YOOX Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponFå nu ekstra 20% rabat med denne DAMETØJ kupon07 november
kupon10% DAMETØJ rabat kupon for første gang05 december

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

YOOX anmeldelse

Butikken fokuserer på at forenkle kundens købsoplevelse og tilbyde den samme brede vifte af produkter og mærker som et indkøbscenter, men på et digitalt niveau. Via webstedet og mobilapplikationen har du adgang til din konto såvel som til de nyeste tilgængelige produkter og kampagner med bare et par klik. Her finder du ikke kun beklædnings- og fodtøjsprodukter, men også tilbehør som tasker eller smykker, samt en afdeling for dekorationer og tilbehør til hjem og have. Blandt de mest populære mærker, du kan finde i denne online butik, er Acne, Alexander Wang, Balenciaga, Celine, Dolce & Gabbana, Fendi, Givenchy, Gucci, Michael Kors, Moschino, Prada, Roberto Cavalli, Saint Laurent, Stella McCartney, Valentino og mange andre.

Nyttige oplysninger om YOOX

Desværre har butikken kun en standardleveringsmetode, der foretages inden for 4-7 dage efter ordrebekræftelse. I betragtning af hastigheden i transporten kræver enhver ordre betaling af en tillægsafgift til en værdi af 20 euro. Butikens returpolitik accepterer produkter, uden at påberåbe sig en grund, inden for 15 dage efter modtagelse af pakken. For øjeblikket kan betalingen udelukkende foretages online, uden mulighed for at betale kontant, gennem et refusionssystem. Således har du brug for et kredit- eller betalingskort, der tilhører Visa, MasterCard, American Express eller JCB. Du kan også betale via PayPal-kontoen.

Info om, hvordan du bruger en YOOX kuponkode

Kuponkoden har sin egen specielle plads, hvor den kan indtastes, nederst på siden med indkøbskurv. Når du har kopieret og tilføjet koden her, valideres den automatisk (eller ikke), derefter trækkes den tilhørende rabatværdi fra den endelige ordrepris.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker