ASOS Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponStort udsalg på alt på asos.com31 oktober 2020
ForfremmelseOversize t-shirt på kun 10 EURO10 oktober 2020
ForfremmelseSalg asos.com26 september 2020
ForfremmelseOp til 50% rabat på udvalgte varer22 august 2020

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

ASOS Anmeldelse

Butikken er den vigtigste kilde for den unge offentlighed til at kunne købe produkter fra luksusmærker til rimelige priser. Asos har en ung målgruppe, der har tænkt igennem konstante tilbud og kampagner. Et godt eksempel i denne forbindelse er den studerendes reduktion, som kan give dig en yderligere 10% reduktion. En behagelig overraskelse i butikken er tilstedeværelsen af ​​forskellige kategorier end modekortene. Disse inkluderer produkter til krops- og ansigtspleje og skønhed samt indretningsafdelingen.

Nyttige oplysninger om ASOS

Inde i butikken kan du finde originale produkter Adidas, Abercrombie og Fitch, Boss, Calvin Klein, DKNY, Estee Lauder, Fila, Fossil, Guess, HUGO, Kappa, Lacoste, Police og mange flere. Du har garantien for at købe originale produkter gennem de officielle partnerskaber med disse modehuse. Levering af dine produkter sker mellem 3-7 arbejdsdage, afhængigt af den valgte leveringsmetode. For returnering skal du vide, at de er gratis og kan foretages inden for 14 arbejdsdage gennem tjenesten Local Post.

Accepterede betalingsmetoder er kun online uden mulighed for at betale kontant eller kontant. Du kan betale med debet- eller kreditkort fra Visa, MasterCard, Maestro, Delta, American Express samt PayPal, Google Pay eller Apple Pay.

Info om, hvordan du bruger en ASOS kuponkode

Enhver Asos-kuponkode kan kopieres og indtastes i et specielt rum beregnet til købsprocessen. I de fleste tilfælde vises dette ekstra dialogvindue, når du vælger betalingsmetode, hvor du spørger, om du har en sådan kupon. Som for andre Asos-specifikke tilbud, findes disse på kundekontoen.

 

Sidst opdateret: I dag
31 oktober 2020

Andre lignende butikker