The Clutcher Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponTHECLUTCHER.com rabatkode22 Kan
kuponKuponkode til THECLUTCHER.com fri fragt03 Kan
ForfremmelseOp til 40% rabat promo for THECLUTCHER.com Vælg emner10 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad THECLUTCHER sælger til Danmark

Hos THECLUTCHER tilbyder de en verden af ​​ekspertise, mode og italiensk stil, der stammer deres navn fra ordet "lille", så det opstod, at de ville tilbyde kollektioner og opfylde modekravene såvel som stil og elegance, og dermed bære alt dets varer til en digital platform, så de er inden for rækkevidde og tilgængelige, uanset hvor du er, og placerer alt på ét sted med kategorier, der giver dig mulighed for at udtrykke alle dine nyheder og skønheder inden for italiensk mode, hvor du kan få en bred vifte af varer fra de bedste mærker og de bedste og eksklusive modedesignere.

Blandt de designere, der tilbydes af THECLUTCHER, er Calvin Klein, Christian Louboutin, Burberry, Bllantyne, Adidas, Converse, Diesel, Dior, DKNY, Dolce & Gabbana, Fendi, Furla, Emporio Armani, Givenchy, Gucci, Kenzo, Kappa, Karl Lagerfeld , Kendall og Kylie, Levi's, Off White, New Balance, Nike, Michael Kors, Moshino, Paco Rabanne, Prada, Ralph Laurent, Saint Laurent, Sergio Rossi, Stella Mccartney, Tommy Hilfiger, Valentino, Versace, blandt andre.

I THECLUTCHER kan du få alle dine varer efter kategorier, som du kan se for mænd, kvinder, drenge og piger, blandt andet tøj, hvor du kan vælge mellem kjoler, nederdele, toppe, skjorter, frakker, strandtøj, bukser, jumpsuits, undertøj og mere fra tilbehørskategorien kan du finde solbriller, hatte, smykker, handsker, paraplyer, håndtasker, tørklæder og mange andre varer, og i skokategorien er der støvletter, hjemmesko, mokkasiner, sandaler, ballet Blandt andre muligheder, der du kan se, kategorierne af håndtasker er håndtasker, skuldertasker, crossbody-tasker, bagagetasker, rygsække og mange flere efter eget valg. Alt dette og mere giver THECLUTCHER et fornemt modeunivers til dig og alt inden for rækkevidde af et klik.

Hvordan THECLUTCHER sender til Danmark

THECLUTCHER bruger DHL, TNT og UPS som kurerfirma, hvor det tilbyder ekspresforsendelse til Europa mellem 1 og 5 hverdage og for resten af ​​verden kan det tage op til 7 hverdage, på samme måde som kunden vil modtage en mail med et ordrenummer, hvor du kan spore dine varer.

Hvilke rabatter tilbyder THECLUTCHER Danmark?

THECLUTCHER, har en salgssektion, hvor du kan finde dine produkter efter kategorier, designer eller størrelse, blandt hvilke du kan se en bred vifte af rabatter såsom 50%, derudover giver den også rabatkuponer, der tilbyder købsmuligheder til sine kunder .

Betalingsmetoder hos THECLUTCHER Danmark

Blandt de betalingsmetoder, som THECLUTCHER accepterer, er kreditkort såsom Visa, MasterCard, også via din PayPal-konto eller via Sofort eller WireTransfer.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra THECLUTCHER i Danmark?

På THECLUTCHER kan den tid, det tager for et produkt at ankomme, variere afhængigt af, hvor destinationen er, blandt de tilbudte estimater kan du finde ekspresforsendelse til Italien kan tage 2 hverdage, ekspresforsendelse til Europa, Canada, USA og Japan ligger mellem 3 og 5 hverdage, for resten af ​​verden forventes det mellem 3 og 7 hverdage og for Rusland kan det på grund af toldforhold og restriktioner tage op til 30 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på THECLUTCHER Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige THECLUTCHER kampagnetilbud og kuponer:

10 % THECLUTCHER kupon til nye kunder
Op til 50 % rabat på snesevis af modeprodukter fra berømte designere
THECLUTCHER kupon til gratis forsendelse
Op til 35 % rabat på THECLUTCHER kupon
10 % kampagnekode for ordrer over $400

THECLUTCHER Kundeservice Danmark

For at kontakte kundeservice kan du gøre det på flere måder, en af ​​dem er ved at sende en e-mail til customercare@THECLUTCHER eller, hvis du foretrækker det, ved at ringe til +390422580168 fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 18:00, en anden En af mulighederne du har er ved at sende en mail fra din side, hvor du så vil modtage et svar på din mail.

Fordele ved at bruge THECLUTCHER kupon i Danmark

For at foretage en returnering i THECLUTCHER skal du kontakte kundeservice for at anmode om instruktionerne for returneringsprocessen, udover en autorisation til returnering af produkterne, skal dette ske inden for 10 hverdage efter modtagelsen af ​​din ordre

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra THECLUTCHER fra Danmark?

For at foretage en returnering i THECLUTCHER skal du kontakte kundeservice for at anmode om instruktionerne for returneringsprocessen, udover en autorisation til returnering af produkterne, skal dette ske inden for 10 hverdage efter modtagelsen af ​​din ordre

Eksklusiv kupon THECLUTCHER til nye købere i Danmark

Nye kunder kan nyde godt af rabatkuponen på 20 %, ud over de tilgængelige rabatter.

THECLUTCHER Danmark på sociale medier

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af THECLUTCHER for købere i Danmark

På THECLUTCHER finder du en bred vifte af rabatter i alle dens kategorier, og opnår en maksimal rabat på 50%.

THECLUTCHER Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere kan du få adgang til information om deres kampagner, kuponer samt eksklusive fordele. Velkomstkuponen til dem, der abonnerer på nyhedsbrevet, er en rabat på 10% for den første ordre foretaget online i denne butik.

Butikker svarende til THECLUTCHER

Der er en bred vifte af butikker, som er meget lig THECLUTCHER, hvor du kan få en række produkter, som du kan lave kombinationer med, hvis du foretrækker det, kan du også sammenligne deres priser og tilgængelige rabatter, disse butikker, som du kan besøge er nogle såsom Atterley.com, Harrods.com, Cettire.com
        

THECLUTCHER Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

I THECLUTCHER Black Friday rabatter er en af ​​de mest berømte på grund af de rabatter de tilbyder til deres kunder, disse rabatter kan findes op til 75%, udover disse kan du gøre brug af deres ekstra 5% kuponer , dette udsalg ferie afholdes den fjerde fredag ​​i november.

Kupon til THECLUTCHER Danmark for 11.11

Til singledagens udsalgsferie eller 11.11 THECLUTCHER har organiseret at kombinere kampagner, samt rabatter til glæde for deres kunder, disse rabatter kan opnås op til 50%.

THECLUTCHER Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter på THECLUTCHER finder sted mandagen efter fejringen af ​​Black Friday, og til dette forbereder de sig på at tilfredsstille deres kunder med de bedste rabatter i øjeblikket, så du kan tage de produkter, som du bedst kan lide, disse rabatter kan opnås med op til 75% tilgængelig, plus særlige tilbud.
 

THECLUTCHER Danmark kuponer til jul

Til jul har THECLUTCHER tilgængelige rabatter på deres sæsonprodukter, som du kan få med rabatter på op til 40%, så du kan tage dem med til dine familiefester.

THECLUTCHER mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket har THECLUTCHER ikke en tilgængelig mobilapplikation.

Berømte mærker sælges i THECLUTCHER butik

På THECLUTCHER finder du følgende kendte mærker, Dániello, Grifoni, Slowear Incotex, Brian Dales, Iro, Colmar Originlas, Moschino, Off White, Via Roma 15, Roberto Collina, Sprayground, Simonetta Ravizza, Barbour, J Brand, Stella McCartney , Borsalino, Jimmy Choo, Philosophy Di Lorenzo Serafini, Max Mara Studio Daily, Lulu Guinness, Birkenstock, Malo, Circolo 1901, Karl Lagerfeld, Vesarce Colecction, Micahel Kors, Balmain, Olce & Gabbana, Dr. Martens, Acne Studios, Adidas, Balenciaga , Burberry, Calvin Klein, Canada Goose, Converse, Furla, Emporio Armani, Furla, Diesel, DKNY, Dsquared2, Kenzo, Lanvin, New Balance, Miason Margiela, Moncler, Paco Rabanne, Ralph Lauren, UGG, Tory Burch, The North Face , Vivienne Westwood, Zimmermann.

 

Kan jeg betale hos THECLUTCHER med PayPal?

Hos THECLUTCHER kan du betale for dine køb via PayPals digitale platform, andre alternativer til at foretage betalingen er med kreditkort såsom Visa, MasterCard eller bankoverførsel eller Sofort

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i THECLUTCHER?

Når du har valgt de produkter du ønsker at tage i THECLUTCHER for at skrive en rabatkode, skal du gå til din taske for at registrere betalingen, her finder du en boks øverst til højre, hvori du skal medtage det kuponnummer du ønsker at ansøge.

Tilbyder THECLUTCHER gratis fragt til Danmark?

I øjeblikket har THECLUTCHER ikke gratis forsendelse tilgængelig.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024

Kampagner og særlige kuponer på THECLUTCHER Danmark

Med jævne mellemrum har vi til THECLUTCHER-butikken tilgængelige rabatkuponer med forskellige rabatværdier. Disse er de mest brugte THECLUTCHER kampagnekoder:

10 % THECLUTCHER kupon til nye kunder
Op til 50 % rabat på snesevis af modeprodukter fra berømte designere
THECLUTCHER kupon til gratis forsendelse
Op til 35 % rabat på THECLUTCHER kupon
10 % kampagnekode for ordrer over $400

Andre lignende butikker