Vimeo Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponVimeo salgsfremmende kupon til årligt abonnement: få 10% ekstra rabat06 juli
kuponPromo kode på VIMEO.com: ekstra 10% rabat årligt abonnement14 juni
ForfremmelseTag 40% forfremmelse på VIMEO.com årlig plan06 juni
kuponVimeo kampagnekode for årlige Produktabonnementer: 15% rabat22 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Vimeo sælger Danmark

Den blev skabt i 2004 for at udforske en hurtig, nem og enkel måde at dele dine videoer med dine kære på, med en fremragende HD-rækkevidde. I Vimeo bygger de de nødvendige værktøjer til at skabe dine videoer, på samme måde her samarbejder de med din fantasi, da de har en stor variation i typer af videoer fra familie til virksomhed, her hjælper de dig med at producere. Der er millioner af skabere på denne platform.

Vimeo er et socialt netværk baseret i New York City, samtidig giver det dig mulighed for at gemme, men for dette skal du være registreret og oprette en profil, dets største bevægelse kommer fra mobile enheder.

For at være en online videoplatform fra 2008 præsenteres Vimeo Plus, som giver sine brugere mulighed for at uploade op til 5 GB, sammen med dette kan du oprette et antal album uden begrænsninger.

Hvordan får du din Vimeo-plan?

Der tilbydes en række forskellige planer lige fra individuelle til ubegrænsede, som nævnt er Plus for en pris på $ 7 USD pr. måned med en kapacitet på 25 GB pr. år, den anden mulighed er Pro Plan til en pris på $ 20 USD pr. måned med en ugentlig kapacitet på 20 GB, hvor du kan have op til 3 samarbejdspartnere, den tredje mulighed er forretningsplanen til en pris på $ 50 USD og tilbyder op til en kapacitet på 10 personer uden begrænsning og endelig Premium-planen med en ubegrænset antal seere pr. En omkostning på $ 75 USD pr. måned, for at erhverve nogen af ​​disse planer skal du være behørigt registreret.

Hvilke rabatter tilbyder Vimeo Danmark?

Vimeo tilbyder forskellige former for rabatter til sine brugere i Danmark. Det vigtigste er at kunne bruge den gratis Vimeo-tjeneste i 30 dage. Du kan derefter bruge Vimeo kuponen, som giver 15 % rabat på Vimeo abonnementer.

Betalingsmetoder hos Vimeo Danmark

I Vimeo har du mulighed for at betale via din behørigt verificerede PayPal-konto, via kreditkort Visa, MasterCard, American Express, Discover.
  
 

Hvor lang tid tager Vimeo-abonnementet?

Når du har foretaget købet og fortsætter med at foretage betalingen, er den næste ting, du skal gøre, at oprette en konto, hvor du kan konfigurere din bruger, og efter at du vil modtage en bekræftelses-e-mail, som Vimeo vil sende dig for at få adgang til dit abonnement.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på Vimeo Danmark

Følgende kuponer og kampagnetilbud fra Vimeo er i øjeblikket tilgængelige for dets brugere.

 • 25 % kupon for abonnement på PREMIUM-planen
 • Vimeo kupon med 15% rabat på ProU planen
 • 15 % kampagnekode til det årlige abonnement.
 • Gratis 30-dages prøveperiode for nye brugere
 • 15 % rabat til Vimeo-medlemmer

Vimeo Danmark Kundeservice

Hos Vimeo har de et supportteam, hvor de tilbyder hurtig e-mail-hjælp fra mandag til fredag ​​hele dagen, samt en live chat, men dette er kun for Premium-medlemmer, samt begrænset support til medlemmer Business og Premium hver dag ugens, helligdage og weekender. Det er nødvendigt at tage højde for, at du skal kommunikere fra den tilknyttede e-mailadresse. Det er også vigtigt at nævne, at Vimeo ikke tilbyder telefonservice.

Fordele ved at bruge en Vimeo kupon i Danmark

En 30-dages gratis prøveperiode og derefter en 15 % årlig abonnementskupon er nogle af fordelene ved at bruge en Vimeo kupon.

