24S Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon24S.com kuponkode: op til 25% rabat sommerartikler15 Kan
kuponPromo kode på 24S.com: ekstra 25% rabat udvalgte udsalgsvarer24 April
kuponKuponkode på 24S.com: 10% rabat første ordre15 Kan
kupon24s rabatkode: Spar 25% på fuld pris varer01 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad 24S sælger Danmark

24S er en multi-butik specialiseret i salg af tøj, tilbehør og sko, dette er en luksusbutik, der arbejder med meget anerkendte mærker som: Celine, Dior, Acne Studios, Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry, Fendi, Givenchy , Gucci, Blanquecino, Thom Browne, Tod's, Valentino blandt andre. Kategorierne i denne butik er: Udsalg, Designere, Nyheder, Klar til at bære, Sko, Sneakers og tilbehør.

Nogle af de beklædningsgenstande, de har på 24S er: Dragter, kjoler, bukser, skjorter, badetøj, frakker og jakker, T-shirts, sweatshirts, også sko, loafers, sandaler, sportssko; det mest eftertragtede tilbehør er også i 24’erne såsom: hatte, smykker, bagage, tørklæder, solbriller, slips, bælter blandt andre.

Hvordan 24S sender ordrer til Danmark

I Europa er levering gratis på alle ordrer over € 200; for resten af ​​verden er gratis levering for ordrer over € 300. Forsendelsesomkostninger varierer afhængigt af destinationslandet; Hvis du afgiver din ordre inden kl. 17, sker levering mandag til fredag ​​dagen efter mellem kl. og kl.
Forsendelser foretages til: Tyskland, Belgien, Spanien, Danmark; Storbritannien Østrig, Bulgarien, Kroatien, Danmark, Estland, Finland, Grækenland, Ungarn, Irland, Letland, Litauen, Luxembourg, Norge, Holland, Danmark, Portugal, Rumænien, Storbritannien, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Schweiz. Leveringstider og omkostninger er angivet efter land

Hvilke rabatter tilbyder 24S Danmark?

I øjeblikket har 24S op til 50% rabat på udvalgte produkter, og bortset fra i salgsafsnittet kan du finde alt, hvad der er til en lavere pris og tilbud, som du ikke kan gå glip af fra de bedste mærker.

Betalingsmetoder på 24S Danmark

24S accepterer betalinger med American Express, MasterCard eller Visa debet- eller kreditkort eller elektroniske betalinger med JCB, UnionPay, Discover (kun for USD) og PayPal.

Hvor lang tid tager det at levere produkterne bestilt fra 24S i Danmark?

I 24S varierer leveringstiden afhængigt af den destination, hvor du skal hen til EU, ekspreslevering kan tage mellem 1 eller 2 hverdage, standard levering varierer fra 2 til 4 hverdage, for lande uden for Unionen har europæere et skøn på 2 til 6 hverdage.

Kuponer i øjeblikket tilgængelige på 24S Danmark

I øjeblikket har den ikke kuponer, men hvis du kan værdsætte en lang række rabatter og rabatter på sine produkter, herunder alle dens kategorier og dens designere, kan du få dem hos mænd og kvinder.

 • Gratis forsendelse fra 24S for ordrer over $ 250
 • 15% 24S, hvis du bestiller fra mobilapplikationen til iOS eller ANDROID
 • 15% rabatkode til eksisterende kunder
 • 30% salgsfremmende tilbud på denne sæsons produkter
 • 15% kupon 24S til nye køb
 • Op til 50% rabat i kategorien OUTLET på 24S

24S Danmark Kundeservice

24S tilbyder flere muligheder for at kontakte kundeservice enten fra et telefonopkald til +33170371479 eller +33 144398181 fra mandag til lørdag fra 9:00 til 20:00 eller via bonjour mail @ 24sevres.com, der også udfylder en formular på siden inklusive e -mailen og senere sender de dig svar vedrørende din bekymring ud over en online chat.

Fordele ved at bruge en 24S -kupon i Danmark

24S at få kuponer fra denne butik er en stor interesse, da du får eksklusivt designertøj, der kan være fodtøj, tilbehør, skønhedsprodukter blandt andre.

Hvordan kan jeg returnere et produkt, der er bestilt fra 24S fra Danmark?

Hovedsageligt skal du gøre det inden for en periode på højst 30 arbejdsdage efter, at købet er foretaget, eller ordren er modtaget, for lande i og uden for EU skal du kontakte din e -mail bonjour@24sevres.com eller telefonisk til Fastsæt datoen for indsamling af pakken, returneringer accepteres, så længe produkterne opfylder deres betingelser, da alle etiketterne på 24S og dets designer er vedhæftet og i perfekt stand, derudover skal de være ubrugte.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

På 24S har nye kunder i øjeblikket mulighed for at købe eksklusive stykker fra de mest berømte designere samt salg og rabatter, som det fejrer i dag.

24S Danmark på sociale medier

24S tilbyder kun sine rabatter på sine sociale netværk samt oplysninger om sine produkter. Nogle gange kan du også finde bestemte 24S -kuponer til nye eller eksisterende kunder på følgende sociale netværk:

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbudt af 24S til købere i Danmark

24S præsenterer et omfattende udvalg af rabatter i alle sine kategorier såvel som dets designere, hvor du kan få op til maksimalt 70% rabat på eksklusivt tøj, tilbehør og sko i alle størrelser og farver til både kvinder og mænd.

