Tidebuy Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon$10 TIDEBUY kupon kode for enhver ordre i dag08 juni
kuponSpar nu på $50 med dette TIDEBUY Kupon på ordrer over $28907 august

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Tidebuy Anmeldelse

Den mest værdsatte afdeling i butikken er tøj- og fodtøjsprodukter, der har passende tøj til enhver lejlighed, hvad enten det er en almindelig dag ud af den daglige rutine eller en speciel begivenhed, der kræver køb af et elegant eller specielt outfit. . Et godt eksempel i denne henseende er afdelingen med bryllupsprodukter, hvor brude kan finde deres drømmekjole og brudens specielle kostumer. Andre produktkategorier inkluderer elektronik, tasker og tilbehør, smykker og ure, babyprodukter, hårpleje, skønhed og hårplejeprodukter samt sportsudstyr og en hel afdeling med dekorationer og produkter til hjemmet og haven. Ud over at bruge en Tidebuy-kuponkode, kan den kombineres med andre rabatter, der er tilgængelige i onlinebutikken, for at forbedre din shoppingoplevelse og til at justere priserne til ethvert budget.

Nyttige oplysninger om Tidebuy

Leveringen af ​​dine produkter sker gennem professionelle hurtige budtjenester, såsom Epacket, Yodel, Airsmall, DHL, EMS, Aramex, UPS, TNT eller EMS. Du kan vælge mellem 3 leveringsmetoder: Superbesparelser (10-25 arbejdsdage), standardforsendelse (5-18 dage) og hurtig ekspedition (3-10 dage). Værdien af ​​leveringsafgiften beregnes i henhold til bestemmelseslandet, ordrens vægt og den valgte leveringsmetode. Du har 15 arbejdsdage fra det øjeblik, du modtog ordren, til at returnere de uønskede produkter. Betaling accepteres gennem størstedelen af ​​kredit- eller betalingskort, ved bankoverførsel, PayPal, Webmoney, Sofort og iDeal.

Info om, hvordan du bruger en Tidebuy kuponkode

En Tidebuy-kuponkode kan kræves med bare et par klik, ved at kopiere koden fra destinationen og tilføje den til det specielle afsnit på indkøbskurvsiden. Efterfølgende, hvis koden er gyldig, anvendes rabatværdien automatisk for den samlede betaling af ordren.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker