SELFRIDGES Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseUre og smykker til salg06 februar
ForfremmelseDesigner tasker til de bedste priser online08 februar
kupon30% SELFRIDGES rabat kupon til SKO kategori06 marts
ForfremmelseSELFRIDGES Gratis International Forsendelse for alle poster06 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Selfridges Anmeldelse
 
Ud over modeprodukter fra kategorien luksusmode, der dækker tøjafdelingen, tilbyder butikken også tilbehør, der vil supplere dit outfit til enhver begivenhed, såsom tasker, hatte, ure og smykker. Uanset om det er en elegant middag, en speciel begivenhed eller en almindelig dag i din hverdag, kan du finde alt, hvad du leder efter i denne online butik, hvor produkterne organiseres effektivt efter flere kriterier. Butikken har også sin egen serie af pleje- og skønhedsprodukter, der inkluderer produkter til hud, hud, hår, masker, cremer samt makeupprodukter. En anden afdeling er Home & Tech, der tilbyder en bred vifte af dekorationer og væsentlige ting i hverdagen, som du skal have i hvert værelse i huset. For at bevise, at butikken er et rigtigt indkøbscenter for hele familien, kan du finde en afdeling af mad og drikke inden for den.

Nyttige oplysninger om Seflridges

Butikken tilbyder en enkelt leveringsmetode, som du har brug for en ventetid på 4 arbejdsdage, og som du bliver nødt til at betale et ekstra leveringsgebyr til en værdi af 15 pund. Returnering af de bestilte produkter kan ske inden 28 dage, startende med datoen for modtagelse. Betalingen kan udelukkende ske via onlinemetoder uden mulighed for en kontant betaling via et refusionssystem. Du kan bruge et debet- eller kreditkort, udstedt af Visa, MasterCard, samt AliPay- eller PayPal-konto.

Info om, hvordan du bruger en Selfridges kuponkode

Nederst på kassen finder du et specielt felt, hvor du kan indtaste en kuponkode. Senere vil det blive valideret, og rabatbeløbet anvendes for hele ordren.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker