ManyCam Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
Forfremmelse25% rabat Version 7 af Manycam09 Kan
kuponPromotion: ManyCam Standard, Studio Premium med 35% rabat04 April
kuponNyd 35% rabat til alle ManyCam Software05 december
kupon35% ManyCam Kupon til Standard Årlige > Gem $1409 januar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Manycam Anmeldelse

Applikationen tilbyder digitalt integrerede løsninger til Windows, Mac, Android og iOS, for dem der ønsker at udføre skærmoptagelsesoptagelse til en række forskellige platforme og formål. Fra dette perspektiv kan du drage fordel af pakker, der er skræddersyet til dine behov og muligheder. På platformen kan du finde tjenester til forretningsmodeller, uddannelse, telesundhed og endda videospil. For at overbevise dig om kvaliteten af ​​tjenesterne, ville det ikke skade at se på listen over de bedst kendte klienter. Disse inkluderer Google, Intel, Amazon, Samsung, Stanford University, Oracle og mange andre.

Nyttige oplysninger om Manycam

Programmet tilbyder flere kanaler, der kan bruges samtidigt, samt lydeffekter til mikrofonen. Du kan også få specielle effekter til videodelen, der er genereret af webcam. Du kan optage både i live og optagelsessystem for at forberede en præsentation. For at give dig ekstra mobilitet og frihed i realiseringen af ​​dine projekter er Manycam også tilgængelig i mobilapplikationsformat. Asftel, har du chancen for at drage fordel af de samme kvalitetstjenester i en kompakt form, praktisk, uanset hvor du går. Manycam er kompatibel med mange applikationer, som du muligvis har brug for streaming, såsom Skype, Yahoo, Facebook, Adobe Connect, Omegle, TinyCha, Bidchat, House.in, YouTube, Google+, Tumblr, Chatroulette, Ustreamtv og mange flere. .
Du kan betale for disse tjenester online, enten gennem et enkelt køb eller via et månedligt abonnementssystem, som automatisk udvindes fra det indsatte kort. Du kan bruge Visa, MasterCard, American Express eller Paypal samt visse metoder til bankoverførsel.

Info om, hvordan du bruger en Manycam kuponkode

Alt hvad du har at gøre med en Manycam-kuponkode er at kopiere den fra destinationen og tilføje den til købssiden på det officielle websted. Når du vælger betalingsmetode, på højre side vil du være i stand til at markere en boks "Jeg har en rabatkupon", hvor du kan indtaste kuponkoden. Hvis koden er gyldig, beregnes den endelige pris automatisk, tilføjes rabatværdien. Webstedet giver mulighed for at akkumulere en kuponkode med andre kampagner, og når du accepterer betalingen vil du blive informeret om alle de rabatter, du modtager.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker