VIMEO Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseVimeo Plus fra $7 per måned08 februar
kupon15% VIMEO Rabat Kupon til den Årlige Abonnementer05 Kan
kupon15% rabat for Vimeo Plus, PRO, Business Eller Premium Årlige Abonnementer04 marts

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Vimeo Anmeldelse

Vimeo er en online platform der passer til dem, der prioriterer videoindhold af høj kvalitet. Inden for denne platform kan korte og lange film, animationer, informative videoer, journalistiske og serielle undersøgelser blive ødelagt. Platformen er gratis at bruge til alle, der vil se indholdet, men hvis du vil uploade, bliver du nødt til at oprette en grundlæggende konto, som giver dig mulighed for at uploade maksimalt 500MB pr. Uge. Der er flere typer pakker, afhængigt af behov og størrelse på belastningen, men de fleste har sikkerhedsindstillinger, statistik og kundesupport. De mere generøse pakker tilbyder også prioriteret videokonvertering samt yderligere redigerings- og distributionsværktøjer til video.

Nyttige oplysninger om Vimeo

Vimeo involverer strengt at købe digitale servicepakker, og det er derfor ikke nødvendigt at betale for yderligere tjenester, såsom transport. Alt hvad du skal gøre er at vælge den rigtige pakke, og efter betalingsbekræftelsen er den tilgængelig til login. Hvis du ikke er tilfreds med de købte tjenester, har du en periode på 30 dage, hvor du kan udfylde en ansøgning for at returnere investeringen. Betaling kan udelukkende foretages online, gennem sikre betalingssystemer, ved hjælp af et kredit- eller betalingskort, udstedt af Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller via en PayPal-konto.

Info om, hvordan du bruger en Vimeo kuponkode

Vimeo-kuponkoden kan indtastes meget enkelt og hurtigt i en speciel boks på købssiden, før du vælger betalingsmetode. Efter introduktionen valideres den automatisk, og diskonteringsværdien anvendes for den samlede transaktion.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker