Corel Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKampagnekode til COREL.com: 15% rabat08 september
kuponCOREL.com ekstra 20% salgsfremmende kode29 April
kuponCOREL.com 10% rabatkode på hele siden25 august

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad COREL sælger Danmark

COREL har været på markedet i mere end 30 år, som siden starten har en track record af innovation, der tilbyder høj tillid takket være dets kreative og produktivitetsløsninger, der favoriserer dine eventyr af ubegrænset kreativitet fra de forskellige platforme, der tilbydes. tillade ideer at flyde og deres udførelse.

COREL-produkter fornyer og udvikler sig konstant dag for dag for at give de bedste alternativer og løsninger, hvilket giver os mulighed for altid at holde vores kunder tilfredse, og formår at integrere for at fortsætte med at udvikle sig perfekt, da det giver de nødvendige værktøjer til vækst og rentabilitet, samt at give vores kunder mulighed for at skabe, vokse, designe, udarbejde og være produktive, såvel som kreative på daglig basis, og gøre det, de bedst kan lide.

COREL har forskellige produkter eller softwaremærker, som er CorelDRAW, der tillader designløsningen, MindManager hjælper med at skabe mentale kort, Parallels tillader udførelse af Windows, WinZip lavet til at komprimere filer, Gravit tilbyder hurtige designværktøjer, Painter er realistisk malesoftware, PaintShop Pro tilbyder fotoredigering, Pinnacle giver professionel videoredigering, Roxio opretter og redigerer medier til minder, VideoStudio forfiner og redigerer dine videoer, og WordPerfect tilbyder løsningen til at afslutte projekter.
COREL og dets programmer er mere end en hjælp til alle vores kunders behov.

Hvordan COREL sender softwareprogrammet

I COREL til levering af dine køb eller foretagne abonnementer, har du to forskellige leveringsmetoder, som kan variere afhængigt af det abonnement, du har valgt for køb af cd-software, dette sendes gennem UPS, og for online-softwarekøb leveres dette til din konto oprettet på Corel-siden via et link eller en aktiveringskode.

Hvilke rabatter tilbyder COREL Danmark?

På nuværende tidspunkt tilbyder COREL kun en rabat på 15 % til rådighed for sin årlige plan.

Betalingsmetoder hos COREL Danmark

På COREL kan du finde forskellige alternativer til at betale for dine abonnementer eller udvalgte planer, blandt disse muligheder er betalinger foretaget via kreditkort som Visa, MasterCard, Eurocard, Discover og JCB, samt via kreditkort. debet Switch, Visa Delta- og Visa-indkøb, foruden PayPals digitale platform.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra COREL?

De produkter, som dine kunder abonnerer på hos COREL, har to forskellige måder at ankomme på, og dette skyldes det valg, du foretog ved dit køb, hvis det var gennem en cd eller manual, kan det tage tid at ankomme i en periode på 3 hverdage, for abonnementer fra siden, ankommer dit link eller aktiveringskode på få sekunder til din konto på Corel-siden efter at have verificeret og verificeret din betaling.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på COREL Danmark

COREL viser i øjeblikket en række rabatkuponer på 10 %, 20 % og op til 25 %, under hensyntagen til tilbage-til-skole sæsonen.

Ekstra 15 % rabat med COREL kupon
COREL kampagnekode 10% rabat
COREL kampagnekode til årsabonnementet: 15 % rabat
10% rabatkode til den seneste version af CORELDRAW
10 % COREL kupon til CORELCAD

COREL Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice hos COREL, præsenterer det forskellige muligheder, så kunden vælger den, der passer bedst til deres behov, blandt dem er gennem en online chat, at sende en e-mail fra deres Assistance Query fane, eller hvis du foretrækker ved at ringe på 18775826735 , er der andre internationale numre, som du kan finde på deres supportside.

Fordele ved at bruge en COREL kupon i Danmark

Ved at bruge de rabatkuponer, som COREL har til rådighed, kan kunderne opnå forskellige fordele, der definerer som det vigtigste, at de kan spare penge, når de betaler for deres produkter, hvilket giver dem mulighed for at få en ekstra fordel, såsom at kunne erhverve et andet abonnement .

Hvordan kan jeg returnere eller annullere et COREL-softwareprogram?

For at annullere abonnementet på de produkter, der er købt hos COREL, skal dette ske fra din konto på platformen for at blive afinstalleret, og for den købte software skal kunder kontakte kundeservice, hvor de vil modtage instruktionerne for returnering inden for en periode af 30 dage efter modtagelsen, skal de tage højde for, at de skal returnere manualerne og andre, denne returnering skal kunne spores af Corel-teamet.

Eksklusiv COREL kupon til nye købere i Danmark

Nye COREL-kunder nyder godt af det nuværende tilbud: 15 % rabatkode og 30 dages pengene-tilbage-garanti, hvis de ikke er tilfredse.

COREL Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du finde nogle gode tilbud på de tjenester, der tilbydes af COREL. Så inviterer vi dig til selv at opdage kampagnetilbud og rabatkuponer på følgende sociale netværk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af COREL for købere i Danmark

COREL har en maksimal rabat på 15 % på sin årlige plan.

COREL Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på CORELs nyhedsbrev vil kunder modtage opdateringer om de seneste trends, taktikker og tankelederskab. Derudover kan alle COREL-tjenester testes gratis i 30 dage.

Programmer, der ligner COREL

Der er utallige butikker på markedet, der ligner COREL, som tilbyder nogle produkter, der tilbyder lignende planer og abonnementer, som deres kunder kan gennemgå og verificere deres indhold, deres priser eller tilgængelige rabatter på, nogle af disse butikker er: Photoshop.com, Sketch.com, Krita.com og Vectornator.com
        

COREL Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Et af de vigtigste mærker inden for software som COREL har nogle vidunderlige rabatter til rådighed til Black Friday-udsalgsferien, som kan være op til 75% med yderligere kuponer fra 5%.

Kupon til COREL Danmark for 11.11

Hos COREL, mellem udsalgsferierne i november, kan dine kunder finde Singles Day-rabatten, der fejres den 11. i måneden, og for denne dag kan de få kampagner på deres software samt rabatter, der starter ved 55%.

COREL Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

En af de vigtigste helligdage for COREL er udsalgsferien Cyber ​​​​Monday, og for denne dag kan du finde megarabatter på deres produkter, som kan nå op til 85%.
 

COREL Danmark Kuponer til jul

I december måned forbereder COREL nogle dage som salgsferier, som giver rigtig gode tilbud og rabatter, samt rabatter, der kan variere fra 60%.

COREL mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket har COREL ikke en tilgængelig mobilapplikation.

Software kendt til salg på COREL hjemmesiden

De mærker, der sælges på COREL, hvor du kan finde forskellige mærker med forskelligt indhold, er ejet af Corel, blandt dem er CorelDRAW, MindManager, Parallels, WinZip, Gravit, Painter, PaintShop Pro, Pinnacle, Roxio, VideoStudio og WordPerfect.

 

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i COREL?

I COREL kan du få adgang til at skrive det kuponnummer, som du ønsker at påføre i dit køb, gennem en boks som er placeret i nederste venstre del af siden, hvor betalingen skal foretages.

Tilbyder COREL gratis fragt?

COREL-produkter, der leveres via din konto via et link, er gratis fragt.

Kan jeg betale hos COREL med PayPal?

Hos COREL kan dine kunder betale for deres abonnement gennem PayPals digitale platform på en sikker og pålidelig måde.

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024
COREL Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos COREL Danmark

For at holde dig opdateret med de seneste salgsfremmende kuponer fra COREL, her på denne side bringer vi dig de seneste kuponer og tilbud. Her er nogle af dem:

Ekstra 15 % rabat med COREL kupon
COREL kampagnekode 10% rabat
COREL kampagnekode til årsabonnementet: 15 % rabat
10% rabatkode til den seneste version af CORELDRAW
10 % COREL kupon til CORELCAD

COREL Kuponer

Andre lignende butikker