tidebuy Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponUSD70 salgsfremmende kode Vælg emner Bestil over USD299 på Tidebuy.com23 oktober
kuponSalgsfremmende kode på Tidebuy.com: USD35 Rabat ordre over USD15916 september
ForfremmelseTag gratis forsendelse forfremmelse på Tidebuy.com Bestil over USD15916 oktober
kuponTidebuy.com salgsfremmende kode: USD15 Rabat ordre over USD9919 september

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad TIDEBUY sælger Danmark

TIDEBUY har fungeret siden 2010 og fungerer som en global virtuel detailvirksomhed og også en grænseoverskridende e-handelsvirksomhed dedikeret til salg af modetøj og andet, såsom: tøj, sko, kjoler, tasker, sengetøj, tøj til mænd, børn og smykker, parykker, blandt mange andre ting. Butikken er oversat til forskellige sprog, herunder: engelsk, japansk, fransk, spansk, arabisk, blandt andre; Hovedformålet med TIDEBUY er at yde den bedste kundeservice og tilbyde varer med den bedste kvalitet og til en hidtil uset pris. I denne virtuelle platform finder du tusindvis af produkter og alle organiseret efter kategorier, så din søgning er meget hurtigere og nemmere, i dem kan du se et rum til hjem og have, med en bred vifte af husholdningsartikler, værktøjer til at arbejde i din have, og også alt i legetøj til de mindste i huset.

Butikken har også eksklusive kategorier til mænd og kvinder, hvor du finder al den variation af tøj, fodtøj, tasker og accessories for mænds vedkommende, og for damedelen alt indenfor kjoler, badedragter, toppe, nederdele , og evt. graviditetstøj. Dette efterfølges af et helt specielt område til bryllupsfester, hvor du kan få kjoler til brude, til brudepiger, til mødre, til piger og alt hvad du har brug for til din særlige dag, samt tilbyde tøj til særlige lejligheder, sko i alle modeller du har brug for, hårprodukter såsom: parykker til mænd og kvinder, og alt det tilbehør du kan forestille dig til skønhed. Til gengæld er der kategorierne for sengetøj, med et bredt katalog af sengesæt, puder med mere, også alt indenfor elektronik, en hel række af ure og smykker, tasker og accessories, sport og friluftsliv, samt en dedikeret plads til børnene, fyldt med tøj og tilbehør, der er nødvendigt for de forkælede i huset.

Hvordan TIDEBUY sender ordrer til Danmark

TIDEBUY udfører forsendelser til mere end 200 forskellige lande rundt om i verden, de forsendelsesmetoder, som platformen tilbyder, er: hurtig forsendelse, af kurerselskaberne DHL og UPS, der er også mulighed for standard forsendelse, gennem DHL og EMS og Aramex og UPS og TOLL og TNT og e-EMS og USSF og DPD, og ​​endelig Super Saver-muligheden, sendt af: Epacket og Yodel og AirSmall og DHL og BPost-pakken. Forsendelsesomkostninger vil blive beregnet på betalingstidspunktet, og dette vil variere afhængigt af størrelsen på din ordre og destinationsadressen, det er vigtigt at nævne, at hvert land håndterer forskellige takster af toldafdelingen, men denne butik tilbyder også en gratis forsendelsesmulighed, men ikke i alle tilfælde; Den estimerede leveringstid vil også afhænge af destinationsadressen og den forsendelsesmetode, du vælger, generelt varierer denne tid fra 3 hverdage til maksimalt 30 dage.

Hvilke rabatter tilbyder TIDEBUY Danmark?

I øjeblikket tilbyder TIDEBUY et flash-tilbud, der varer 6 dage, her finder du et stort udvalg af produkter i alle tilgængelige kategorier, med fremragende og stærkt reducerede priser i forhold til deres reelle pris.

Betalingsmetoder hos TIDEBUY Danmark

Denne butik giver dig mulighed for at foretage dine betalinger via kredit- eller debetkort såsom: visa og MasterCard, du kan også gøre det via en PayPal-konto, så længe det er verificeret, på samme måde ved bankoverførsel, Ideal, Sofort og Webmoney.
  

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra TIDEBUY i Danmark?

I TIDEBUY kan leveringstiden variere afhængigt af den forsendelsesmetode, du vælger på tidspunktet for annullering, samt destinationen, hvor du skal hen, blandt dem er Super Savings, der kan tage mellem 6 og 30 hverdage, standarden Forsendelse, der varierer mellem 3 og 18 dage, og hurtig forsendelse tager mellem 3 og 15 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på TIDEBUY Danmark

TIDEBUY tilbyder i øjeblikket en række rabatkuponer, blandt hvilke vi kan nævne 10% ved at bruge koden WM10.

Velkomstkupon med samlede rabatter på $88
TIDEBUY kupon med $15 rabat på ordrer over $99
30 $ kampagnekode for ordrer over 159 $
Rabatkupon på 50% ved betaling af transportydelsen
Kampagnekode 10 $ rabat på ordrer over 100
Rabatter på op til 86% på herretøj
Kampagnetilbud: op til 90 % rabat på dametøj

TIDEBUY Danmark Kundeservice

I TIDEBUY for at kommunikere med kundeservice kan du gøre det ved at ringe til nummeret + 86-2968532863, eller ved at sende en besked til e-mail service@TIDEBUY, en anden mulighed for at sende en besked fra din konto.