Hvordan kan jeg opsige mit Vimeo-abonnement?

Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​dine medlemskaber, kan du annullere dit abonnement på nogen af ​​deres planer, du skal blot kontakte kundeservice for at følge instruktionerne, samt få din tilbagebetaling.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

For nye Vimeo-brugere tilbydes en 30-dages prøveperiode og Vimeo-kupon på 15 % på det årlige abonnement for PREMIUM-planer.

Vimeo Danmark på sociale medier

Nogle gange kan du på sociale netværk få kuponer og salgsfremmende koder fra Vimeo, ud over nyheder om de produkter, der sælges af denne videoplatform.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af Vimeo for købere i Danmark

I øjeblikket er den maksimale rabat, der tilbydes af en Vimeo-kampagnekode, 15% for premium-planer. Plus, hvis du er en ny kunde, kan du bruge et hvilket som helst Vimeo-abonnement i 30 dage uden beregning.

Vimeo Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Hvis du vælger at abonnere på Vimeo nu, får du en kupon, der giver dig en 30% gratis prøveperiode. I en måned kan du nyde alle faciliteterne på Vimeo uden at betale noget!

Platforme, der ligner Vimeo

Der er lignende sider, hvor du kan få lignende produkter, ligesom du kan lave prissammenligninger. Disse sider kan være cyberlink.com, depositphotos.com
                                                          

 

Vimeo Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Hvis det er Black Friday, kan du nyde årets største rabatter! 15% rabatkupon og gratis prøveperiode i 30 dage!

Kupon til Vimeo Danmark for 11.11

Fra den 11.11 fortsætter kampagnerne på Vimeo: du får en 30-dages gratis prøveperiode og 10 % og 15 % rabatkuponer på Vimeo-abonnementer.

Vimeo Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY er dagen med de største rabatter på Vimeo for i år! Kuponer på 10%, 15% og 20% ​​samt kampagnetilbuddet, hvor du kan bruge Vimeo-tjenester gratis i 30 dage!
 
 

Vimeo Danmark Kuponer til jul

Til jul fortsætter Vimeos særlige kampagner ved årets udgang: 15 % kupon og gratis prøveperiode i 30 dage. På denne måde kan du nyde premium-planen i en måned uden at betale noget!

Vimeo mobilapplikation til iPhone og Android

På Vimeo kan du nemt og enkelt få mobilapplikationen til din iPhone fra App Store og til Android fra Google Play.

Berømte mærker sælges i Vimeo-butikken

Vimeo svarer til en platform, hvor du nemt og nemt kan redigere dine videoer, udover dette kan du dele dem, derfor svarer Vimeo til sit eget verdenskendte mærke.

 

Tilbyder Vimeo gratis planer?

Vimeo tilbyder sine brugere muligheden for at kunne få deres planer i en begrænset periode gratis, hvor du kan deltage og prøve produktet for at se, om det tilpasser sig dine behov. Programmerne på Vimeo sendes gratis til din e-mail via et link.

Kan jeg betale på Vimeo med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, som VVimeo accepterer, er dem, der er foretaget via din PayPal-konto, der er behørigt verificeret, for dette skal du angive en session på din Vimeo-konto, derefter vælge det produkt, du vil købe, og det vil dirigere dig til dets betaling metoder, hvor du skal klikke på metoden for at vælge, i tilfælde af PayPal, vil den dirigere dig til sin side for at gennemføre betalingen og købet.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på Vimeo?

Det første du skal gøre er at vælge det produkt du ønsker at købe og derefter fortryde det, men inden dette får du vist en boks hvor du skal placere dit kodenummer, for at gå videre til den endelige betaling af produktet.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024

Kampagner og særlige kuponer på Vimeo Danmark

Her er nogle af de seneste kuponer og kampagnetilbud til Vimeo nedenfor:

 • 25 % kupon for abonnement på PREMIUM-planen
 • Vimeo kupon med 15% rabat på ProU planen
 • 15 % kampagnekode til det årlige abonnement.
 • Gratis 30-dages prøveperiode for nye brugere
 • 15 % rabat til Vimeo-medlemmer

Andre lignende butikker