Pandahall Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseTag gratis forsendelseskupon kl Pandahall.com første ordre ocer USD6916 Kan
ForfremmelsePandahall.com kampagne: op til 60% rabat salg varer21 juni
kuponFå 25% salgsfremmende kode på Pandahall.com18 juli
kuponPandahall.com 8% salgsfremmende kode på hele siden22 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad PANDAHALL sælger Danmark

PANDAHALL blev oprettet i Kina, det har en online fabrik, der er ansvarlig for detail- og engrossalg af alt, hvad der er nødvendigt for at lave alle slags smykker, det har internationale varehuse, det er meget nemt at få adgang til denne platform, da det nedbryder dens artikler efter sektioner, der gør din søgning hurtig og nem, hvori vi nævner PERLER og/eller KRYSTALER, der indeholder perler eller perler, der bruges til at lave halskæder og armbånd i flere farver og et stort udvalg af smarte designs til personlig forskønnelse. Blandt de tilbudte varer er europæisk akryl, ler, harpiks, silikone, zirkonperler blandt andre.

Andre kategorier er SMYKKER FORNITURAS, hvor du finder spænder, links, nåle, vedhæng, kasketter og mange andre muligheder. Efter dette har vi TILBEHØR, hvor du finder alt, hvad du behøver for at lave halskæder, øreringe og armbånd, såsom tænger, målebånd, nåle, tasker, samt en anden kategori, der bør diskuteres, er kategorien MATERIALER til STRING. er bånd, kæde, tråd og ledninger.

På PANDAHALL kan du finde hårtilbehør såsom fodlænker, brocher, nøgleringe, nail arts og dekorationer, samt syudstyr såsom tråd, pailletter, knapper og meget mere. Her finder du en fantastisk verden til at gøre dit tøj mere smart, og dermed se moderigtigt ud og i tråd med den nuværende trend, det bedste af det hele er, at du kan skabe det efter din egen smag og stil.

Hvordan PANDAHALL sender ordrer til Danmark

PANDAHALL samarbejder med tre bureauer for deres forsendelser såsom EMS som tager 10 til 12 dage, AIR MALL som tager 20 til 30 dage og MAIL BOX som tager 15 til 20 dage, det er vigtigt at understrege at dagene svarer til arbejdsdage . , tilbyder også ekspresforsendelse, der tager 3 til 7 hverdage, forsendelsesprisen varierer afhængigt af produktets vægt.

Hvilke rabatter tilbyder PANDAHALL Danmark?

PANDAHALL giver dig en kupon på $5, når du er registreret, den præsenterer dig også for en kategori af daglige tilbud, hvor du finder en række varer, der kan have op til 87% rabat.

Betalingsmetoder hos PANDAHALL Danmark

PANDAHALL kan du foretage dine betalinger via kreditkort Visa, MasterCard, American Express samt via din PayPal-konto. Også ved bankoverførsler, men for dette skal du få overførslen til at sende dataene og derefter bekræfte, at ordren er forberedt. En anden mulighed, de har, er ved check, som skal sendes til en af ​​deres distributører, det kan tage op til tre hverdage at behandle ordren og blive afsendt.
  

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra PANDAHALL i Danmark?

I PANDAHALL kan den tid, det kan tage for et produkt at ankomme, variere afhængigt af den forsendelsesmetode, du vælger på tidspunktet for annullering, samt destinationen, som det skal hen til, men som en politik vurderes det, at det kan være mellem 3 og 25 dage dygtige, bør det tages i betragtning, at det kan afhænge af toldprocedurerne i hvert land.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på PANDAHALL Danmark

Hos PANDAHALL kan du i øjeblikket kun få den rabatkupon, som den tilbyder, når du abonnerer som ny bruger, der svarer til 5%.

Spar 15% på alle acesy kuponprodukter
20% PANDAHALL rabatkupon gyldig i dag
18 % kampagnekode for hele siden
20% rabatkode for ordrer over $50
Op til 50% rabat på damevarer
Superkampagne: op til 70% rabat på udvalgte varer fra den aktuelle kampagne

PANDAHALL Danmark Kundeservice

PANDAHALL, stiller til rådighed for sine kunder en række forskellige måder, hvorpå du kan kommunikere med kundeservice, en af ​​dem er via telefonlinje +4407788957874, fra mandag til fredag, samt via e-mail til sales@PANDAHALL eller pr. at sende en billet fra din side med din e-mail og kommentar.

Fordele ved at bruge en PANDAHALL kupon i Danmark

At få rabatkuponer i PANDAHALL er mere end en fordel for elskere af at lave tilbehør, da du har fordelen af ​​at få flere produkter til mindre, end du forestiller dig, og det bedste af det hele er, at du kan have med i alle dets kategorier, du sparer i din indkøb med tilfredshed for det erhvervede til en lavere pris. Ved at bruge en PANDAHALL rabatkupon kan du få en betydelig rabat, fra $ 5 til $ 49 eller, i nogle tilfælde, akkumuleret med kampagnetilbud, endda 90% af den oprindelige pris for produkterne.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til PANDAHALL fra Danmark?

I PANDAHALL skal du huske på, at for at behandle din returnering skal du gøre det inden for 5 hverdage efter modtagelsen, det første du skal gøre er at kontakte kundeservice, hvor de vil kommentere de retningslinjer, der skal følges, samt en formular der skal vedhæftes returpakken, udover dette skal de produkter, der skal returneres, være uændrede og i original emballage med deres etiket.

Eksklusiv kupon PANDAHALL til nye købere i Danmark

Nye kunder modtager kuponer ved at blive abonnenter på deres nyhedsbreve, udover dette kan de nyde alle de rabatter og kampagner, som PANDAHALL har. I dag kan nye PANDAHALL-kunder i Danmark få en $5 rabatkupon på den første ordre over $20

PANDAHALL Danmark på sociale medier

I øjeblikket finder du ikke rabatkuponer i deres sociale netværk, du kan kun få information af interesse, der svarer til deres produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af PANDAHALL for købere i Danmark

PANDAHALL har en bred vifte af rabatter til rådighed for sine kunder og/eller brugere i alle dets kategorier og produkter, med en maksimal rabat på 91%.

Kupon fra PANDAHALL Danmark til nyhedsbrevstilmelding

Ved at tilmelde dig som et nyt nyhedsbrev på PANDAHALL kan du modtage en 5% rabatkupon i din e-mail, samt tilbud og kampagner på deres produkter, samt de seneste nyheder og trends.

Lignende butikker til PANDAHALL

Hvis du foretrækker det, kan du besøge nogle butikker, der ligner PANDAHALL, hvorfra du kan gennemgå og sammenligne deres produkter, deres priser eller deres forsendelser, nogle af disse butikker kan være beads.us, firemountaingems.com, nbeads.com, 8seasons. com.
        

PANDAHALL Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

For PANDAHALL svarer Black Friday-rabatten til en af ​​de vigtigste helligdage for dette år, du kan få en fremragende mangfoldighed af tilgængelige rabatter på op til 80%, ligesom PANDAHALL selv giver alle sine brugere uendelige rabatter eller også ekstra kuponer op til 5 % rabat.

Kupon til PANDAHALL Danmark for 11.11

Produkterne i PANDAHALL i løbet af singledagens rabat eller 11.11 kan du få dem med meget gode og varierede kampagner såsom 3x1, også fremragende rabatter tilgængelige på op til 40%

Salgsfremmende kuponer fra PANDAHALL Danmark til Cyber ​​​​Monday

I PANDAHALL lover Cyber ​​​​Monday-rabatten under sin salgsferie at levere attraktive og multiple rabatter på sine produkter på op til 75% til sine kunder, på samme måde som de kan nyde særlige tilbud og kuponer, der kan være mellem 5 % og 10 %
 

PANDAHALL Danmark Kuponer til jul

Der afholdes julerabatter i løbet af december måned, og på PANDAHALL kan du benytte dig af rabatterne leveret i løbet af denne måned til at foretage køb af dine yndlingsprodukter, samt til julegaven.

PANDAHALL mobilapplikation til iPhone og Android

PANDAHALL har tilgængelig for sine kunder download af mobilapplikationer til Android og iPhone, hvorfra du kan foretage køb af dine produkter, du kan også nyde en $10 kupon for køb over $139.

Berømte mærker sælges i PANDAHALL-butikken

Alle produkter leveret på PANDAHALL svarer til deres eget mærke.

 

 

Tilbyder PANDAHALL gratis fragt til Danmark?

PANDAHALL leverer i øjeblikket ikke gratis.

Hvor skal jeg skrive PANDAHALL rabatkuponen?

For at skrive rabatkuponen i PANDAHALL skal dette trin udføres når du har valgt dine produkter, hertil skal du være registreret som medlem, senere finder du en boks nederst til venstre på siden en boks hvori du skal inkludere kuponnummer, du ønsker at anvende.

Kan jeg betale i PANDAHALL med PayPal?

Ja, PANDAHALLs onlinebutik accepterer betalinger via PayPal, en af ​​de mest populære betalingsmetoder til onlinekøb.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Pandahall Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på PANDAHALL Danmark

Her i rækkerne nedenfor er de seneste rabatkuponer og kampagnetilbud fra PANDAHALL, onlinebutikken for kvalitetssmykker til en meget lav pris.

Få 8 % rabat med denne rabatkupon
$35 rabatkupon for ordrer over $439
$8 kampagnekode for ordrer over $59
5% rabatkode for alle bestillinger i dag
PANDAHALL kupon på 5 til nye kunder, gyldig for ordrer over $ 20
Op til 90% rabat i kategorien rabat på smykker.

Pandahall Kuponer

Andre lignende butikker