DHGate Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponTag USD5 salgsfremmende kode på DHgate.com Bestil over USD5019 november
ForfremmelseSpar op til 50% rabat salg varer på DHgate.com07 november
kuponDHgate.com USD25 kuponkode Bestil over USD30005 november
ForfremmelseOp til 80% rabat for DHgate.com22 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad DHGATE sælger Danmark

DHGATE er en virtuel side dedikeret til grænseoverskridende business-to-business (B2B) og business-to-consumer e-handel, hvormed salget af fremstillede produkter gøres meget lettere, hovedsageligt forbinder kinesiske SMV'er med virksomheder og mennesker i verden, hele verden. Virksomheden blev oprettet i 2004 af Diane Wang, og dets hovedkvarter ligger i Beijing.

DHGATE er tilgængelig for alle verdens lande, i øjeblikket får du det på 8 sprog, som er: kinesisk, engelsk, russisk, spansk, tysk, portugisisk, italiensk og fransk; Det anslås, at det har omkring 21 millioner registrerede købere, 2 millioner kinesiske sælgere og tilbyder også mere end 22 millioner produkter i forskellige kategorier, blandt dem kan du finde: mobiltelefoner og tilbehør, med en hel række af modeller og mærke med alle de egenskaber du leder efter, her finder du også plads til: elektronik og seng, sport og friluftsliv, sundhed og skønhed, en bred vifte af sko og tilbehør, samt et område designet til dit hjem og din have med tusindvis af produkter designet til dig.

På den anden side har denne hjemmeside også kategorier som legetøj og gaver til de mindste i huset, samt et stort katalog af kjolevedhæng til dem, men som om det ikke var nok, stiller DHGATE til din rådighed alt inden for smykker og ure, bryllupper og formelle begivenheder, klipninger til mænd og kvinder, computere og spil, for elskere af teknologi, samt tasker og modetilbehør og et stort udvalg af artikler til biler og motorcykler.

Hvordan DHGATE sender ordrer til Danmark

DHGATE laver forsendelser til alle dele af verden, for dette arbejder det hånd i hånd med de bedste kurerfirmaer for at dække alle områder af verden, nogle af dem såsom DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, bl.a. mange andre; Denne platform har en tabel med alle de oplysninger, du har brug for for de fragtmuligheder, som du kan vælge i henhold til det land, hvor du befinder dig, udover alle oplysninger om den estimerede leveringstid, er det vigtigt at nævne, at eksportomkostningerne vil variere afhængigt af gebyrerne fra toldafdelingen i hvert land.

Hvilke rabatter tilbyder DHGATE Danmark?

Butikken har flash tilbud opdateret hver 6. time, hvor du kan finde en uendelighed af produkter med forskellige rabatprocenter alt efter hvilken kategori du leder efter.

Betalingsmetoder på DHGATE Danmark

Du kan foretage dine betalinger på mange måder og med den, der passer dig bedst, alt efter hvor du er, den første af dem er via kreditkort eller forfalden, VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DINERS CLUB, DISCOVER, MAESTRO, samt Like mange andre, du kan også gøre det ved at bruge elektroniske tegnebøger eller virtuelle konti såsom: SKRILL, MASTER PASS, WEB MONEY, udover at kunne betale via online overførsler med: POLI, BPAY, SOFORT, SPEI, blandt andre, og endelig kan du betale kontant gennem butikker eller pengeautomater: OXXO, TICKET, MULTIBANCO, blandt mange flere muligheder.
  
 

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra DHGATE i Danmark?

I DHGATE kan leveringstiden variere afhængigt af destinationen, hvor du skal hen, samt afsendelsesmetoden du vælger for forsendelsen, blandt dem kan ePacket dens anslåede leveringstid tage mellem 7 og 12 hverdage. SingaporeRepost kan det variere mellem 16 og 36 hverdage, for EMS kan det tage mellem 6 og 14 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på DHGATE Danmark

DHGATE er berømt for det faktum, at det hver dag har kuponer til rådighed og meget attraktive kampagnetilbud. Disse omfatter følgende:

Op til 90 % rabat på mobiltelefontilbehør
Renoverede tablets med op til 50 % rabat
2 $ rabat velkomstkupon
10% DHGATE kupon for køb over $45
Op til 50% rabat på tusindvis af elektroniske produkter
10 $ salgsfremmende kupon på ordrer over $ 100
$5 rabatkupon på ordrer over $50

DHGATE Danmark Kundeservice

I DHGATE har du flere muligheder for at kunne kommunikere med kundeservice, en af ​​dem er en online Chat som er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, du kan også gøre det gennem Facebook Messenger, udover at sende en besked fra din side, og en anden er i området med ofte stillede spørgsmål og svar.

Fordele ved at bruge en DHGATE kupon i Danmark

At få kuponer til køb i DHGATE har sine fordele, da du kan erhverve en bred vifte af varer, købe mere for mindre, det bedste ved dette er, at det har uendelige kategorier hvoraf du kan tage, såsom smykker, elektronik, barsel, biler blandt andet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra DHGATE fra Danmark?

Det første du skal gøre er at kontakte kundeservice, logge ind på din konto og finde den ordre du ønsker at returnere, derefter sende en besked til sælger for at kunne indgå en aftale omkring returnering i tilfælde af tilbagebetaling eller ombytning af varerne. artikler.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan drage fordel af eksklusive tilbud, hvor de kan spare og drage fordel af de kuponer, de får. $2, $3 og $5 New Buyers rabatkuponer fra DHGATE er tilgængelige i dag.

DHGATE Danmark på sociale medier

Se nu efter de seneste kampagnetilbud, kuponer, nyheder og produktlanceringer på følgende sociale netværk.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af DHGATE for købere i Danmark

I DHGATE er der flere typer af rabatter i deres tilbud, blandt hvilke du maksimalt kan få 60% rabat, i nogle af deres artikler.

DHGATE Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at registrere dig kan du få rabatkuponer som gaver, samt information af interesse om deres produkter, samt deres tilbud og kampagner.

Butikker, der ligner DHGATE

DHGATE er en international online butik, der har produkter skabt af kinesiske producenter, produkter som kan findes i andre lignende butikker. DHGATE-alternativer inkluderer Aliexpress, GearBest, GeekBuying og Banggood.

 

DHGATE Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

På Black Friday får du sensationelle rabatter på DHGATE Disse inkluderer kuponer med værdier mellem $2 og $50 samt kampagnetilbud, der kan nå op til 90% rabat på startprisen. En DHGATE Black Friday kupon giver dig en gennemsnitlig rabat på 12%.

Kupon til DHGATE Danmark for 11.11

11.11 er teknologiens dag! Den 11. november har DHGATE en af ​​årets største rabatter. DHGATE 11.11 kuponer til en værdi af $ 2, $ 4, $ 5, $ 10, $ 15, $ 20, $ 24, $ 35 og $ 50 er tilgængelige i dag.

DHGATE Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY er, som navnet antyder, en mandag dedikeret til elektronik og teknologi. Som en elektronikbutik har du på DHGATE kuponer med værdier mellem $2 og $50 samt rabatter på op til 80%.
 

DHGATE Danmark Kuponer til jul

JUL kan ikke komme uden kæmpe rabatter fra DHGATE. Blandt disse rabatter kan du finde mobiltelefoner med op til 60 % rabat, tilbehør med op til 90 % rabat og kuponer med variable værdier.

DHGATE mobilapplikation til iPhone og Android

Ja, DHGATE har en mobilapplikation til både iOS og mobiltelefoner med ANDROID-operativsystem. I mobilapplikationen kan du få eksklusive DHGATE kuponer og specifikke kampagnetilbud.

Berømte mærker sælges i DHGATE butik

På online markedspladsen DHGATE kan vi finde flere kendte mærker i verden, især inden for elektronik. Disse berømte mærker inkluderer: HUAWEI, APPLE, VIVO, XIAOMI, OPPO, LENOVO, nubia, oneplus, ZTE, CUBOT, MEIZU, GIONEE, HISENSE, AGM, UMIDIGI, Homtom, SHARP, BLACKVIEW, vkworld, Doogee, Coolpad.

 

 

Tilbyder DHGATE gratis fragt til Danmark?

Ja, i nogle tilfælde kan du få gratis fragt fra DHGATE

Kan jeg betale på DHGATE med PayPal?

Nej, desværre accepterer DHGATE ikke længere betalinger via PayPal, en af ​​de mest populære og populære betalingsmetoder inden for online shopping.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på DHGATE?

DHGATE kuponen skal skrives i den særlige boks, før købet gennemføres, og derefter trykkes der på knappen Anvend.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
DHgate Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på DHGATE Danmark

DHGATE er berømt for det faktum, at det hver dag har kuponer til rådighed og meget attraktive kampagnetilbud. Disse omfatter følgende:

Op til 90 % rabat på mobiltelefontilbehør
Renoverede tablets med op til 50 % rabat
2 $ rabat velkomstkupon
10% DHGATE kupon for køb over $45
Op til 50% rabat på tusindvis af elektroniske produkter
10 $ salgsfremmende kupon på ordrer over $ 100
$5 rabatkupon på ordrer over $50

DHgate Kuponer

Andre lignende butikker