Kinguin Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
Forfremmelse10% rabat fra kinguin.net09 Kan
kupon10% rabat, når du bruger denne kupon KINGUIN18 december
kupon3% KINGUIN Promo Kode til dagens orden20 november

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Kinguin Anmeldelse

Butikken har et af de mest varierede spilområder, der dækker mere end 30 kategorier, for at sikre, at nogen finder et videospil til deres smag. Blandt de mest succesrige kategorier af spil inkluderer action, eventyr, casual, anime, co-op, simulatorer, slag, FPS, horror, racing, sport og strategi. Derudover har butikken også en hel kategori dedikeret til softwareprogrammer. Disse inkluderer Windows, Office-licenser, Internetsikkerhedsprogrammer, antivirus-software og iTunes-gavekort.

Nyttige oplysninger om Kinguin

Udover de pristilbud, der ligger langt under det markedsniveau, som onlinebutikken tilbyder dig, får du også gratis teknisk assistance, hvis du ikke kan installere programmerne, eller hvis de ikke er kompatible. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du kontakte kundeservicen for at etablere en løsning for at inddrive dine penge. På grund af det faktum, at du køber et digitalt produkt, behøver du ikke vente i lange leveringstider for at tage besiddelse af videospil, som det er tilfældet med fysiske. Når du har accepteret betalingen, vil de købte produkter være umiddelbart tilgængelige, enten på din kundekonto eller via e-mail, gennem en aktiverings- eller installationskode.
Betaling for Kinguin-produkter kan kun ske online ved hjælp af anerkendte metoder til online-sikkerhed. De fleste kredit- og betalingskort accepteres sammen med PayPal og nogle betalingsmetoder ved bankoverførsel.

Info om, hvordan man bruger en Kinguin kuponkode

En Kinguin-kuponkode kan findes på flere specialiserede websteder, hvorfor du skal kontrollere dens ægthed og udløbsdato, kun fordi den er tilgængelig til engangsbrug. Kuponen kan ikke gemmes på kundekontoen. Det er i form af en kode med bogstaver eller tal og kan indtastes i et specielt afsnit under indkøbsprocessen. Efter bekræftelse vil du modtage den endelige pris med den anvendte procentvise rabat.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker