IObit Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponFå nu 20% rabat på din IOBIT indkøbskurv09 April
kuponIObit kupon for udvalgte emner: op til 80% rabat25 september

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

IObit Anmeldelse

Denne service har optimeringsapplikationer til computere, pc'er, tablets og telefoner, der bruger både Windows og iOS. Ud over optimeringsværktøjerne kan du få programmer, der renser enheden, slippe af med filer og emner, der unødigt indlæser hukommelse, bremser enheden og gør brugsprocessen vanskeligere. Du kan også købe nogle af de bedste sikkerhedssystemer, både til beskyttelse mod forskellige vira, såvel som for fuldstændig beskyttelse ved internetbrowsing og online betalinger. Den gode nyhed er, at applikationen kan downloades gratis, så du kan få en idé, om produktet er det rigtige for dig og din enhed. Imidlertid pålægger den gratis version flere begrænsninger, hvorfor det anbefales at købe de komplette pakker for at drage fordel af de bedste løsninger.

Nyttige oplysninger om IObit

Iobit kræver ikke installation på et fysisk medium (f.eks. En CD eller en pind), hvorfor der ikke er behov for at levere visse produkter. Efter betalingsbekræftelsen vil de købte produkter være tilgængelige med det samme, og de sendes til dig via e-mail eller via klientkontoen i applikationen. Returnering af produktet kan ske inden 60 dage efter købet ved at udfylde en refusionsformular, som vil indeholde produktkoden og årsagen til returneringen. Betaling for disse digitale produkter foretages udelukkende online, idet de accepterede betalingsmetoder er kredit- eller betalingskort Visa, MasterCard, American Express og Discover. Du kan også betale via PayPal-konto og bankoverførsel.

Info om, hvordan man bruger en IObit kuponkode

På siden med ordreafslutningen finder du, hvor du kan vælge betalingsmetode, den ekstra downloadforsikring og muligheden for at modtage en fysisk kopi af produktet, et specielt afsnit til indtastning af en Iobit-kuponkode. Efter valideringen får du besked om den endelige pris for ordren.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker