G2A Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponFå nu 15% rabat med denne G2A salgsfremmende kode25 august
ForfremmelseG2A Tilbud: få nu op til 80% rabat for Video Spil Nøgler17 februar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

G2A Gennemgang

G2A tilbyder fordelene for sine kunder at overtage deres foretrukne spil til priser langt under dem, der tilbydes af spilleplatformerne. Via nøglesystemet kan du også spille spilene også inden for platforme som Steam eller Origin, og drage fordel af de samme fordele som ved det normale køb af spil. Hvis du har købt et digitalt produkt fra G2A og efter installation og kørsel finder ud af, at det ikke er kompatibelt med din enhed, kan du kontakte kundeservice for at få dine penge tilbage. Her kan du også købe alt det tilbehør, der vil sikre en perfekt spiloplevelse, fra konsoller, mus, tastaturer, hovedtelefoner, spillestole og mere.

Nyttige oplysninger om G2A

Produkterne, der købes fra G2A-onlinebutikken, er digitale produkter, hvorfor de ikke kræver transport. Når du har bekræftet betalingen, vil du straks modtage den nøgle, der aktiverer installationen af ​​det købte spil eller produkt. Hver af produkterne har garantien for afkastet af investeringen, hvis du ikke er tilfreds. Hvis du vil have hurtigere adgang, hvor som helst til din konto og for at gøre køb lettere, kan du downloade mobilapplikationen, der er tilgængelig til både iOS og Android.
I butikken kan du finde dedikerede spil til RPG, Action & Shooter, Racing, Strategi, Adventure, Simulation, MMO, Sport og mange flere. Betaling kan udelukkende foretages online, via sikre betalingsmetoder, med betalingskort eller kreditkort, udstedt af Visa, MasterCard, American Express, OpenBucks, Discover, PayPal, Bitcoin, JCB, PaySafe Card, AliPay og Skrill.

Info om, hvordan du bruger en G2A kuponkode

Alt hvad du skal gøre for at bruge en G2A-kuponkode er at tilføje produkterne til indkøbskurven og gå til bekræftelsen, hvor du vil se på venstre side af vinduet et område dedikeret specifikt til disse reklamekoder. Hvis det er gyldigt, bliver kuponen automatisk anvendt, og dens værdi trækkes fra den samlede betaling af ordren.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker