YOINS Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponFå nu 20% rabat på YOINS. Gælder for ordrer over $65 værdi15 juli
kuponFå nu $6 rabat med denne kupon kode, for YOINS.com04 marts

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Yoins Anmeldelse

Butikken tilbyder alle de produkter, som enhver kvinde, uanset alder, har brug for i den varme sæson. Fra toppe af materialer fra det mest kvalitative og fine, til nederdele, kjoler og badedragter i forskellige modeller, farver og lige størrelser. Mange kunder foretrækker denne online butik til shopping i søferier og eksotiske destinationer. Selvom stilen på produkterne kan beskrives som noget afslappet, kan du her finde elegante outfits, som du kan berige med tilbehør og skabe et misundelsesværdigt look til enhver speciel begivenhed, du deltager i. En anden behagelig overraskelse, som denne butik tilbyder sine kunder, er produktkategorien "plus size", der åbner nye muligheder for at købe ekstraordinære produkter til en lang række målgrupper. Priserne, der allerede ligger langt under de sædvanlige på markedet, kan sænkes endnu mere, både ved at bruge en kuponkode, såvel som ved at kombinere den med andre tilbud, der er tilgængelige på webstedet.

Nyttige oplysninger om Yoins

Du kan vælge en af ​​de 2 leveringsmetoder, der er tilgængelige på webstedet, for at modtage produkterne: Standard (7-16 arbejdsdage) eller Express på 3-8 dage. Begge leveringsmetoder er gratis, hvis minimumsbeløbet på $ 50 nås, ellers bliver du nødt til at betale et ekstra leveringsgebyr på henholdsvis $ 5,99 og $ 6,99. Butikens returpolitik er 30 dage, startende med den dato, hvor du modtog produktet. Betaling kan ske online med flere muligheder for visse lande, der tillader kontant betaling. Men generelt har du brug for et debet- eller kreditkort udstedt af Visa, Maestro, MasterCard eller American Express. Du kan også betale med Paypal, Discover eller Aura.

Info om, hvordan du bruger en Yoins kuponkode

Enhver kuponkode kan kopieres og indtastes i et specielt afsnit på webstedet. Dette kan findes på udtjekningssiden, og efter validering anvendes rabatværdien automatisk.

 

Sidst opdateret: I dag
06 december 2021

Andre lignende butikker