BFordele ved at bruge en TIDEBUY kupon i Danmark

Få rabatkuponer og køb på TIDEBUY, der er mange fordele du kan opnå, da du kan drage fordel af og erhverve et stort udvalg af varer til rigtig gode priser og det bedste af det hele er, at du køber til hele familien, såvel som for dig selv.Hjem erhverver alt på ét sted.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra TIDEBUY fra Danmark?

For at returnere på TIDEBUY skal du kontakte kundeservice og følge instruktionerne for dens proces, dette skal ske inden for 30 hverdage efter modtagelse af din pakke undtagen brudekjoler og lejlighedskjoler, som skal laves inden for 7 hverdage, forkælelse skal være i optimal stand uden at blive brugt.

Eksklusiv kupon TIDEBUY til nye købere i Danmark

Nye kunder kan nyde alle de kuponer, som TIDEBUY tilbyder på sin side, såvel som hvis de abonnerer.

TIDEBUY Danmark på sociale medier

TIDEBUY, tilbyder sine brugere 138 $ rabat i kuponer, når de bruger applikationen fra sin app.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af TIDEBUY for købere i Danmark

TIDEBUY, tilbyder et stort udvalg af rabatter på alle dets produkter og alle dets kategorier, i øjeblikket kan du nyde nogle med maksimalt 75% rabat.

Kupon fra TIDEBUY Danmark til nyhedsbrevstilmelding

TIDEBUY tilbyder sine nye nyhedsbreve en rabat på 88 $ på kuponer, samt muligheden for at være den første til at modtage deres eksklusive nyheder, tilbud og rabatter, plus flere af de seneste trends og opdateringer.

Lignende butikker til TIDEBUY

Hvis du foretrækker det, kan du besøge nogle butikker, der ligner TIDEBUY, hvor du kan finde nogle af deres produkter til at lave kombinationer i dit outfit, hvis du foretrækker det, kan du tjekke deres forsendelsesmetoder eller deres tilgængelige rabatter, nogle af disse butikker kan du besøg er Rosegal, Rotita, Newchic.
        

TIDEBUY Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

For TIDEBUY afholdes Black Friday-rabatterne den fjerde fredag ​​i november måned, og til denne udsalgsferie har TIDEBUY vidunderlige rabatter på sine produkter, som du kan finde op til 80 % tilgængelige.

Kupon til TIDEBUY Danmark for 11.11

Rabatterne på Singles' Day eller 11.11 i TIDEBUY kan nydes i november måned, og til denne ferie kan du få rabatter, der kan være op til 60%, samt tilgængelige kampagner.

Kampagnekuponer fra TIDEBUY Danmark til Cyber ​​​​Monday

TIDEBUY tilbyder Cyber ​​​​Monday-rabatter, som er tilgængelige for onlinekøb, derfor kan du i TIDEBUY finde fantastiske rabatter, som du kan finde op til 85% tilgængelige, denne udsalgsferie fejres mandagen efter Black Friday
 

TIDEBUY Danmark Kuponer til jul

Til julerabatter har TIDEBUY tilgængelige rabatter på 50% på deres sæsonprodukter. Ud over dette kan du nyde ekstra rabatkuponer på $20%, så du kan kombinere på betalingstidspunktet.

TIDEBUY mobilapplikation til iPhone og Android

TIDEBUY har til rådighed for sine kunder download af mobilapplikationen til Android og iPhone, hvorfra du nemt og hurtigt kan foretage dine køb.

Berømte mærker sælges i butikken TIDEBUY

Alle produkterne vist på TIDEBUY svarer til deres eget mærke.

 

 

Tilbyder TIDEBUY gratis fragt til Danmark?

I TIDEBUY kan du få gratis fragt på dine køb, men for dette skal du foretage et køb svarende til eller større end $129.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i TIDEBUY?

At skrive rabatkuponen i TIDEBUY er et simpelt trin for dette skal du først vælge de produkter du vil tage, derefter skal du gå til din indkøbskurv for at foretage betalingen her finder du en boks i nederste venstre del af siden i Du skal inkludere det kuponnummer, du vil bruge.

Kan jeg betale i TIDEBUY med PayPal?

I TIDEBUY kan du nemt, hurtigt og sikkert foretage betalingen af ​​dine køb gennem PayPals digitale pung.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Tidebuy Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på TIDEBUY Danmark

TIDEBUY tilbyder de bedste priser på de modeartikler, det sælger hver dag. For at du kan få de største rabatter, har vi lavet denne side med kampagnekoder fra TIDEBUY. Her er de seneste kampagnetilbud og rabatkuponer til denne butik:

Velkomstkupon med samlede rabatter på $88
TIDEBUY kupon med $15 rabat på ordrer over $99
30 $ kampagnekode for ordrer over 159 $
Rabatkupon på 50% ved betaling af transportydelsen
Kampagnekode 10 $ rabat på ordrer over 100
Rabatter på op til 86% på herretøj
Kampagnetilbud: op til 90 % rabat på dametøj

Tidebuy Kuponer

Andre lignende butikker