste alt på ét sted.

Hvordan CETTIRE sender ordrer til Danmark

I CETTIRE.COM leveres dine produkter som en estimeret leveringstid mellem 3 og 7 hverdage, disse leveringstider kan variere afhængigt af destinationen, hvor du skal hen, og for levering af dine produkter kræver det en underskrift af kvittering, så det gør det ikke levere sine produkter til postadresser, CETTIRE sender sine produkter med DHL, FedEx, Startrack Express.

Hvilke rabatter tilbyder CETTIRE Danmark?

I CETTIRE.COM finder du blandt sine kategorier en, der svarer til Salg, hvor du finder de produkter, den har til rådighed med salg, tilbud og rabatter, der kan være op til 60% rabat, hvor du kan få sæsonbetonede produkter.

Betalingsmetoder hos CETTIRE Danmark

CETTIRE.COM tilbyder sine kunder forskellige betalingsmetoder, så de kan foretage deres køb tilfredsstillende, blandt hvilke vi kan, som CETTIRE indrømmer, er dem, der er foretaget via kreditkort som Visa, MasterCard og American Express, en anden metode er fra Afterpay eller via Klarna , men dette kun for USA og Australien.

Hvor lang tid tager det at levere de produkter, der er bestilt til CETTIRE i Danmark?

I CETTIRE, når din betaling er bekræftet, sendes ordren, og det anslås, at dine produkter kan ankomme mellem 3 og 7 hverdage til deres destination, det skal tages i betragtning, at leveringstiden kan variere afhængigt af toldbetingelserne af hvert land.

Kuponer i øjeblikket tilgængelige på CETTIRE Danmark

Selvom der i øjeblikket ikke er nogen kuponer til rådighed i modebutikken med luksusprodukter CETTIRE, har du herunder en liste over de vigtigste tilbud.

 • Op til 60% rabat på OUTLET CETIIRE.com produkter
 • Gratis forsendelse ved ordrer over $ 250
 • 5% rabatkode til nye købere
 • 10% EKSTRA rabat med en CETTIRE -kupon til rabatterede produkter

CETTIRE Danmark Kundeservice

For at kommunikere med kundeservice på CETTIRE er en af ​​mulighederne ved at sende en e -mail til customerserice@CETTIRE.com eller ved at udfylde en formular fra dens side.

Fordele ved at bruge en CETTIRE -kupon i Danmark

At opnå rabatkuponer og købe på CETTIRE er behagelige fordele, da du kan bære flere beklædningsgenstande for mindre end du havde forventet, og det mest interessante er, at du får fra alle former for tøj samt tilbehør og fodtøj, det bedste af alt er, hvad der er for mænd og kvinder, der bærer mere for mindre.

Hvordan kan jeg returnere et produkt, der er bestilt til CETTIRE fra Danmark?

For at foretage en retur i CETTIRE er den første ting at gøre at kontakte kundeservice på customerserive@CETTIRE.com, hvor du får instruktionerne til at følge processen, du kan også gøre det fra din konto, hvor du skal oprette et retur, hvor du bør tage højde for den ordre, du ønsker at returnere, skal denne proces udføres inden for en periode på højst 14 hverdage efter modtagelse af din pakke, du skal huske på, at produkterne skal være ubrugte, med deres originale etiketter .

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan nyde godt af de salg og rabatter, som CETTIRE tilbyder fra sin side.

CETTIRE Danmark på sociale medier

I øjeblikket har CETTIRE ikke rabatkuponer fra sine sociale netværk, du kan få oplysninger af interesse vedrørende sine produkter.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af CETTIRE for købere i Danmark

CETTIRE, har en lang række rabatter på sine produkter, hvor du kan finde en maksimal rabat på 60%.

CETTIRE Danmark kupon til nyhedsbrevsabonnement

Ved at abonnere som nyhedsbreve kan du få informationsbulletiner samt nyheder af interesse om dets produkter samt dets kampagner og nye produkter ud over de tilgængelige rabatter.

Lignende butikker til CETTIRE

Der er nogle butikker, du kan besøge, da de tilbyder varer, der ligner dem, du kan se i CETTIRE, du kan også lave look -kombinationer eller sammenligne priser, disse butikker kan se, er Selfridges.com, Farfetch.com, Matchesfashion.com og Ssense .com

CETTIRE Danmark kuponer til SORT FREDAG

BLACK FRIDAY er en så stor rabatbegivenhed rundt om i verden, at næsten alle køber noget. Af denne grund er CETTIRE en butik, der ikke går glip af denne begivenhed og kommer med reklametilbud og særlige rabatkuponer til Black Friday. Disse rabatter giver dig op til 60% rabat i forhold til den oprindelige pris, fra de dage, hvor det ikke er Black Friday.

