Pimsleur Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponFantastisk deal på pimsleur.com06 februar
kuponGem nu med pimsleur.com08 februar
kuponFå $25 rabat på en DRENG ordrer over $4010 April
kupon30% DRENG salgsfremmende kupon til dit abonnement03 April

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Pimsleur Anmeldelse

Denne applikation hjælper dig med at lære ethvert sprog, du ønsker, lette din proces og endda omdanne det til et spil, gennem 30-minutters lektioner, enten ved at lytte, diktere eller læse, samt ved at interagere med applikationssystemet. Du kan også drage fordel af digitale flashkort og spil, gennem hvilke du kan oprette forbindelser mellem kultur og historie. En stor fordel, som applikationen tilbyder dig, er, at den kan fungere på enhver mobilenhed, der har en mobilforbindelse. Således har du friheden til at træne når som helst, på vej til skole eller arbejde eller når som helst du ønsker, hvor som helst du ønsker. For at kunne få en idé om, hvordan applikationen fungerer, kan du drage fordel af et antal af 3 gratis lektioner, før du køber pakken.

Nyttige oplysninger om Pimsleur

Butikken tilbyder 3 leveringsmetoder: standard, med en leveringstid på 4-5 arbejdsdage, ekspres 2-5 dage og hurtigere 1-2 dage. Returpolitikken garanterer, at det fulde beløb returneres, hvis du returnerer produkterne inden for 30 dage efter købet. Betaling kan ske enten ved hjælp af et Visa-, MasterCard-, Discover- eller American Express-kredit- eller betalingskort samt med PayPal eller ved betaling af refusion.

Info om, hvordan du bruger en Pimsleur kuponkode

For at bruge en Pimsleur-kuponkode skal den være gyldig uden at overskride udløbsdatoen, og du skal indtaste den på købssiden, hvor den vil blive valideret og anvendt automatisk.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker