Ashford Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
Forfremmelse75% off ashford.com18 februar
ForfremmelseBedste tilbud på ashford.com02 februar
kuponEkstra Salg på ashford.com01 februar
Forfremmelse87% off DIOR solbriller08 februar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Ashford Anmeldelse

Movado, Fendi, Oakley, Calvin Klein, Michael Kors, Ferrari, Hamilton, Invicta, Rado, Dior, Fossil, Harry Winston, Ray-ban og Rolex er blot et par af de luksusmærker, du kan finde i denne online butik, med priser langt under markedets, med garantien for originalitet og automatisk kvaliteten af ​​alle produkter. Selvom det generelt defineres som en online butik til ure, er Ashford et ægte online indkøbscenter til luksusprodukter, tilbehør og smykker, velegnet til kvinder og mænd i alle aldre. Andre højt værdsatte produktkategorier inkluderer varer som solbriller, dametasker, luksus penne, knapper samt lædervarer, såsom bælter, armbånd og tegnebøger, både damer og mænd.

Nyttige oplysninger om Ashford

For øjeblikket tilbyder butikken levering af produkter internationalt gennem en enkelt leveringsmetode, Expedited, som har en gennemsnitlig leveringstid på 30 dage, hvilket kan falde afhængigt af din placering. Levering kræver et ekstra forsendelsesgebyr på $ 29,95 for enhver ordre. Hvis du ikke er tilfreds med produkterne, kan du sende produkterne tilbage til butikken med udgifter til levering og anmode om ændring, udskiftning eller tilbagebetaling af penge inden for 30 dage efter modtagelse af produkterne. Betaling foretages kun online, med betalingskort eller kreditkort, der tilhører American Express, Visa, MasterCard, Discover, Union Pay, PayPal, Amazon Pay og endda Affirm.

Info om, hvordan du bruger en Ashford kuponkode

Det har aldrig været nemmere at købe dine yndlingsprodukter til nedsatte priser på Ashford-webstedet: alt hvad du skal gøre er at kopiere kampagnekoden og indtaste den i det specielle rum til købsprocessen, hvor det automatisk valideres og den reduktion, der anvendes.

 

Sidst opdateret: I dag
16 Kan 2021

Andre lignende butikker