JimmyChoo Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponJimmyChoo.com kampagnekode: 20% rabat04 juni
ForfremmelseKupon på JimmyChoo.com: gratis forsendelse02 Kan
ForfremmelseJimmyChoo.com gratis forsendelse promo26 April
ForfremmelseJimmyChoo.com rabat: op til 40% vælg stilarter06 februar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Jimmy Choo sælger

Jimmy Choo blev skabt af skomageren Jimmy Choo, en virksomhed, der bærer hans eget navn, og som blev etableret i 90'erne i London, beliggende i byen East End, der blev betragtet som et luksusmærke, der igen betjente byens high society, herunder prinsesse Diana.

Jimmy Choo var en af de første til at bringe sko og håndtasker til Hollywood og opnåede øjeblikkelig succes, hvormed det formår at etablere sig i USA og være til stede på den røde løber, der kommer til at klæde berømtheder som Natalie Portman, Halle Berry, Sandra Bullock blandt andre, der tilbyder design og moderigtige stilarter af sexet snit, som giver dig mulighed for at opretholde et ry på grund af dets produkter, blandt hvilke tilbud har tilgængelige høje hæle, håndtasker, luksus tilbehør og dufte.

Jimmy Choo har formået at krydse grænser og har etableret sig i flere lande med over 200 butikker.

Blandt de produkter, som Jimmy Choo tilbyder, er kondisko, sandaler, hjemmesko, flade sko, plateausko, brudesko, støvler, mini crossbody-tasker, skuldertasker, aftentasker, solbriller, håndtasker, tørklæder, hatte, bælter, badetøj, lipgloss, neglelak, dufte og specialfremstillede produkter.

Hvordan sender Jimmy Choo ordrer?

Jimmy Choo sender sine ordrer gennem det logistiske kurerselskab UPS, en anden leveringsmulighed er direkte i butikken.

Hvilke rabatter tilbyder Jimmy Choo?

Blandt de tilgængelige rabatter på Jimmy Choo er:

50% rabat på udsalgsvarer

15% rabat på udvalgte varer

Betalingsmetoder på Jimmy Choo

Jimmy Choo accepterer Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, China Union Pay samt PayPal, AfterPay, ShopRunner, Klarna.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter til Jimmy Choo?

Hos Jimmy Choo tager produkter en estimeret tid på 1 til 3 dage for levering til USA og 2 til 7 arbejdsdage for resten af verden, har også levering samme dag eller direkte i butikken.

I øjeblikket tilgængelige rabatkuponer på Jimmy Choo

Blandt de kuponkoder, der i øjeblikket er tilgængelige på Jimmy Choo, er:

20% rabat på kampagne ved hjælp af koden CW20SALE.

10% rabat på udvalgte produkter ved hjælp af koden EXTRA10

10% rabat på dufte ved hjælp af koden DIME

Jimmy Choo kundeservice

Kundeservice hos Jimmy Choo kan ske via online chat, ved at sende en e-mail til customercare.usa@Jimmy Choo samt ved at ringe til 18778944126 for USA, 18552900718 for Canada, +5218559026503 for Mexico og 0080049294929 for resten af verden.

Fordele ved at bruge en Jimmy Choo rabatkupon

Fordelene ved at bruge en rabatkupon på køb foretaget på Jimmy Choo er den tilfredshed, som kunden får ved at kunne spare ved at købe produkter efter din smag og præference, hvilket giver dig mulighed for at tage flere produkter samt fortsætte med at shoppe.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til Jimmy Choo?

For at returnere et produkt i Jimmy Choo skal produkterne returneres ubrugte, med deres etiketter fastgjort og i deres originale emballage, til denne proces har kunden 14 arbejdsdage efter modtagelse af din ordre, ligesom det skal bemærkes, at dufte, glasurer og bestilte fakta ikke accepteres til returnering, returneringer foretaget via UPS er gratis.

Eksklusiv kupon til nye købere på Jimmy Choo

Nye Jimmy Choo-kunder vil være i stand til at shoppe og spare på samme tid ved at drage fordel af alle de kuponer, der er tilgængelige på købstidspunktet.

Jimmy Choo på sociale netværk

Fra de sociale netværk på Jimmy Choo kan kunderne finde de forskellige nyheder, der er tilgængelige, såsom nye udgivelser, rabatter, tilbud og kuponer, blandt andre ting.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat tilbudt af Jimmy Choo til sine kunder

Den maksimale rabat, der i øjeblikket tilbydes af Jimmy Choo til sine kunder, er 50%.

Jimmy Choo-kupon til abonnement på nyhedsbrev

For kunder, der abonnerer på Jimmy Choo-nyhedsbrevet, modtager de nyhedsbreve, der giver dem besked om tilbud, rabatter, kuponer og eksklusive nye udgivelser.

Butikker svarende til Jimmy Choo

Der er en række lignende butikker, der tilbyder lignende produkter til, hvad Jimmy Choo har til rådighed, hvor de kan se deres tilbud, deres modeller og deres forsendelser blandt andre, som kan være Aquazzura.com, Christianlouboutin.com, Giusepperzanotti.com, Ferragamo.com.

Jimmy Choo Black Friday-kuponer

Mærket Jimmy Choo har Black Friday-rabatter tilgængelige den fjerde fredag i november, hvor du i løbet af denne feriesalgsdag kan finde de bedste tilgængelige rabatter på udvalgte produkter, som kan finde en række tilgængelige rabatter, der kan være op til 75% rabat ud over deres kuponer for rabatter på op til 15% rabat.

Jimmy Choo Kuponer til 11.11

Til fejring af 11.11 rabatter på Jimmy Choo kunder kan finde de bedste tilbud, der er tilgængelige blandt deres produkter, samt nogle rabatter, der kan findes på denne dag op til 50%, ud over nogle rabatter, der kan gå fra 3% og op.

Jimmy Choo-kuponer til Cyber Monday

En af de vigtigste salgsferier for produktmærket Jimmy Choo svarer til Cyber Monday-rabatterne for denne specielle salgsdag i butikken kan du finde de bedste tilgængelige rabatter til online shopping, som kan placeres op til 77%, samt tilbud og kuponer tilgængelige rabatter på op til yderligere 15%.

Jimmy Choo Julekuponer

De tilgængelige produkter på Jimmy Choo er udvalgt til at tilbyde julerabatter, hvor du kan få sæsonbetonede produkter til de bedste overkommelige priser samt deres specielle julerabatter, der kan være op til 60% rabat samt nogle rabatkuponer på op til 10% rabat.

Jimmy Choo mobilapplikation til IPhone og Android

Desværre har Jimmy Choo ingen mobilapplikation tilgængelig.

Kendte mærker, der sælges på Jimmy Choo

Jimmy Choo sælger kun produkter af sit eget eksklusive mærke.

 

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
JimmyChoo Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på Jimmy Choo

Jimmy Choo har særlige kampagner i løbet af året, hvor kunderne kan finde de bedste overkommelige priser samt tilbud, rabatter og kuponer på udvalgte produkter, som kunderne kan spare, når de handler.

JimmyChoo Kuponer

Andre lignende butikker