Selfridges Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseSELFRIDGES.com kupon: op til 40% rabat udendørs varer05 juni
kuponSELFRIDGES.com 50% kuponkode på hele siden30 Kan
kuponSalgsfremmende kode på SELFRIDGES.com: op til 30% rabat vælg sko16 Kan
kuponSelfridges Kuponkode: Gratis Levering!18 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad SELFRIDGES sælger Danmark

SELFRIDGES er en butik, der fokuserer på detailhandel med luksustøj, tilbehør og teknologi, med en kæde af stormagasiner, to af dem beliggende i byen Manchester. Denne butik er blevet kåret som det bedste stormagasin i verden fire gange og er blevet den eneste butik, der opnår dette, også kåret som årets bedste forhandler 2020 i de positive luksuspriser, udover at være en af ​​de 25 bedste virksomheder i året at arbejde for. , anerkendelse, der blev givet af The Sunday Times; På SELFRIDGES kan du finde et bredt katalog af eksklusive og luksusprodukter, der gør det gennem søgekategorier, hvoraf den første er: kvinder og mænd, i dem kan du få et stort udvalg af tøj, hatte og tilbehør såsom tasker eller punge, briller, tørklæder, fine smykker, ure blandt andet efterfulgt af skønhedsområdet med en uendelighed af produkter som: dufte og parfume, alt sammen til hudpleje, makeup og kosmetik blandt mange andre.

Butikken har plads til børn, med alle de produkter du kan forestille dig til deres pleje, påklædning og sjov, til gengæld er der bolig- og teknologiområdet, hvor du kan finde alverdens ting til at udstyre eller dekorere dit hjem, som dette Som ethvert andet rum, du ønsker, finder du her også en bred vifte af teknologiske produkter såsom: lyd, kameraer, computere, tablets, telefoner, samt mange andre.

Hvordan SELFRIDGES sender ordrer til Danmark

Butikken laver forsendelser nationalt og internationalt til mere end 130 lande i hele verden, firmaet, der er ansvarligt for at levere leveringsservicen er DPD, med det kan du spore din forsendelse for at vide, om der var nogen forsinkelse eller ej, de anslåede dage Venteperioden vil være mellem 2 til 4 hverdage afhængigt af destinationen, også eksportomkostningerne vil blive beregnet, når betalingsprocessen er afsluttet, det er vigtigt at vide, at det vil variere afhængigt af destinationslandet.

Hvilke rabatter tilbyder SELFRIDGES Danmark?

Denne hjemmeside råder over en salgsplads, i øjeblikket har den aktuelle tilbud tilgængelige, blandt dem er alt indenfor skønhed med 20% rabat, ligesom du kan få 30% rabat i alle kategorier for kvinder, mænd, samt for hjem og teknologi.

Betalingsmetoder hos SELFRIDGES Danmark

SELFRIDGES giver dig mulighed for at foretage betalinger via VISA, MASTERCARD OG AMERICAN EXPRESS kredit- eller debetkort, ligesom du kan gøre det elektronisk via din PayPal-, Electron- og Alipay-konto, også med gavekort eller kuponer; I øjeblikket accepterer siden betalinger i valutaer som: britiske pund, amerikanske dollars, Hongkong-dollars, kinesiske yuan, australske dollars, euro, canadiske dollars, taiwanske dollars, sydkoreanske won, Singapore-dollars, blandt andre.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra SELFRIDGES i Danmark?

I SELFRIDGES har de en politik, som deres produkter tager for at ankomme i en periode mellem 3 til 6 hverdage, dette kan variere afhængigt af destinationen, som de skal til, samt de retningslinjer, som de kan præsentere i tolden, i på samme måde i dag pga. problemet, der genereres på verdensplan, præsenterer en forsinkelse på op til 4 ekstra dage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på SELFRIDGES Danmark

SELFRIDGES tilbyder indtil videre kun gode rabatter samt rabatter i alle de kategorier og mærker, som det tilbyder. SELFRIDGES har flere salgsfremmende kuponer og tilbud tilgængelige i disse dage. Disse omfatter:

 • 20% rabatkupon til eksisterende kunder, for produkter der ikke findes i andre kampagner
 • 15% kupon til nye kunder
 • Kampagnekupon med 10% rabat
 • Op til 50% rabat i OUTLET-kategorien
 • Gratis forsendelse på ordrer over $200

SELFRIDGES Danmark Kundeservice

SELFRIDGES tilbyder en telefonlinje på 08001234000 fra 08:00 til 23:00, eller du kan også gøre det ved at udfylde en formular på sin side med en række data, og så hurtigt som muligt vil du modtage svar på dine bekymringer ; også ved at skrive en e-mail til customerservices@SELFRIDGES.

Fordele ved at bruge en SELFRIDGES kupon i Danmark

Der er mange fordele ved kuponer i SELFRIDGES, da du kan spare ved at købe attraktive produkter, der spænder fra makeup til tøj, samt et trendy outfit, også til mænd og børn, hvilket er et plus for familien, da du kan vælge at spare ved at købe til hele familien. Du kan også drage fordel af de rabatter, det giver i sin madhal.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til SELFRIDGES fra Danmark?

SELFRIDGES har en frist på 28 hverdage til at returnere dine produkter, du kan gøre det på tre forskellige måder, direkte i butikken, med gratis kurer eller også med posten, produktet kan ikke bruges, det skal returneres i dets originale emballage, samt Ligesom deres etiketter skal det bemærkes, at nogle mærker har deres egne retningslinjer for returnering, såsom fine smykker.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

I øjeblikket kan nye kunder nyde de udsalg og rabatter, det tilbyder på alle sine produkter og i alle kategorier, ud over sin madhal.

SELFRIDGES Danmark på sociale medier

SELFRIDGES på deres sociale netværk kan du finde kampagner og rabatter, der ligger mellem 30% og 60% samt rabatter på deres makeup- og skønhedsprodukter.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af SELFRIDGES for købere i Danmark

SELFRIDGES har endeløse udsalg og tilbud, såvel som rabatter er den maksimale i sine artikler 70% i stor variation i alle sine kategorier, tilføjer sine mærker til både damer, herrer og børn.

SELFRIDGES Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere kan du være den første til at være opmærksom på lanceringerne, samt rådene fra deres inspiratorer, samt de seneste modekollektioner, events og tilbud, som SELFRIDGES kan annoncere.

Butikker, der ligner SELFRIDGES

Du skal huske på, at du i andre butikker kan finde produkter eller artikler, der ligner dem, du kan få i SELFRIDGES, selv til de bedste priser, blandt dem er Matchesfaashion.com, outnet.com, boohoo.com.

SELFRIDGES Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Til denne særlige dag på året har denne butik forberedt en række rabatter baseret på kampagnetilbud og rabatkuponer. Brug en SELFRIDGES kupon med op til 30 % rabat, eller åbn et kampagnetilbud, og du kan spare op til 60 % af startprisen.

Kupon til SELFRIDGES Danmark for 11.11

11.11 er ikke en af ​​årets vigtigste rabatbegivenheder i denne butik, men du kan benytte dig af de aktuelle tilbud: op til 20% kupon og kampagnetilbud med op til 50% rabat!

SELFRIDGES Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY fortsætter på SELFRIDGES med kampagnetilbud og kuponer fra sidste fredag, hvor årets største rabatbegivenhed fandt sted, på Black Friday: du har en kupon med op til 30 % rabat og produkter i kampagnetilbuddet med op til til med 60% rabat.

SELFRIDGES Danmark Kuponer til jul

I anledning af julen får du superrabatter! Op til 70 % rabat på startprisen, uden rabat og kuponer med 10 %, 15 % og 20 % rabat for ordrer placeret ugen før jul på SELFRIDGES

SELFRIDGES mobilapplikation til iPhone og Android

I SELFRIDGES kan du foretage dine køb ved at downloade dens applikation gratis enten fra iOS i App Store til din iPhone, hvor den er kompatibel til iPhone 5, 5s, 6 6s og 6+, 7.0 eller nyere, og til Android downloades den fra Play Butik, og disse er kompatible med version 5 eller nyere. Ved at downloade applikationen i en af ​​dens versioner kan du bruge den med en konto, hvor du skal logge ind som gæstekunde eller registrere dig online som ny kunde.

Berømte mærker sælges i SELFRIDGES butikken

I SELFRIDGES kan du få en uendelighed af kendte mærker, blandt hvilke vi kan nævne Skimss, Christian Louboutin, Gucci, Mac, Acne Studios, Max Mara, Moncler, Fendi, Kenzo, Burberry, Chloe, Givenchy, Prada, Saint Laurent, Balenciaga , Jimmy Choo, Aquazzura, Ralph Laurent, Emporio Armani, Bvlgari, Longines, Westwood, Tissot, Tag Heuerel, Mont Blanc, blandt andre eksklusive mærker, som du kan finde til kvinder, mænd og børn mellem tøj og fodtøj, samt smykker og ure.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på SELFRIDGES.COM?

For at bruge en rabatkupon eller kampagnekode i SELFRIDGES.COM, er den første ting du skal gøre at vælge det produkt eller den vare du vil købe, når dette er gjort vil det tage dig til forsendelses- og leveringsmulighederne, så vil du gå til betalingsdelen, hvor du skal vælge den metode, blandt hvilke ikonerne du skal vælge, når fluebenet er sat på koden eller kuponen skal du placere kodenummeret og trykke på tilføj, du skal vide, at mængden af kode skal svare til eller højere end det beløb, der skal betales på dine valgte produkter.

Kan jeg betale på SELFRIDGES med PayPal?

Hvis en af ​​de betalingsmetoder, som du kan bruge i SELFRIDGES.COM, er betalingen via din PayPal-konto, og den accepteres i alle betalingsvalutaer, undtagen CNY-valutaen.

Tilbyder SELFRIDGES gratis fragt til Danmark?

SELFRIDGES.COM tilbyder i øjeblikket ikke gratis fragt, men du skal være opmærksom på, at det sender til mere end 130 lande, hvor du kan få den fragt, der passer til dit behov, plus du kan nyde ubegrænsede leveringer.

Hvad er de vigtigste begivenheder med rabat i SELFRIDGES butikken?

I løbet af året kan du få særlige datoer eller sæsoner, hvor du kan nyde meget gode rabatter, såvel som bekvemme rabatter eller tilbud, hvor vi kan beskrive nogle af dem, en af ​​disse er Black Friday-rabatter til SELFRIDGES, som det fejres fredagen efter Thanksgiving-fejringen, og du kan finde betydelige rabatter på alle dens produkter, er en anden højtid 11.11-rabatterne (Singles' Day) for SELFRIDGES, som har været stigende, siden det kommer fra landene Asiater, som fejres i november, og du finde meget gode rabatter og kampagner på deres varer, en anden at nævne er Cyber ​​​​Monday-rabatterne til SELFRIDGES kendt som Cyber ​​​​Monday, hvor du kan drage fordel af alle de rabatter, du kan erhverve online, som du kan nyde godt af mandagen efter fejringen af ​​Black Friday og endelig kan vi nævne julerabatterne for SELFRIDGES, at som navnet siger, fejres jul i december måned i denne normalt kan du få hele måneden meget gode priser og rabatter samt fremragende kampagner.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024

Særlige kuponer og kampagner på SELFRIDGES Danmark

Her er en liste over de mest populære kuponer og kampagnetilbud, der er tilgængelige i disse dage. Nogle af disse kampagnekoder er stadig tilgængelige i dag, så du kan prøve dem lige nu.

 • 20% rabatkupon til eksisterende kunder, for produkter der ikke findes i andre kampagner
 • 15% kupon til nye kunder
 • Kampagnekupon med 10% rabat
 • Op til 50% rabat i OUTLET-kategorien
 • Gratis forsendelse ved ordrer over $200

Andre lignende butikker