pimsleur Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponNyd 25% kuponkode næste ordre på Pimsleur.com30 oktober
kuponSalgsfremmende kode på Primsleur.com: 15% rabat i hele butikken30 oktober
kuponSalgsfremmende kode til Pimsleur.com: 25% rabat02 juli
ForfremmelseFremme til Pimsleur.com: USD15 Bestil over USD10022 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad sælger PIMSLEUR Danmark

PIMSLEUR fungerer som en amerikansk virksomhed dedikeret til at lære forskellige sprog og udvikler og udgiver også kurser ved hjælp af PIMSLEUR metoden, dette program forbliver i mere end 50 år et af de mest nøjagtige og effektive til at lære at tale og forstå. et andet sprog, i modsætning til andre sprogindlæringssystemer, er dette system udelukkende baseret på lyd, der udvikler den del af underbevidstheden, det betyder, at programmet ikke vil lære dig at læse eller skrive på det sprog, du ønsker at lære, men hvis du vil forstå og være i stand til at reagere flydende, som var det dit modersmål. PIMSLEUR platformen har mere end 45 forskellige sprog, herunder: arabisk, kinesisk, dansk, hollandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, polsk, russisk, svensk, thai, blandt mange flere.

For at abonnere på et PIMSLEUR kursus er det første du skal gøre: download programmet gennem Apple eller Google Play, efterfulgt af at oprette en konto, og foretage køb af det kursus du ønsker, men for amerikanske, canadiske, australiere og britiske, vil være i stand til at gøre det via denne side. Downloaden af ​​applikationen er helt gratis, men hvis du vil købe et Premium-abonnement i applikationen, vil prisen være $19,99; Leveringstiden vil variere afhængigt af den forsendelsesmulighed, du har valgt under betalingsprocessen, disse kan være: Gratis standard, ordrer afsendes inden for 1 hverdag og bør ankomme inden for 4 til 5 hverdage, herefter ekspresforsendelsesmuligheden, dens gennemsnitlige levering er 2 til 3 hverdage, men det kan tage op til 5 dage for steder længere væk som Alaska, og endelig er der den hurtige forsendelse, den gennemsnitlige levering er 1 til 2 hverdage.

Hvordan PIMSLEUR sender softwareprogrammet

PIMSLEUR gør købet eller abonnementet på produktet meget nemt og enkelt, du skal blot vælge den du skal bruge, lægge den i kurven og vælge den betalingsmetode, der passer dig bedst, efterfulgt af at udfylde en række data og du skal bare afslutte din ordre. Abonnementet eller købet kan være månedligt eller årligt, når det er bekræftet, modtager du en e-mail med aktiveringsnøglen.

Hvilke rabatter tilbyder PIMSLEUR Danmark?

I øjeblikket har platformen en sommerrabat på 10% for Premium-kurser og 15% for digitale kurser, der kun er lyd, ved at bruge en kampagnekode.

Betalingsmetoder hos PIMSLEUR Danmark

Dette system giver dig mulighed for at betale for kurserne via kreditkort såsom: VISA, MASTERCARD OG AMERICAN EXPRESS, men du kan også betale via din PayPal-konto på en hurtigere og mere sikker måde, men så længe din konto er verificeret.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra PIMSLEUR?

Hos PIMSLEUR har du mulighed for at vælge forsendelsesmetode på betalingstidspunktet, og tidspunktet for ankomst afhænger af det: standardforsendelse fra 4 til 5 hverdage, ekspresforsendelse fra 2 til 3 hverdage og hurtig forsendelse mellem kl. 1 og 2 hverdage, dog er digitale downloads tilgængelige for alle destinationer.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på PIMSLEUR Danmark

For PIMSLEUR Danmark er disse kuponer og kampagnetilbud i øjeblikket tilgængelige:

20% rabat på alle Premium-programmer
Op til 50 % rabat på sprogundervisningspakker
15 % kampagnekode for enhver ordre
Op til $100 i rabat på lektionspakker
Gratis lektion til at lære fremmedsprog.
Flash-udsalg: rabatkode op til 200 USD

PIMSLEUR Danmark Kundeservice

For at kontakte PIMSLEUR kundeservice kan du gøre det ved at ringe til de gratis numre for USA og Canada 1-8008315497 og for internationale opkald 1-8000514293

Fordele ved at bruge en PIMSLEUR kupon i Danmark

Der er mange fordele ved at få kuponer hos PIMSLEUR, da du har mulighed for at berige dine sprog såvel som din viden for mindre end du forventer.

Hvordan kan jeg returnere eller annullere et PIMSLEUR-softwareprogram?

For at lave en returnering skal du kontakte kundeservice hvor du vil modtage alle de trin du skal tage for det, dette skal ske inden for en periode på højst 90 hverdage, du skal tage højde for at ved returnering af en CD , dette gør ikke Det skal være uåbnet og helt i sin originale stand, og downloads kan ikke refunderes.

Eksklusiv kupon PIMSLEUR til nye købere i Danmark

Nye kunder kan få 10% rabat, når de abonnerer, de kan også nyde de muligheder, det tilbyder, såsom rabatter og rabatter.

PIMSLEUR Danmark på sociale netværk

PIMSLEUR har meget nyttig information på de sociale netværkssider, og de seneste kampagnekoder udgives regelmæssigt.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af PIMSLEUR for købere i Danmark

PIMSLEUR tilbyder i øjeblikket kun maksimalt 20 % rabat.

PIMSLEUR Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

På PIMSLEUR giver de, når de registrerer sig, deres nye brugere 10% rabat, samt meddelelser om deres særlige tilbud og nye udgivelser.

Programmer, der ligner PIMSLEUR

Hvis du foretrækker det, kan du besøge andre butikker, der ligner PIMSLEUR, hvor du kan tjekke prisen på deres produkter eller deres tilgængelige rabatter, nogle af disse butikker kan være Mondly.com, Babbel.com, iTalki, Rosetta Stone
        

PIMSLEUR Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Produkterne leveret af PIMSLEUR tilbyder under Black Friday-rabatter, du kan få uovertrufne rabatter, som kan være op til 70%, eller du kan også nyde særlige rabatkuponer, som du kan anvende, når du foretager betalingen.

Kupon til PIMSLEUR Danmark for 11.11

For singlersdagsrabatter eller 11.11 PIMSLEUR kan du få fremragende kampagner, som du kan kombinere med deres tilgængelige rabatter på 65%, du finder også udsalg og specialtilbud.

PIMSLEUR Danmark Cyber ​​​​Monday salgsfremmende kuponer

PIMSLEUR tilbyder vidunderlige Cyber ​​​​Monday-rabatter, der inviterer deres brugere og kunder til at nyde deres tilgængelige megarabatter, som du kan finde fantastiske, disse rabatter kan anvendes op til 75% på samme måde som PIMSLEUR tilbyder specielle rabatkuponer på de femten %.
 

PIMSLEUR Danmark Kuponer til jul

Julerabatter hos PIMSLEUR leveres i løbet af december måned, for denne måned kan du få en lang række rabatter til rådighed fra 40 % rabat.

PIMSLEUR mobilapplikation til iPhone og Android

PIMSLEUR tilbyder sine kunder tilgængeligheden af ​​at kunne nyde sine lektioner ved at downloade sin mobilapplikation til Android og iPhone.

Kendt software til salg på webstedet PIMSLEUR

PIMSLEUR er et anerkendt brand, der er ansvarlig for at levere lektioner på forskellige sprog.

 

 

Tilbyder PIMSLEUR gratis fragt?

Nogle af produkterne leveret i PIMSLEUR svarer til gratis, da deres lektioner leveres online.

Kan jeg betale hos PIMSLEUR med PayPal?

Blandt de betalingsmuligheder, der accepteres af PIMSLEUR, er en af ​​dem tilgængelige, at du kan betale dine kort via PayPals digitale platform, andre metoder er via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express og Discover.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i PIMSLEUR?

Når du har valgt det produkt, du ønsker at købe hos PIMSLEUR, skal du gå til din indkøbskurv, hvor du nederst til venstre på siden finder en boks, hvor du skal inkludere det kuponnummer, du ønsker at bruge.

Sidst opdateret: I dag
12 April 2024
pimsleur Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos PIMSLEUR Danmark

PIMSLEUR tilbyder dig de bedste priser for sprogundervisning. Her er nogle af de seneste kuponer og rabattilbud:

20% rabat på alle Premium-programmer
Op til 50 % rabat på sprogundervisningspakker
15 % kampagnekode for enhver ordre
Op til $100 i rabat på lektionspakker
Gratis lektion til at lære fremmedsprog.
Flash-udsalg: rabatkode op til 20 USD

pimsleur Kuponer

Andre lignende butikker