Mondly Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseMondly.com kupon: 90% rabat årlig abonnementsplan08 oktober
kuponPromo kode på Mondly.com: 20% rabat07 oktober
kuponMondly.com 10% rabat kode30 juni
kuponMondly.com 20% rabatkode på hele siden21 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad MONDLY sælger Danmark

MONDLY er en pædagogisk teknologivirksomhed, der udvikler en platform til at lære forskellige freemium-sprog, og som også har en applikationshjemmeside, hvor du finder gratis og betalte kurser, med mulighed for at vælge mellem de 33 sprog, som platformen tilbyder. platform, herunder: britisk engelsk, amerikansk engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, russisk, japansk, koreansk, kinesisk, tyrkisk, arabisk, persisk, portugisisk, hollandsk, svensk, norsk, finsk, græsk, rumænsk, kroatisk, polsk, Tjekkisk, ungarsk, ukrainsk, blandt andre. Ligeledes tilbyder dette firma alle brugere virtuelle og augmented reality-lektioner.
Dets hovedkvarter ligger i Brașov, Rumænien, og det blev grundlagt af Alexandru Iliescu og Tudor Iliescu i slutningen af ​​2013; Hjemmesiden har flere applikationer, så du kan vælge efter den, der passer dig bedst, for eksempel er der mulighed for: MONDLY Sprog, denne applikation giver dig mulighed for at lære det sprog, du ønsker gennem chatbot og talegenkendelsesteknologier. stemme, der er også MONDLY Kids, som er sprogindlæringsapplikationen for helt små børn.

På den anden side er der MONDLY VR, som er applikationen der giver dig mulighed for at lære sprog i virtual reality, den er kompatibel med Daydream, Cardboard VR og Samsung Gear VR enheder, endelig er der også MONDLY VR og MONDLY muligheder. COM virker. For at begynde at lære det sprog, du ønsker, skal du blot registrere dig på MONDLY-siden, vælge den tilstand, du ønsker, enten gratis eller betalt, og derefter indtaste dit navn, e-mail og adgangskode, med dette vil du være i stand til at få adgang til alle lektioner, som denne platform tilbyder dig.

Hvordan MONDLY sender softwareprogrammet

Det er meget enkelt at modtage din ordre fra MONDLY: Du skal vælge et brugernavn, en adgangskode og en e-mail, som du kan bruge til at oprette forbindelse til MONDLY-softwaren

Hvilke rabatter tilbyder MONDLY Danmark?

I øjeblikket tilbyder siden op til 90 % rabat for MONDLY Languages ​​Premium-appen, kun for 12-måneders planen, men normalt udgiver siden daglige tilbud på forskellige applikationer

Betalingsmetoder hos MONDLY Danmark

For at foretage dine betalinger og være en del af premium servicen har siden flere måder, så du kan betale online, den første er via kreditkort såsom: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER AND DINERS CLUB, fra På samme måde du kan gøre det via konti eller elektroniske tegnebøger såsom: PayPal, SKRILL, NETELLER, også ved bankoverførsler, WebMoney og Union Pay.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra MONDLY?

På MONDLY kan tjenesten tage tid afhængigt af den betalingsmetode, der blev foretaget, hvis du har foretaget din betaling med kort og/eller PayPal vil du modtage din e-mail om et par minutter, hvis din betalingsmetode er via bankoverførsel, kan du Det vil tage mellem 2 eller 3 hverdage for dig at modtage din mail, hvis det er med check vil det tage op til to uger at modtage mailen til download.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på MONDLY Danmark

For MONDLY Danmark er disse kuponer og kampagnetilbud i øjeblikket tilgængelige:

MONDLY Kampagnekode for livslang adgang - 95 % rabat
20 % MONDLY kupon for månedligt abonnement
35% rabatkode til MONDLY årsabonnement
95 % rabat for den komplette pakke med 41 sprog
Livsvarig adgang til alle MONDLY lektioner og sprog med 95 % rabat

MONDLY Danmark Kundeservice

MONDLY tilbyder at kontakte kundeservice en formular, som du skal udfylde med nogle af dine data, herunder din e-mail, samt din kommentar eller forslag, og så hurtigt som muligt vil du modtage et svar. Du kan også gøre det på telefon gennem de internationale numre på +31 880000008 og +16509635701 for USA og Canada.

Fordele ved at bruge en MONDLY kupon i Danmark

At bruge rabatkuponer hos MONDLY svarer til en imponerende fordel for en person, da du kan tilegne dig flere sprog, som du kan lære for en pris, du ikke havde forventet, og dermed berige din viden. Ved at bruge en MONDLY kupon kan du få op til 95 % rabat.

Hvordan kan jeg returnere eller annullere et MONDLY-softwareprogram?

For at opsige abonnementet skal du gøre det skriftligt via e-mail, hvor du vil modtage de nødvendige oplysninger af denne grund, når du modtager e-mailen skal du afinstallere kopierne af produkterne.

Eksklusiv MONDLY kupon til nye købere i Danmark

Indtil videre inkluderer MONDLYs bedste tilbud livstidsadgang til hele den tilgængelige sprogpakke (aktuelt 41) og alle lektioner med 95 % rabat.

MONDLY Danmark på sociale netværk

MONDLY har meget nyttig information på de sociale netværkssider, og de seneste kampagnekoder udgives regelmæssigt.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af MONDLY for købere i Danmark

MONDLY tilbyder i øjeblikket en maksimal rabat på 95 %.

MONDLY Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at tilmelde dig kan du modtage nyhedsbreve om deres produkter og tjenester. Derudover modtager du ved at abonnere på nyhedsbrevet de seneste tilbud, såsom dagens tilbud på 95 % rabat på livstidsadgang til MONDLY.

Programmer, der ligner MONDLY

Hvis du foretrækker det, kan du besøge nogle butikker, der ligner MONDLY, hvor du kan tjekke deres priser eller tilgængelige rabatter, nogle af butikkerne kan du besøge rosettastone.com, babbel.com, Coursera.org, preply.com
        

MONDLY Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

For MONDLY er Black Friday en af ​​de vigtigste begivenheder i løbet af, da du i denne kan få rabatter på op til 40% med yderligere særlige tilbud til denne begivenhed, du kan også få ekstra kuponer på 10%, disse rabatter kan du nyde godt af i november.

Kupon til MONDLY Danmark for 11.11

Single-dag-rabatterne eller 11.11 i MONDLY fejres i november måned den 11., for denne dag har MONDLY meget gode rabatter på 50% tilgængelige, såvel som kampagner, der anvendes på dets produkter.

MONDLY Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

For MONDLY svarer Cyber ​​​​Monday-rabatterne til en meget betydelig salgsferie i denne ferie. MONDLY udarbejder meget gode rabatter med 75% til rådighed, samt særlige tilbud og yderligere rabatkuponer på 10% til denne begivenhed, Du kan nyde disse rabatter mandagen efter Black Friday-ferien.
 

MONDLY Danmark Kuponer til jul

Julerabatter hos MONDLY fejres i løbet af december måned, i denne måned kan du finde fremragende udsalg, samt uovertrufne rabatter på op til 35%.

MONDLY mobilapplikation til iPhone og Android

MONDLY tilbyder sine kunder en mobilapplikation, der er tilgængelig til Android og iPhone, hvorfra du kan udføre lektioner, øvelser og endda samtaler.

Kendt software til salg på MONDLY hjemmesiden

MONDLY er en butik, der tilbyder undervisning på forskellige sprog.

 

Tilbyder MONDLY gratis fragt?

MÅNDLIG bliver dine lektioner leveret online.

Kan jeg betale hos MONDLY med PayPal?

I MONDLY foretag betalingen af ​​dine køb gennem PayPals digitale platform på en nem, sikker og pålidelig måde, andre betalingsmetoder svarer gennem Visa, MasterCard, American Express, Discover, Union Pay kreditkort, andre betalingsmuligheder De er bankoverførsel, WebMoney , Skrill Wallet, Neteller.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i MONDLY?

For at skrive en rabatkupon i MONDLY bliver dette pas lavet når du har valgt de produkter du ønsker at tage, hvor du skal gå til din indkøbskurv for at betale for dit køb, her finder du en boks hvor du skal inkludere antal kuponer du ønsker at anvende.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
MONDLY Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos MONDLY Danmark

Nedenfor præsenterer vi kort de vigtigste MONDLY-tilbud, der er tilgængelige for vores besøgende. Dernæst finder du alle de detaljerede tilbud:

MONDLY Kampagnekode for livslang adgang - 95 % rabat
20% MONDLY kupon for månedligt abonnement
35% rabatkode til MONDLY årsabonnement
95 % rabat for den komplette pakke med 41 sprog
Livsvarig adgang til alle MONDLY lektioner og sprog med 95 % rabat

MONDLY Kuponer

Andre lignende butikker