Movavi Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseSikker multimedie-software gratis07 Kan
kupon50% rabat kode til Movavi Video Editor10 April

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Movavi Anmeldelse

Applikationen giver mulighed for en hurtig konvertering af alle aspekter, der er relateret til videoen, fra bevægelsesdel, til lyd og fotos. Movavi kan bevare den originale kvalitet på billederne, selvom det er HD eller Ultra HD. Det kan også understøtte over 180 typer video-, lyd- eller billedformater, så de kan konverteres, som du har dynamik med. I denne applikation har du også værktøjer til optagelse af skærmen, som har den indbyggede evne til at optage via mikrofonen, men også webcam. En anden fordel er, at du kan oprette professionelle præsentationer, cd'er og digitalisere dine gamle familiebokse og derefter distribuere dem på et komplet netværk af sociale medie-applikationer.

Nyttige oplysninger om Movavi

Movavi har tænkt på sine klienter i at oprette applikationen og har gjort alt for at den kan bruges af en stor offentlighed. Således understøttes Windows XP, Vista, 7.8 og 10 sammen med dets opdateringer. Kræver Intel-, AMD- eller dual core-processorer på mindst 1,5 GHz. Hvad angår videokortet, skal det være lidt mere effektivt, fordi vi taler om videoredigering. Du har brug for NVIDIA GeForce serie 8, Intel HD Graphics 2000, AMD Radeon R600 eller nyere modeller. For at bruge applikationen effektivt skal du have en skærm på mindst 1280x768, mens grenen skal have 512 MB til Windows XP og Vista og mindst 2 GB for de andre versioner.

Betaling kan udelukkende ske i onlinesystemet ved at indføre et debet- eller kreditkort, udstedt af Visa, MasterCard, Maestro, American Express eller Paypal.

Info om, hvordan du bruger en Movavi kuponkode 

Movavi-kuponkoden skal kopieres fra dens bestemmelsessted og kan indtastes på onlinebutikens websted. Dette trin udføres ved valg af betalingsmetode, hvor du har en særlig plads til kuponen. Efter introduktionen udføres valideringen automatisk, hvis koden er gyldig, og du får vist den endelige pris, der skal betales, med den anvendte reduktion.

 

Sidst opdateret: I dag
17 januar 2021

Andre lignende butikker