G2DEAL Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseAnti-virus software på blot 29.99 EUR08 februar
kupon4% G2Deal.com promo kode for alle poster!07 november
kuponFå nu 18% rabat på alle WINDOWS-Software10 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

G2Deal Anmeldelse

Stjernerne i denne online butik er onlinespil, der er tilgængelige til flere platforme, såsom bærbar computer, pc, xbox, Play Station såvel som på digitale platforme, såsom Steam, Origin, Uplay eller Battlenet. Sidstnævnte kan fås via et simpelt online aktiveringssystem direkte fra bekræftelses-e-mailen til køb af spillet. Spilgenrer er blandt de mest forskellige fra sport, action, shooter, FPS, racing, simulatorer og strategiske spil. På grund af det faktum, at dette er digitale produkter, som ikke kræver en fysisk kopi, er de tilgængelige umiddelbart, umiddelbart efter betalingsbekræftelsen. I visse tilfælde og for visse produkter kan du drage fordel af en prøveperiode for at beslutte, om produktet passer til dine behov og platform.

Nyttige oplysninger om G2Deal

Ikke behøver transport, ikke kun er anskaffelsesprocessen meget hurtigere, men omkostningerne sænkes også, så alt hvad du skal gøre er at betale for produktet. Hvis du ikke er tilfreds med dette, har du en periode på 14 arbejdsdage, der starter med det øjeblik, du kommer ind i hans besiddelse, til at udfylde en returformular og få din investering tilbage. Den e-mail, der tilbyder aktiveringsnøglen for det produkt, det ankommer på maksimalt 5 minutter, hvorefter du kan bruge spillet på en af ​​de valgte platforme. G2Deal accepterer, at den eneste betalingsmetode er den online via et kredit- eller betalingskort udstedt af Visa eller MasterCard samt PayPal.

Info om, hvordan du bruger en G2Deal kuponkode

Hvis du vil registrere og validere en G2Deal-kuponkode, skal du bare kopiere koden, der er sammensat af bogstaver og / eller tal, og tilføje den til et specielt designet felt, som du kan finde i slutningen af ​​købsprocessen, inden du vælger den foretrukne betalingsmetode.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker