Kinguin Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseTag 10% forfremmelse første ordre på Kinguin.net e-mail Tilmeld24 juli
kuponSalgsfremmende kode på Kinguin.net: 12% rabat salg varer12 juni
kuponKINGUIN kupon: 15% rabat for alle28 januar
kupon3% KINGUIN kupon til hele butikken11 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Kinguin Danmark sælger

Kinguin er en side, der introducerer sælgere og købere fra hele verden, og igen giver dig mulighed for at udveksle videospil til en rimelig pris via en innovativ platform. Denne side gik live i begyndelsen af ​​2013, KIGUIN.NET er hurtigt blevet det største alternative marked for Steam, Origin og Battle.net med over 4 millioner kunder.
Kunder nyder godt af det valgfrie køberbeskyttelsesprogram med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Også et meget kompetent kundesupportteam, der tager sig af ethvert problem via instant live chat.

Hvordan Kinguin sender ordrer til Danmark

På denne side sendes spillene kun via e-mail, og de sendes til hele verden, og de fysiske produkter sendes gennem et konventionelt posthus, leveringstiden er omkring 7 til 10 hverdage

Hvilke rabatter tilbyder Kinguin Danmark?

For at holde dig opdateret, når de tilbyder rabatter, kan du gøre det via forskellige sociale mediekanaler, f.eks. På Facebook, Twitter og ved at tjekke deres blog for opdateringer. Du kan også abonnere på nyhedsbrevet på deres websted for at holde dig orienteret om nye tilbud eller tilbud, så de når din e -mail.

Betalingsmetoder i Kinguin Danmark

På dette websted accepterer de de mest populære betalingsmetoder, såsom PayPal, kredit- og betalingskort, Paysafecard og BoaCompra. Også bankoverførsler og Smart2Pay -metoder sammen med betalingsmetoder, der er tilgængelige lokalt i bestemte lande såsom DineroMail, Boleto og Gpay; De arbejder i øjeblikket på at udvide listen over accepterede betalingsmetoder, der kan findes på hver produktside under Vis tilgængelige betalingsmetoder.

Hvor lang tid tager det at levere de produkter, der er bestilt fra Kinguin i Danmark?

For at få et produkt i Kinguin skal du være behørigt registreret, du kan også gøre det med din Facebook-, Google- eller LinkedIn -konto, når din konto er oprettet, kan du fortsætte med at købe det spil, du ønsker, når din betaling er blevet bekræftet, i maksimalt 15 minutter vil ankomme i din mail.

Kuponer i øjeblikket tilgængelige på Kinguin Danmark

Det har i øjeblikket 10% rabatkuponer samt endeløse rabatter og tilbud på alle sine spil.

 • 15% rabat for nye købere
 • Op til 90% rabat på spil
 • 80% rabat på softwareprogrammer
 • Kinguin kupon med 2% rabat på alt
 • Kampagnekode med 10% rabat til eksisterende kunder
 • Op til 15% rabat på de mest populære spil
 • Kupon med op til 10 USD rabat

Kinguin Denmark Kundeservice

Blandt de kundeservicemuligheder, som Kinguin tilbyder, er en chatbot direkte på din side, en anden måde er ved at sende en e -mail fra din profil, du kan også gøre det ved at sende en e -mail til helpdesk@Kinguin

Fordele ved at bruge en Kinguin -kupon i Danmark

Fordelene, som Kinguin tilhængere og fans opnår ved at opnå rabatkuponer, er store, da de kan nyde deres spil til den bedste pris ud over at bruge de penge, de sparer i andre spil ved at tage mere for mindre.

Hvordan kan jeg returnere et produkt, der er bestilt til Kinguin fra Danmark?

Den første ting du skal gøre er at kontakte dig selv via en supportbillet eller via deres Livechat, hvor de vil forklare de trin, du skal følge for at annullere det, det er vigtigt ikke at have brugt produktet, af denne grund anbefaler det at inkludere en bistandsgaranti, der omfatter beskyttelse

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan udover at modtage kuponer også nyde de rabatter, dette har på sin side, det er bedst at følge gennem deres sociale netværk samt abonnere for at holde sig opdateret med deres nyheder.

Kinguin Danmark på sociale medier

Ja, han tilbyder i øjeblikket rabatter på sine sociale netværk samt oplysninger af interesse for alle hans følgere og fans.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af Kinguin til købere i Danmark

Der er mange rabatter, som KIGUIN.NET tilbyder blandt det udvalg, det tilbyder, det har op til 98% rabat på en lang række af sine produkter.

Kinguin Danmark kupon til nyhedsbrevsabonnement

Ved at abonnere kan du modtage nyhedsbreve samt holde dig opdateret om de tilbud, de tilbyder, samt få oplysninger om deres opdateringer.

Lignende butikker til Kinguin

Der er lignende sider, hvor du kan kontrollere eller kontrollere priser eller rabatter, så du kan vælge, hvor du kan vælge det produkt, du ønsker, som G2a.com

Kinguin Danmark Kuponer til SORT FREDAG

BLACK FRIDAY bringer nogle kuponer med, som du vil elske! Brug en Kinguin -kupon nu til denne begivenhed, og få 20% rabat på ethvert produkt. Plus, med et Black Friday -kampagnetilbud, får du op til 98% rabat på spil og software.

Kupon til KIGUIN.NET Danmark for 11.11

Selvom 11.11 er endnu en ferie i Aliexpress.com-butikken, får du også her hos KIGUIN.NET superrabatter! Op til 90% rabat baseret på kampagnetilbudet og en EKSTRA 15% kupon fra Kinguin til 11/11 venter kun på dig i dag!

Kinguin Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​Monday

CYBER MANDAG er den mest nedsatte dag på året! Brug en Kinguin -kupon til Cyber ​​Monday nu, og få 30% rabat! For visse spil og softwareprogrammer kan du kun få op til 98% rabat her!

Kinguin Danmark Kuponer til jul

Køb julespil og software med en Kinguin -kupon, og få op til 50% rabat! Derudover får du gennem de tilbud, der er tilgængelige til jul, årets største rabatter på spil og computerprogrammer.

Kinguin mobilapplikation til iPhone og Android

Kinguin giver sine kunder mulighed for let at kunne downloade mobilapplikationen til iPhone fra Apple Store og til Android fra Google Play, med den lethed at kunne købe og bytte spil.

Berømte mærker solgt i Kinguin -butikken

Kinguin tilbyder forskellige mærker at erhverve sine produkter, blandt hvilke vi kan nævne Free2Play, PlayStation, Xbox, Android

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på KINGUIN.NET?

Når du har valgt det produkt, du vil tage, skal du gå til annullering af det, for at åbne betalingsvinduet vil en boks blive afspejlet, hvor du skal placere kvotekoden og derefter klikke for at anvende.

Kan jeg betale på KIGUIN.NET med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, som KINGUIN.NET accepterer, kan du gøre det via din PayPal-konto, på en hurtig og sikker måde, for dette skal du gå til indkøbskurven, og så vil den tage dig til de betalingsmetoder, hvor du skal vælge ved at klikke på det, du vælger.

Tilbyder KINGUIN.NET gratis forsendelse til Danmark?

I KINGUIN.NET er forsendelser gratis, da nøglerne sendes via din konto oprettet via e -mail, og det ikke tager cirka 10 minutter at ankomme, hvis der er nogen forsinkelse, kan det forekomme af serverne.

Hvad er de vigtigste begivenheder med rabatter i KINGUIN.NET -butikken?

I løbet af året kan du finde bestemte særlige datoer, hvor du kan få eksklusive rabatter, udover specifikke rabatter, hvor vi kan kommentere nogle af disse, såsom Black Friday -rabatterne til KINGUIN.NET, som navnet angiver kendt som Black Friday, hvor du for denne dag kan finde meget gode priser på dine produkter, en anden som vi kan nævne er rabatterne på 11.11 (Singles 'Day) for KINGUIN.NET afholdt i november måned den 11. hvor du kan købe produkt med rabatter og salgsfremmende priser, på samme måde svarer en anden dag til Cyber ​​Monday -rabatterne for KINGUIN.NET, da dets akronym på engelsk angiver cyber Monday, og du kan finde store rabatter og gode priser med hensyn til online køb, og for Last Julerabatter til Kinguin.net, hvor du kan få rabatter og rabatter i hele december måned.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024

Kampagner og særlige kuponer på Kinguin Danmark

KINGIUIN.NET har mange tilbud og rabatprodukter hver dag, det være sig spil eller software. Således er nogle af de bedste kuponer og kampagnetilbud følgende:

 • 15% rabat for nye købere
 • Op til 90% rabat på spil
 • 80% rabat på softwareprogrammer
 • KINGUIN.NET kupon med 2% rabat på alt
 • Kampagnekode med 10% rabat til eksisterende kunder
 • Op til 15% rabat på de mest populære spil
 • Kupon med op til 10 USD rabat

Andre lignende butikker