24S Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseTilbehør til salg på 24s.com06 februar
ForfremmelseGratis fragt over 200 EUR01 februar
ForfremmelseLuksus fashion for mænd og kvinder i bedste priser08 februar
ForfremmelseTilmeld dig nyhedsbrev og få 15% 24S rabat kode04 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

24S anmeldelse

Forår, sommer, efterår, vinter og uanset placeringer, 24Sevres-produkter tilbyder det mest trendy tøj, der er velegnet til enhver lejlighed, når som helst på dagen. Fra aftenkjoler og elegante sko med hæle, til jeans, skjorter, T-shirts, frakker og afslappede produkter, kan du finde dem alle på samme sted. Derudover tilbyder kategorien tilbehør mere end bare smykker og tasker, der drager fordel af et komplet sortiment af pleje- og skønhedsprodukter. Butikken har sin egen tøjlinje, men den er også et mødested for nogle af de største designere i modeverdenen, såsom Celine, Chloe, Gucci, Dior, Balenciaga, Valentino, Acne Studios og mange andre. Samarbejde med modehuse giver garanti for kvalitet og originalitet, så du vil altid vide, at du køber produkter af bedste kvalitet. Selvom 24Sevres tilbyder priser langt under designerbutikker, kan de sænkes endnu mere ved hjælp af en kuponkode.

Nyttige oplysninger om 24Sevres

Levering af dine produkter kan ske ved hjælp af 2 metoder, ekspress (med en leveringsomkostning på 12 euro) og standard (med en leveringsomkostning på 6 euro), inden for en dag, henholdsvis 2-4 arbejdsdage fra bestilling . Alle ordrer, hvis samlede værdi overstiger 200 euro, drager fordel af gratis forsendelse, uanset hvilken metode der er valgt. Returnering af produkterne er også gratis, og du har en periode på 30 dage fra modtagelse af produkterne til at sende dem tilbage. Med undtagelse af nogle få placeringer overalt i verden, hvor kontant betaling accepteres gennem et refusionssystem, foretages betaling inden for 24Sevres-onlinebutikken online ved hjælp af et American Express, MasterCard, Visa, JCB, UnionPay, Discover eller PayPal-debet eller kredit kort.

Info om, hvordan du bruger en 24S kuponkode

Enhver 24Sevres-kuponkode er kun tilgængelig til engangsbrug. Det kan indtastes i et specielt rum inden for udtjekningssiden. Efter indtastning og validering anvendes kuponværdien automatisk på den samlede ordre.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker