Michael Kors Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponMichael Kors rabatkode til nye købere: 10% rabat08 februar
ForfremmelseSpar op til 40% promo på MICHAELKORS.com udvalgte emner12 juni
ForfremmelseNyd 10% rabat på MICHAELKORS.com first order nyhedsbrev24 April
kuponMICHAELKORS.com kuponkode: ekstra 15% rabat21 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad sælger MICHAELKORS Danmark

MICHAELKORS-mærket blev født i 1981 af MICHAELKORS, en global designer, der er anerkendt og belønnet for at skabe elegante designs til kvinder, mænd samt luksuriøse dufte og tilbehør. Samme år lancerede han sin første serie af sportstøj, i 1984, da han lavede sin første parade, som var en succes, hvilket fik ham til at vinde popularitet som designer af elegant, luksuriøst og glamourøst tøj, såvel som sikker, komfortabel kombination en blanding af friskhed, der tilbyder stykker til enhver lejlighed.

MICHAELKORS er en del af en non-profit fond, der tilbyder mennesker med alvorlige sygdomme nærende måltider, hvorfor det i 2013 tilbyder et verdensfødevareprogram for FN, der hjælper med at bekæmpe sult på verdensplan, det er derfor, dette er det for året 2015 bliver han udnævnt til FN-ambassadør mod sult, samarbejder som han udfører indtil i dag.
Dette prestigefyldte mærke er baseret i større byer rundt om i verden, såsom New York, Beverly Hills, Chicago, London, Milano, Paris, München, Dubai, Seoul, Tokyo, Rio de Janeiro, blandt andre byer.

Blandt de produkter, som MICHAELKORS sælger, kan du finde t-shirts, sweatshirts, bukser, jakker, kjoler, toppe, sweatere, samt tasker, rygsække, skuldertasker, punge, fanny packs, kuverter, dokumentmapper, bagagetasker, bælter, sko, sneakers, støvler. , ankelstøvler, sandaler, flade, hæle, hjemmesko, tilbehør såsom halskæder, manchetter, øreringe, tørklæder, skærme, ringe, samt briller og dufte og guld, sølv, guldrosa og flerfarvet ure.

Sådan sender MICHAELKORS til Danmark

Hos MICHAELKORS bliver dine produkter leveret på den bedst mulige måde for kunden, da produkterne kan leveres til din dør i løbet af 2 til 7 hverdage eller blot afhentes i butikken.

Hvilke rabatter tilbyder MICHAELKORS Danmark?

Hos MICHAELKORS finder du i øjeblikket rabatter på op til 60% tilgængelige, samt en rabatkategori, hvor du kan få alle deres produkter til en lavere pris.

Betalingsmetoder hos MICHAELKORS Danmark

Blandt de betalingsmuligheder, som MICHAELKORS accepterer, er dem, der foretages via de vigtigste debet- eller kreditkort, såsom Maestro, American Express, Visa, MasterCard, Discover, andre metoder er dem, der er udstedt via PayPal, Apple Pay.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra MICHAELKORS til Danmark?

MICHAELKORS tilbyder sine kunder flere forsendelsesmuligheder, som du kan vælge imellem, når du annullerer dine produkter, en af ​​dem er den gratis forsendelse, som tager mellem 3 og 5 hverdage at ankomme, standardforsendelsen, som ligger mellem 2 eller 3 hverdage, ekspresforsendelse, der ankommer mellem 1 og 2 hverdage og levering næste dag.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på MICHAELKORS Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige MICHAELKORS kampagnetilbud og kuponer:

MICHAELKORS 10% kupon til nye kunder
Op til 50 % rabat på MICHAELKORS tegnebøger og tasker
Kampagnekode MICHAELKORS 15% for hele butikken
MICHAELKORS kupon til gratis forsendelse
Op til 60 % rabat i rabatkategori
Ekstra 20 % rabat med en MICHAELKORS kupon

MICHAELKORS Kundeservice Danmark

For at kontakte kundeservice på MICHAELKORS i øjeblikket er det kun tilgængeligt at gøre det gennem en formular, som du skal udfylde en række data, og så hurtigt som muligt vil du modtage et svar, en anden mulighed er gennem en online chat, en anden måde er ved at sende en e-mail til europe.customerservice@michelkors.com.

Fordele ved at bruge en MICHAELKORS kupon i Danmark

At få kuponer på MICHAELKORS og gøre brug af dem har sine fordele, da du kan få produkter til at se strålende og elegante ud med et muntert udseende ved at købe højt vurderede og udvalgte beklædningsgenstande til mænd eller kvinder fra tasker, sko, tøj og tilbehør på ét sted ., betaler mindre end du forestiller dig. Ved at bruge en rabatkupon fra MICHAELKORS kan du i gennemsnit spare op til 20 % af den oprindelige pris.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra MICHAELKORS fra Danmark?

For at returnere hos MICHAELKORS har du en frist på 30 hverdage efter købet eller modtagelsen af ​​dit produkt, til dette har du to muligheder, hvoraf den ene er at fortryde direkte fra butikken eller som en anden mulighed via post, hertil skal du udfylde returformularen som du finder i din pakke, du skal inkludere de produkter der skal returneres i deres originale emballage, produkterne må ikke være i brug, med deres originale etiketter, hvis du har mistet formularen du kan kontakte kundeservice.

Eksklusiv MICHAELKORS kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder hos MICHAELKORS kan nyde alle de rabatter og rabatter, som MICHAELKORS har til rådighed. Nye MICHAELKORS-kunder kan nyde en 10% rabatkupon, der er gyldig til deres første online ordre.

MICHAELKORS Danmark på sociale medier

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af MICHAELKORS for købere i Danmark

Som den maksimale rabat, som du kan finde i øjeblikket i alle kategorierne i MICHAELKORS, får du maksimalt 50% rabat.

MICHAELKORS Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at registrere dig på MICHAELKORS vil du være en af ​​de første til at være opdateret med nye produktankomster, samt holde dig opdateret med butiksbegivenheder. Ved at abonnere på MICHAELKORS nyhedsbrevet modtager du via e-mail en 20% rabatkupon for den første ordre, der er afgivet i den officielle MICHAELKORS butik.

Butikker, der ligner MICHAELKORS

Der er en række butikker, der ligner MICHAELKORS, hvor du kan søge efter varer, der ligner deres produkter, som du kan lave outfits til dit outfit med, hvor du kan se i trend, i disse butikker kan du også tjekke og sammenligne deres rabatter, forsendelser blandt andet, nogle af disse butikker er Lacoste.pl, Tommyhilfiger.com, Ralphlauren.com
        

MICHAELKORS Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

For MICHAELKORS fejres Black Friday-rabatterne dagen efter Thanksgiving-fejringen, det vil sige den fjerde fredag ​​i november måned I løbet af denne dato kan du finde gode rabatter på op til 75% tilgængelige, foruden en ekstra kode på 15 %.

Kupon til MICHAELKORS Danmark for 11.11

I MICHAELKORS fejres singlernes rabat eller 11.11 disse i november måned den 11., under dens fejring kan du også få gode rabatter, der kan nå op på 65%, samt nogle charmerende kampagner, som du ikke kan miste .
  

MICHAELKORS Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Hos MICHAELKORS er Cyber ​​​​Monday-rabatter meget vigtige. Dens fejring finder sted mandagen efter Black Friday-fejringen, og i løbet af denne salgsferie kan du nyde meget gode rabatter på 85%, især for køb foretaget online.
 

MICHAELKORS Danmark Kuponer til jul

På MICHAELKORS fejres julerabatter i december måned, måneden hvor gaver gives, og hvilken bedre måde at drage fordel af rabatterne givet i løbet af denne ferie, rabatter som du kan finde fra 55%.

MICHAELKORS mobilapplikation til iPhone og Android

MICHAELKORS har i øjeblikket ikke en tilgængelig mobilapp.

Berømte mærker sælges i MICHAELKORS Store

Alle de produkter, du finder i MICHAELKORS online-butikken, svarer til deres eget mærke, design og fremstilling.

 

 

Tilbyder MICHAELKORS gratis fragt til Danmark?

I øjeblikket finder MICHAELKORS promovering af gratis produktforsendelser.

Kan jeg betale hos MICHAELKORS med PayPal?

Hos MICHAELKORS kan du betale for dine køb gennem PayPals digitale platform, samt via Visa, MasterCard, American Express, Klarna kreditkort og gennem MICHAELKORS gavekort.

Hvor skal jeg skrive MICHAELKORS rabatkuponen?

For at kunne skrive rabatkuponen i MICHAELKORS, er det første du skal gøre at vælge dine produkter, og derefter gå til din indkøbskurv for at fortsætte med at betale for dine produkter, før dette skal du indlede med forsendelsesdataene for senere at gøre betaling.hvor du først får en boks øverst til højre på siden, hvor du skal placere den kupon du ønsker at bruge og derefter afslutte med købet.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Michael Kors Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos MICHAELKORS Danmark

Vil du være opdateret med de seneste rabatkuponer til MICHAELKORS onlinebutik? Her er en liste over de seneste, hvoraf de fleste stadig er gyldige:

MICHAELKORS 10% kupon til nye kunder
Op til 50 % rabat på MICHAELKORS tegnebøger og tasker
Kampagnekode MICHAELKORS 15% for hele butikken
MICHAELKORS kupon til gratis forsendelse
Op til 60 % rabat i rabatkategori
Ekstra 20 % rabat med en MICHAELKORS kupon

Michael Kors Kuponer

Andre lignende butikker