24S Danmark kupon til nyhedsbrevsabonnement

Ved at abonnere kan du modtage relevant og interessant information om alle produkter samt deres designere, 24S tilbyder et loyalitets- og / eller loyalitetsabonnement, hvor du kan få eksklusiv service samt private invitationer, dette og flere fordele, du kan opnå ved at tilføje dig selv til programmet.

Butikker ligner 24S

Hvis du ikke kan finde den garderobe, du ledte efter på 24S, kan du vælge at besøge lignende butikker, du kan også få tøj til at lave smukke kombinationer, eller hvis du foretrækker at lave prissammenligninger, kan du besøge Farfetch.com, Luisaviaroma. com eller Dressinn.com

24S Danmark Kuponer til SORT FREDAG

24S er en butik til stede ved den verdensomspændende BLACK FRIDAY -begivenhed. Denne luksusbutik har tilbud på denne begivenhed med op til 60% rabat, hvortil du kan tilføje en 24S -kupon med op til 15% RABAT. Selvom denne kampagne kun er for en dag, kan rabatterne findes den følgende mandag, i en anden kampagne med superrabatter fra 24S

Kupon til 24S Danmark til 11.11

11. november eller 11. november er ikke nødvendigvis en særlig dag i denne luksusbutik, fordi det kun er en særlig dag inden for teknologi og husholdningsapparater. 24S har dog flere kuponer og kampagnetilbud til rådighed for 11/11.

Salgsfremmende kuponer fra 24S Danmark til Cyber ​​Monday

Som jeg sagde i beskrivelsen af ​​24S Black Friday -begivenheden, kommer den umiddelbare dag på mandag med en ny superkampagne: CYBER MANDAG! På denne dag er der stadig reklametilbud med op til 55% rabat og 24S kuponer med op til 30% rabat!

24S Danmark Kuponer til jul

Julen kan ikke komme uden en særlig rabatkampagne fra 24S! Åbn reklametilbudene til jul nu, og få op til 20% rabat med en 24S -kupon, eller gennem kampagnetilbudene kan du finde tøj, sko og tilbehør med op til 70% rabat!

24S mobilapplikation til iPhone og Android

24S giver sine brugere mulighed for at have oplevelsen og let at downloade sin mobilapplikation fra Apple Store til iPhone og fra Google Play til Android, hvorfra du kan shoppe med de nyeste modetrends fra hænderne på de mest berømte parisiske mærker .

Berømte mærker solgt i 24S -butikken

24S er en butik, der er ansvarlig for at oprette beskyttelsesetuier til mobiltelefoner og blandt de fremtrædende kunstnere, der arbejder her, er Hidden Gems, Bodil Jane, Ann Marie Coolick, Martina Martian, Dylan Conrique.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på 24S?

I 24S.com, når du har valgt det produkt, du vil tage, skal du gå til din indkøbsvogn for at annullere, for det første er at indtaste forsendelsesdataene, i det samme vindue finder du en boks, hvor du skal anvende koden eller rabatkuponen.

Kan jeg betale på 24S med PayPal?

24S.com giver sine kunder mulighed for at foretage betalinger via deres PayPal -konto hurtigt, nemt og enkelt, da du først har dine varer i posen og fortsætter med at foretage betalingen, vises flere bokse, så du kun kan vælge den metode, du vil bruge, du kun skal klikke på det, og det vil tage dig til PayPal -boksen.

Tilbyder 24S gratis forsendelse til Danmark?

24S.com foretager gratis forsendelse, men så længe dine ordrer er større end $ 200 eller € 200 eller £ 200, men kun for køb foretaget fra Europa og USA, skal køb foretaget i andre lande være større end $ 300 eller € 300 eller £ 300.

Hvad er de vigtigste rabatterede arrangementer i 24S -butikken?

I løbet af året kan du finde forskellige særlige salgsferier, hvorfra du kan drage fordel af at købe ved at drage fordel af de lave priser og rabatter.Dette kan være Black Friday -rabatter til 24 -årige, der fejres mellem november og december på en fredag, der svarer til dagen efter Thanksgiving Day, en anden fest, som vi kan nævne, er rabatterne på 11.11 (Singles 'Day) for 24s fejres i november måned, denne fest er fra asiatiske lande, hvilket tilføjer styrke med hensyn til Få rabatter og rabatter, en anden dag vi kan tale om er Cyber ​​Monday -rabatter for 24’ere, dette fejres mandagen efter Black Friday, hvor vi kan drage fordel af uovervindelige tilbud alle online, da det som navnet angiver det er Cyber ​​Monday, og endelig kan vi citere Julerabatter til 24 -erne fejret i december måned og svarer til juleferien hvor e du kan finde vidunderlige rabatter og lave priser i løbet af måneden.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024

Kampagner og særlige kuponer på 24S Danmark

Der er bestemte tidspunkter på året, hvor du kan få særlige salgsferier, der har nogle rabatter, samt salg, tilbud og meget gode tilbud, som du kan drage fordel af til at foretage dine indkøb, som giver dig mulighed for at spare mere, end du forventer . Nogle af disse datoer, du kan nyde, er Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • Gratis forsendelse fra 24S for ordrer over $ 250
 • 15% 24S, hvis du bestiller fra mobilapplikationen til iOS eller ANDROID
 • 15% rabatkode til eksisterende kunder
 • 30% salgsfremmende tilbud på denne sæsons produkter
 • 15% kupon 24S til nye køb
 • Op til 50% rabat i kategorien OUTLET på 24S

Andre lignende butikker