DolceGabbana Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponDolce & Gabanna salgsfremmende kode: 25% på udvalgte modeller31 juli
kuponSalgsfremmende kode hos Dolce Gabbana.com: 25% rabat salg varer02 April
kuponDolceGabbana.com 10% disocunt kode første ordre18 juni
kuponPromo kode til DolceGabbana.com: ekstra 25% disocunt salg poster13 november

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Dolce & Gabbana sælger

Dolce & Gabbana blev grundlagt i 1980 af de to venner Domenico Dolce og Stefano Gabbana, som sammen besluttede at gå ind i design- og modebranchen og nå catwalken i Milano. Sammen skabte de luksuskollektioner med unikke stilarter af sofistikeret mode, som nåede ud til forskellige lande i hele verden og tilbød det bedste til deres kunder i hvert af deres stykker.

I dag er Dolce & Gabbana et internationalt anerkendt mærke, der tilbyder produkter til hele familien og hjemmet samt skønhed, blandt andet kan nogle af de produkter, der tilbydes af dette mærke, være kjoler, frakker, jakker, strik, skjorter, toppe, t-shirts, sweatshirts, nederdele, bukser, hjemmetøj, håndtasker, skuldertasker, messenger bags, rygsække, bæltetasker, dokumentholdere, sandaler, hjemmesko, støvler, ankelstøvler, bælter, punge, hatte, handsker, sokker, bælter, slips, tørklæder, solbriller, ure, armbånd, halskæder, øreringe, ringe, parfume, boligindretning, blandt andre.

Hvordan sender Dolce & Gabbana ordrer?

Dolce & Gabbana sender sine pakker gennem logistikvirksomheder som DHL, UPS, FedEx, DHL Packet, hvor der tilbydes tre forskellige leveringsmetoder som standard, ekspres og hurtig levering.

Hvilke rabatter tilbyder Dolce & Gabbana?

Rabatter, der i øjeblikket er tilgængelige på Dolce & Gabbana, er:

30% rabat tilgængelig på udvalgte varer

70% begrænset rabat på udvalgte produkter

Betalingsmetoder på Dolce & Gabbana

Blandt de betalingsmetoder, der accepteres på Dolce & Gabbana, er større kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB samt via PayPal, Amazon Pay, WeChat, Klarna, kontant ved levering, betalingsmetoder på Dolce & Gabbana kan variere afhængigt af det land, hvor købet foretages.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter til Dolce & Gabbana?

I Dolce & Gabbana varierer leveringstiderne afhængigt af den leveringsmetode, der er valgt på tidspunktet for betaling af produkterne, blandt dem er standardlevering, der tager mellem 3 og 6 arbejdsdage, ekspreslevering, der tilbyder 1 til 7 arbejdsdage, og hurtig levering, der stipulerer mellem 5 og 7 arbejdsdage, disse tider afhænger af købslandet såvel som leveringslandet.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Dolce & Gabbana

Blandt de rabatkuponer, der er tilgængelige på Dolce & Gabbana, er:

25% rabat på udvalgte produkter ved hjælp af koden EXTRA25.

15% ekstra rabat på udvalgte produkter ved hjælp af koden DAD15

20 rabat på ethvert køb over $ 150 ved hjælp af koden THECOLLECTIVE

10% rabat på enhver ordre ved brug af koden DGSPECIALGIFT

Dolce & Gabbana Kundeservice

Den tilgængelige kundeservice på Dolce & Gabbana er tilgængelig ved at ringe til telefonnummeret 13476329726, samt fra en online chat eller via en kontaktformular.

Fordele ved at bruge en Dolce & Gabbana voucher

Blandt de mange fordele ved at bruge en rabatkupon på Dolce & Gabbana er den vigtigste den pengebesparelse, når du anvender den på købstidspunktet.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til Dolce & Gabbana?

For at returnere i Dolce & Gabbana har kunderne en tid på 15 dage efter modtagelse af din pakke, kunderne skal generere autorisationen gennem en etiket genereret på platformen, som skal fastgøres til kassen for at returnere, kunden skal tage højde for, at de produkter, der skal returneres, skal være ubrugte og i deres originale emballage, returneringer er gratis, så længe produkterne returneres med det samme firma, som du modtog pakken med.

Eksklusiv kupon til nye købere på Dolce & Gabbana

På Dolce & Gabbana kan nye kunder gøre brug af alle de kampagner, som butikken har til rådighed på købstidspunktet.

Dolce & Gabbana i sociale netværk

Dolce & Gabbana-kunder kan via sociale netværk finde alle tilgængelige kampagner, nye produktlanceringer m.m.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat tilbudt af Dolce & Gabbana til sine købere

Den maksimale rabat, der tilbydes af Dolce & Gabbana til køb af sine produkter, er op til 70% for nogle produkter.

Dolce & Gabbana-kupon til abonnement på nyhedsbrev

På Dolce & Gabbana vil folk, der abonnerer på nyhedsbrevet, blive holdt ajour med alle tilbud, rabatter og eksklusive samlinger.

Butikker svarende til Dolce & Gabbana

Blandt de lignende butikker, der tilbyder lignende produkter som dem, der tilbydes af Dolce & Gabbana, kan kunderne besøge blandt dem Prada.com, Gucci.com, Balenciaga.com.

Dolce & Gabbana Black Friday-kuponer

Dolce & Gabbana produktmærke tilbyder meget gode rabatter, der er tilgængelige den sidste fredag i november måned kaldet Black Friday-rabatter, i løbet af denne dag kan du få meget gode tilbud og rabatter på udvalgte produkter op til 75%, ud over deres rabatkuponer op til 10%.

Dolce & Gabbana-kuponer til 11.11

De kampagner, som Dolce & Gabbana tilbyder sine kunder at foretage køb i løbet af dagen med 11.11-rabatter, kendt som singeldagsrabatter, disse fejres som navnet antyder den 11. november, i løbet af denne dag er der tilgængelige kampagner 2x1, hvor de kan kombinere produkter fra forskellige kategorier, såvel som deres rabatter på op til 55% og kuponer fra 3% og fremefter.

Dolce & Gabbana-kuponer til Cyber Monday

De største og nyeste rabatter kan findes på Dolce & Gabbana under Cyber Monday-rabatterne, som kan findes på mandagen efter Black Friday, og i dag kan Cyber-kunder shoppe med årets bedste rabatter, der kan nå op til 84% sammen med deres ekstra rabatkuponer, der kan nå op til 20% bare for denne Cyber-shoppingdag.

Dolce & Gabbana Julekuponer

I december måned i Dolce & Gabbana leveres julerabatter, der er forberedt på at nyde og fejre juleferien, hvor du kan købe udvalgte sæsonbestemte produkter med rabatter på op til 70%, ud over deres salg og specialtilbud sammen med deres rabatkuponer på yderligere 15%.

Dolce & Gabbana mobilapplikation til IPhone og Android

Desværre har Dolce & Gabbana ingen mobilapplikation tilgængelig.

Kendte mærker, der sælges på Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana har kun egne mærkevarer til rådighed.

 

 

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024
DolceGabbana.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer i Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana tilbyder sine kunder de bedste rabatkampagner og specielle kuponer, så de kan foretage deres køb og spare, der er specielle datoer, hvor mærket tilbyder mange flere kampagner.

DolceGabbana.com Kuponer

Andre lignende butikker