MOBIRISE Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseFå nu din gratis mobil hjemmeside med MOBIRISE Software06 november
ForfremmelseSpar nu op til 92% på Alt-i-Ét Website Builder Kit01 januar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Mobirise Anmeldelse

Mobirise er en applikation, der er specialiseret i at oprette websteder, der er kendetegnet ved enkelhed og brugervenlighed for enhver person, uanset niveauet af erfaring med at bruge en computer. Således er applikationen bygget specifikt til brug af personer uden teknisk viden, som ikke kender alle de nødvendige elementer til webudvikling. Applikationen tillader oprettelse af websteder på en mere kreativ og visuel måde. Den minimalistiske grænseflade er velegnet til at oprette websteder til enhver type virksomhed og tilbyder mobilvenlige løsninger til de fleste enheder. Hvis du desuden vælger at bruge programmet til kommercielle og almennyttige formål, kan du downloade det gratis. Den gratis version leveres naturligvis med flere typer begrænsninger, så hvis du vil oprette de mest effektive projekter, skal du vælge premiumversionen.

Nyttige oplysninger om Mobirise

Du har muligheden for at vælge at købe produktet også i en fysisk version, på et CD-format, men de fleste kunder vælger kun den digitale version, da det ikke kræver at vente i et bestemt tidsrum til transport, der er tilgængeligt umiddelbart efter ordre bekræftelse. Betaling foretages kun ved betaling via et debet- eller kreditkort, der er udstedt af Visa, MasterCard, American Express eller Discover samt via PayPal-kontoen eller ved bankoverførsel til applikationskontoen. Du kan få pengene tilbage inden for 30 dage efter købet ved at kontakte kundeforholdstjenesten og påberåbe årsagen til returneringen. Senere, hvis ansøgningen er godkendt, bliver du kontaktet for at vælge metoden til at modtage pengene.

Info om, hvordan du bruger en Mobirise kuponkode

For at validere en Mobirise-kuponkode er det eneste, du skal gøre, at kopiere koden og indtaste den i det specielle afsnit på webstedet, hvor reduktionen automatisk anvendes.

 

Sidst opdateret: I dag
17 januar 2021

Andre lignende butikker