YESSTYLE Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon25% rabat kupon til din YESSTYLE for + ekstra gratis fragt08 juli
kuponSpar nu 20% med denne YESSTYLE salgsfremmende kupon + fri levering05 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Yesstyle Anmeldelse

De fleste af de kunder, der foretager deres køb fra Yesstyle-butikken, værdsætter det faktum, at i kategorien tøj kan du finde både elegant og afslappet tøj og endda fester til fester, badedragter, tøj til gravide kvinder og undertøj. Den langt mest populære afdeling er den, der tilbyder pleje- og skønhedsprodukter. Her kan du finde alt, hvad du leder efter med hensyn til make-up produkter, såvel som essentielle badeprodukter, såsom badebomber, badesalte og brusegels. Andre produkter, du kan finde i denne kategori, er mundpleje, negle, hår og parfume, der tilhører både mærket Yesstyle og de mest berømte modehuse.

Nyttige oplysninger om Yesstyle

Butikken tilbyder sine kunder 3 leveringsmetoder: Express, Premium Standard, Standard og Expedited, med en minimum leveringstid på 3 dage, som kan nå op til maksimalt 30, afhængigt af din placering. De første 3 leveringsmetoder kræver køb af produkter med et minimumsbeløb på $ 35 for at kunne modtage gratis forsendelse, mens for hurtig ekspedition er du nødt til at foretage køb til en værdi af $ 99. De fleste af produkterne i onlinebutikken er berettiget til returnering , hvis de ikke sælges og / eller bruges, kan de sendes tilbage inden for 14 dage efter modtagelse af dem. Betaling kan kun ske online, med kreditkort udstedt af Visa, MasterCard, American Express og JCB.

Info om, hvordan du bruger en Yesstyle kuponkode

Hvis du drager fordel af en Yesstyle-kuponkode, skal du indtaste koden, der består af bogstaver og / eller tal i det afsnit, der er specielt dedikeret til disse tilbud, hvor kuponen vil blive valideret automatisk og rabatværdien anvendes for hele ordren.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker