Charles & Keith Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon25% rabatkode til CHARLESKEITH.com06 Kan
ForfremmelseCHARELSKEITH.com promo: gratis forsendelse ordre over $9915 Kan
kuponCHARLESKEITH.com 10% kampagnekode02 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad CHARLESKEITH sælger Danmark

CHARLESKEITH blev grundlagt i 1996 som dets første fysiske etablissement, og udvidede over tid til sin digitale platform, der går ud over grænserne for den nuværende mode, konstant genopfinder sine kollektioner med det formål at styrke kvinder ved at levere elegant, tilpasset mode og design. dets brugeres og/eller kunders præferencer, der understøtter fremskridtet med at udtrykke sig frit i deres nuværende moderne trends og smag. Flytter deres design frit i Asien, Orienten, Europa og USA.

I CHARLESKEITH kan du få en bred vifte af kategorier, blandt dem er Skoene, hvor du blandt andet får hæle, flade, sandaler, støvler, hjemmesko, i kategorien Tegnebøger er der korte, lange, armbånd og kortholdere, som f.eks. samt skuldertasker, håndtasker, crossbody-tasker, rygsække blandt andre varianter, til solbriller er der flyvere, sommerfugle, runde og rektangulære i kategorien smykker, øreringe, koner, ringe, halskæder, til kategorien Accessories bælter, stropper, nøgleringe, og covers til børnekategorien er sko og tasker, udover en kategori kaldet Exclusive online, hvor du vil se de eksklusive varer fra CHARLESKEITH endnu en af ​​Rabatter her finder du varerne i rabatter og Musa, hvor du får begivenhederne , samlinger og forlag.

Hvordan CHARLESKEITH sender til Danmark

På CHARLESKEITH kan du vælge forsendelsesmetoden på tidspunktet for betalingen, hvilket vil definere leveringstiden, som dit produkt kan tage, som skøn afhængigt af den metode, du vælger, hvilket er standard forsendelse og hurtig forsendelse.

Hvilke rabatter tilbyder CHARLESKEITH Danmark?

CHARLESKEITH tilbyder en salgssektion, hvor du kan finde produkter efter kategorier samt efter størrelse og farve, hvor du kan finde en række rabatter, der tilføjer op til 60%.

Betalingsmetoder hos CHARLESKEITH Danmark

Blandt de betalingsmuligheder, som CHARLESKEITH accepterer, er Visa-, MasterCard- og American Express-kreditkort samt via din PayPal-konto.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra CHARLESKEITH til Danmark?

På CHARLESKEITH kan du vælge leveringsmetoden på tidspunktet for betalingen, som vil definere leveringstiden, som dit produkt kan tage, da estimerede tidspunkter kan du finde standardleveringen, der spænder mellem 1 og 2 hverdage og den hurtige forsendelse, der foretages samme dag som købet, så længe den er foretaget inden kl. 14.00

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på CHARLESKEITH Danmark

Her er en liste over nogle af CHARLESKEITH kampagnetilbud og kuponer tilgængelige:

CHARLESKEITH 10% kupon for produkter til fuld pris
Op til 50 % rabat på tilbehør
CHARLESKEITH kupon til gratis forsendelse
CHARLESKEITH kampagnekode 15 % rabat på varer til fuld pris
CHARLESKEITH kupon 15% rabat for studerende
Op til 70 % rabat i rabatkategori

CHARLESKEITH Kundeservice Danmark

På CHARLESKEITH finder du flere måder at kontakte kundeservice på, en af ​​dem er ved at ringe på telefonlinjen 6564882688 fra mandag til fredag ​​fra 8:30 til 23:30 og på lørdage og søndage fra 8:30 til 6 :00 pm: 00, du kan også sende en besked ved at udfylde en formular med en række data inklusive din e-mail, og senere vil du modtage et svar, eller hvis du foretrækker via en online chat, eller hvis du foretrækker at sende en e-mail til kunder@CHARLESKEITH .COM

Fordele ved at bruge en CHARLESKEITH kupon i Danmark

At have rabatkuponer til at foretage køb på CHARLESKEITH tæller som en enestående fordel, da du kan medbringe en bred vifte af artikler, der bruger mindre, end du forestiller dig, og på en tilfredsstillende måde opnår de artikler, du bedst kan lide, såsom fodtøj, tasker, tilbehør , og det bedste af det hele er, at du kan tage den mindste af huset. Brug en kampagnekode fra CHARLESKEITH nu, og du kan få op til 30 % rabat.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra CHARLESKEITH fra Danmark?

I CHARLESKEITH returneres produkter købt i butikken i butikken, men for varer købt online har du en frist på 30 hverdage til at returnere dem, for dette skal du udfylde den formular, der er udleveret til dig på tidspunktet for modtagelse pakken og medtage den i de produkter, der skal returneres, skal du tage højde for, at disse skal være i deres originale emballage med deres originale etiketter og de vedhæftede billetter, i tilfælde af at du ikke har modtaget formularen kan du kontakte os på mail hos kunder @CHARLESKEITH , hvor du vil modtage instruktionerne til at følge, en anden mulighed, de præsenterer, er fra din konto for at generere returneringen i dine ordrer, hvor du vil modtage en autorisation via e-mail til at fortsætte med din returnering.

Eksklusiv CHARLESKEITH kupon til nye købere i Danmark

Nye mexicanske kunder af CHARLESKEITH-mærket kan nyde en 15% velkomstrabatkupon. Denne kupon til nye købere af CHARLESKEITH kan kun bruges én gang, til den første ordre placeret online i den officielle butik.

CHARLESKEITH Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af CHARLESKEITH for købere i Danmark

Hos CHARLESKEITH finder du en bred vifte af rabatter på dets produkter og kategorier, blandt hvilke du får en maksimal rabat på 60%.

CHARLESKEITH Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere kan du modtage nyhedsbreve om dets nyheder og trends, ud over at nyde medlemsprivilegier. CHARLESKEITH nyhedsbrev abonnement kupon kan give 5%-15% rabat for første ordre.

Butikker, der ligner CHARLESKEITH

Der er et bredt udvalg af butikker, som du kan besøge, som ligner CHARLESKEITH, hvor du kan få produkter, som du kan skabe nogle kombinationer til dine outfits med, i disse butikker kan du undersøge og sammenligne deres priser, deres rabatter eller deres forsendelser nogle af disse sider kan blandt andet være Katespade.com, Uniqlo.com, Nordstrom.com
        

CHARLESKEITH Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

For CHARLESKEITH er Black Friday-rabatterne meget vigtige, da du på denne dato vil finde særlige tilbud, såvel som enorme rabatter på op til 75% på deres udvalgte produkter.

Kupon til CHARLESKEITH Danmark for 11.11

Single-dag-rabatten eller også kendt som 11.11-rabatter er meget efterspurgt i CHARLESKEITH for de gode kampagner, som den har i sine artikler, som giver dig mulighed for at medbringe variation, på samme måde som du kan finde rabatter på op til 45%

CHARLESKEITH Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

For CHARLESKEITH er de rabatter, der gives til Cyber ​​​​Monday salgsferien, meget slående, med den hensigt, at deres kunder er tilfredse, når de foretager deres køb, hvorfor du kan få rabatter på op til 70%, Udover dette , finder du ekstra rabatkuponer på op til 5 %.
 

CHARLESKEITH Danmark Kuponer til jul

CHARLESKEITH har rabatter til jul, der kan være op til 50% tilgængelige, udover udsalg, dette så dine kunder kan nyde produkterne til denne tid af året, med nye varer hver dag.

CHARLESKEITH mobilapplikation til iPhone og Android

CHARLESKEITH har tilgængelig for sine kunder download til mobilapplikationen såsom iPhone og Android, hvorfra du kan foretage dine køb hurtigt, sikkert og pålideligt.

Berømte mærker sælges i CHARLESKEITH butikken

Hos CHARLESKEITH svarer alle deres produkter til deres eget mærke.

 

 

Tilbyder CHARLESKEITH gratis fragt til Danmark?

CHARLESKEITH tilbyder gratis forsendelse til alle lande, men hver enkelt kræver et minimumskøb, som kan variere fra $99 til $15, for forsendelse i USA, fra dens side er der en detalje for hvert land.

Kan jeg betale i CHARLESKEITH med PayPal?

Hos CHARLESKEITH kan du betale for dine køb via PayPals digitale platform, samt via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i CHARLESKEITH?

At skrive en rabatkupon i CHARLESKEITH er meget nemt, hertil skal du gå til din taske for at udføre betalingsprocessen, her finder du en boks i øverste højre del af siden, hvor du skal skrive det kuponnummer, du ønsker at skrive i dit køb.

Sidst opdateret: I dag
18 juni 2024
Charles & Keith Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på CHARLESKEITH Danmark

For at holde sig ajour med de seneste rabatkuponer til CHARLESKEITH udgiver vores team alle tilgængelige kuponer her med det samme. Her er de seneste kampagnekoder fra CHARLESKEITH:

CHARLESKEITH 10% kupon for produkter til fuld pris
Op til 50 % rabat på tilbehør
CHARLESKEITH kupon til gratis forsendelse
CHARLESKEITH kampagnekode 15% rabat på varer til fuld pris
CHARLESKEITH kupon 15% rabat for studerende
Op til 70 % rabat i rabatkategori

Charles & Keith Kuponer

Andre lignende butikker