Kupon til CETTIRE Danmark til 11.11

Rabatterne på Singles 'Day eller 11.11 er født i asiatiske lande, som fejres i november måned den 11., denne salgsferie har gradvist været stigende i andre lande og kontinenter, hvilket du ikke kan miste takket være deres fremragende tilbud og rabatter ledig. Vælg nu en CETTIRE 11.11 -kupon med op til 10% rabat eller et kampagnetilbud med op til 60% rabat.

CETTIRE Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​Monday

CYBER MONDAY er faktisk en fortsættelse af BLACK FRIDAY med næsten de samme kampagnetilbud, men med forskellige KUPONER til CETTIRE.com -butikken, men det hjælper dig med at spare op til 60% i alt af den oprindelige pris på de luksusprodukter, du ønsker.

CETTIRE Danmark Kuponer til jul

Julen kan ikke komme uden reklamekampagnen CETTIRE.com, der starter en uge før denne magiske dag. Kampagnetilbudene med 50% rabat og CETTIRE-rabatkoden med op til 15% rabat er de vigtigste ting at nævne for denne rabatkampagne før jul.

CETTIRE mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket har CETTIRE ikke en mobilapplikation til nogen af ​​virksomhederne.

Kendte mærker sælges i CETTIRE -butikken

I CETTIRE kan du finde alt fra sko, tøj, tasker, og du kan finde produkter fra verdensberømte designere, hvor vi kan nævne Dolce & Gabbana, Gucci, Alexander McQueen, Aquazzura, Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry, Chloé, Christian Louboutin, Dior, Fendi, Furla, Givenchy, Gucci, Jimmy Choo, Michael Kors, Moncler, Off White, Prada, Saint Laurent, Valentino blandt andre muligheder, du kan få, når du besøger deres butik.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i CETTIRE?

I CETTIRE, når du har valgt dine varer, skal du klikke på din indkøbskurv, hvor du vil have alle de produkter, du vil tage senere, skal du klikke for at gå til kassen, inden du finder en boks, hvor du skal inkludere kuponnummeret som du vil bruge.

Kan jeg betale i CETTIRE med PayPal?

CETTIRE accepterer i øjeblikket ikke betalinger foretaget via PayPal -kontoen, det accepterer kun betalinger foretaget via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express og AfterPay kun for Australien.

Tilbyder CETTIRE gratis forsendelse til Danmark?

Hos CETTIRE kan du få gratis forsendelsesprodukter til hele verden, så længe dit køb overstiger USD $ 250, hvis dit køb er mindre, vil du blive opkrævet et forsendelsesgebyr.

Hvad er de vigtigste begivenheder med rabatter i CETTIRE -butikken?

I løbet af året kan du finde nogle helligdage, hvor du kan få eksklusive rabatter og hentydninger til dagen, blandt hvilke vi kan nævne Black Friday -rabatter til CETTIRE, denne dag fejres dagen efter taksigelsesdagen stammer fra USA og er kendt da Black Friday i løbet af denne tid kan du finde eksklusive rabatter, der henviser til dagen, en anden dag, som vi kan kommentere, er rabatterne på 11.11 (Singles 'Day) til CETTIRE, denne dag fejres i november måned den 11. er fra asiatisk lande og lidt efter lidt har det taget fart i sin fejring, vi kan også tale om Cyber ​​Monday -rabatterne til CETTIRE denne dato kommer fra USA og fejres på mandagen efter Black Friday, og du kan finde eksklusive rabatter ved køb foretaget online og endelig julerabatter til CETTIRE denne dato fejres i løbet af december måned, og du kan finde d under feriedatoen lave priser, eksklusivt salg og ekstraordinære rabatter.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024

Kampagner og særlige kuponer hos CETTIRE Danmark

Der er bestemte tidspunkter på året, hvor du kan få særlige salgsferier, der har nogle rabatter, samt salg, tilbud og meget gode tilbud, som du kan drage fordel af til at foretage dine indkøb, som giver dig mulighed for at spare mere, end du forventer. Nogle af disse datoer, du kan nyde, er Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • Op til 60% rabat på OUTLET CETIIRE.com produkter
 • Gratis forsendelse ved ordrer over $ 250
 • 5% rabatkode til nye købere
 • 10% EKSTRA rabat med en CETTIRE -kupon til rabatterede produkter

Andre lignende butikker