OFF---White.com Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKun i Marts 2024! Spar 10% med dette OFF-WHITE.com kampagnekode31 marts
kuponKun for denne måned: Spar 30% med denne salgsfremmende kode30 november
kuponOFF-WHITE.com kupon: Få nu 20% ekstra rabat31 december
kupon20% OFF---WHITE.com rabatkode05 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Off-White sælger 

Off-White blev etableret i 2013 af designeren Virgil Abloh, som fusionerede streetwear og luksustøj for at skabe mode, der er trendy, men samtidig tilgængelig for alle. Dette brand er ansvarlig for at designe og fremstille forskellige stilarter, der er tilgængelige for hver sæson, der tilbyder kollektioner, men altid præcise mellem grå, hvid og sort.
 
Off-White har produkter til hele familien, lige fra tøj, sko, håndtasker, smykker og accessories til ting til hjemmet, herunder boligindretning, møbler, service og meget mere.
 
Blandt de produkter, OFF---WHITE. COM tilbyder frakker, jakker, blazere, strik, sweatshirts, skjorter, t-shirts, kjoler, bukser, jeans, nederdele, shorts, badetøj, undertøj, sokker, sportstøj, kondisko, sandaler, klipklappere, træsko, støvler, snøresko, mokkasiner, skuldertasker, håndtasker, rejsetasker, clutches, minitasker, tegnebøger, kortholdere, bælter, teknologiprodukter, øreringe, håndjern, ringe, halskæder, solbriller, briller, boligtilbehør, service, møbler, dekorativt tilbehør, lysestager, taburetter, tekopper, juice, hundetilbehør.
 

Hvordan sender Off-White ordrer?

Off-White-ordrer sendes via logistikselskaber som DHL, FedEx eller UPS.

Hvilke rabatter tilbyder Off-White? 

Rabatter, der i øjeblikket tilbydes af Off-White, er:
 
60% salgsfremmende rabat på sæsonbestemte produkter
30% rabat på udsalgsvarer
20% rabat på specialtilbud 

Betalingsmetoder på Off-White 

Accepterede betalingsmetoder for køb på Off-White er kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB og Union Pay, samt via PayPal, Ali Pay, RAE, Sofort og iDeal og via Apple Pay, der kun er tilgængelig via iOS-enheder. 

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra Off-White? 

Produkter bestilt på Off-White tager 1 til 2 arbejdsdage for Italien, 2 til 3 arbejdsdage for EU og 4 til 5 arbejdsdage for resten af verden for at blive leveret til deres destination. 

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Off-White 

Blandt de rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Off-White, er:
 
15% rabat på kampagnerabat ved hjælp af koden 15OFF12.
15% rabat på kvalificerede produkter ved hjælp af koden OWFLASH
5 rabat på udvalgte varer med koden HOLIDAYCHEER 

Off-White Kundeservice 

Kundeservicen på Off-White er tilgængelig via et telefonopkald til +448081961114 eller +18559441216, også fra en kontaktformular eller ved at sende en e-mail til ecommerce@Off-White. 

Fordele ved at bruge en Off-White-kupon 

De fordele, som Off-White-kunder har ved at bruge rabatkuponer, når de betaler for deres produkter, er tilfredsheden med at kunne spare ved at bære kvalitetstøj, som giver dem mulighed for at fortsætte med at shoppe og nyde en god service. 

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Off-White? 

For at returnere produkter i Off-White er det hovedsageligt, at produkterne er ubrugte, og at de samme returneres i den originale emballage med deres vedhæftede etiketter, hvis de ikke returneres som specificeret, returneres på kundens bekostning, som du skal logge ind på din konto og generere etiketten fra din konto.

Off-White Eksklusiv kupon til nye Off-White-købere 

Nye Off-White-købere kan foretage deres køb og drage fordel af alle tilgængelige kampagner, som dette har på købstidspunktet. 

Off-White på sociale netværkssider 

Off-White-kunder kan på sociale netværk finde alle tilgængelige kampagner samt nye produkter og nye udgivelser. 

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube 

Maksimal rabat, der tilbydes af Off-White til sine kunder 

Som maksimal rabat tilgængelig på Off-White kunder kan finde produkter med 60%. 

Off-White Kupon til abonnement på nyhedsbrev 

På Off-White kan folk, der abonnerer på nyhedsbrevet, holde sig ajour med nyhedsbrevet, der vil levere meddelelser om deres eksklusive tilbud, specielle begivenheder og sæsonbestemte salg. 

Off-White Look---Like butikker 

Off-White look-alike butikker, som kunderne kan finde, inkluderer Asics.com, Reebok.com, Newbalance.com og mange andre, der tilbyder lignende produkter samt kampagnetilbud, rabatter og kuponer. 

Off-White Black Friday-kuponer 

På Off-White er der Black Friday-rabatter, der afholdes den fjerde fredag i november måned, for denne dag med specielle rabatkampagner kan du finde de bedste tilbud på specielle priser og deres kuponer på op til 15% plus rabatter anvendt på deres produkter op til 77%. 

Off-White Kuponer til 11.11 

En anden rabat tilgængelig på Off-White i november måned er 11.11 feriesalgsdagsrabatter, hvor du kan drage fordel af kampagnerne for produkter, der er tilgængelige, betale 1 og tage 2, ud over deres rabatter og rabatter fra 15% i alle kategorier, der er tilgængelige med udvalgte produkter, ud over en 5% rabatkupon ved kassen. 

Off-White Cyber Monday-kuponer 

Off-White-produktmærket har årets største rabatter til rådighed under Cyber Monday-salgsferien, der finder sted mandagen efter Black Friday, for denne dag kan du få udvalgte produkter med rabatter anvendt op til 80%, ud over specielle salgskuponer på op til 20% på udvalgte produkter for at spare med de bedste priser. 

Off-White Julekuponer 

I december måned har OFF-WHITE.COM de bedste priser til rådighed for sine kunder til at foretage deres julehandel, og hvad er bedre i disse dage end julerabatter, der kan nå op til 65% med julekuponer på op til 10%. 

Off-White mobilapp til IPhone og Android 

Off-White har kun en mobilapp til iOS. 

Kendte mærker solgt på Off-White 

Off-White sælger kun sine egne brandede produkter, som kan være designet med kollektionssamarbejder, herunder Chicago Bulls, AC Milan, Glam, Chuch's.

 

 

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
OFF---White.com Rabatkoder

Off-White Særlige kampagner og kuponer

Off-White har til rådighed for sine kunder særlige kampagner og kuponer, der giver sine kunder mulighed for at foretage deres køb og spare penge på det tidspunkt, hvor de tager deres produkter på en tilfredsstillende måde.

OFF---White.com Kuponer

Andre lignende butikker