Samsung Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseSamsung.com kupon: 5% rabat henvis en ven01 juli
kuponKampagnekode til Samsung.com: 20% på hele siden14 juli
kuponSamsung.com rabatkode: op til 40% rabat på hele siden05 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad SAMSUNG sælger Danmark

SAMSUNG blev grundlagt i 1969 i Korea som SAMSUNG Electronics, som voksede hurtigt og tilbyder elektronik til hjemmet og erhvervslivet, men altid i udfordring mellem fusioner og konkurrencer på markedet og dermed nå andre grænser og lande på udkig efter det bedste kommercielle og elektroniske marked strategier.

I 90'erne revolutionerede SAMSUNG markedet med forskellige produkter, herunder LCD-skærmen, computerskærme, og i 1992 er det, når det udvikler mobiltelefonisystemet, som det år senere indoverer, som er udviklet en telefonsmart med internet, samtidig Når det første digitale fladskærms-tv lanceres, er der mange konstante innovationer, hvor SAMSUNG er en pioner for den digitale tidsalder, som har ført og givet tusindvis af muligheder til virksomheder, virksomheder, fagfolk og personale takket være den avancerede teknologi af sine produkter.

SAMSUNG-mærket sælger en bred vifte af produkter, blandt hvilke vi kan nævne er telefoner, tablets, smarture, tilbehør til enheder såsom etuier, opladere, stropper, hovedtelefoner, fjernsyn, soundbars, højttalersæt, tv-beslag, bezels. . til tv, husholdningsapparater såsom køleskab, opvaskemaskine, komfur, vaskemaskine, støvsugere, tørretumblere, klimaanlæg, smart home-produkter såsom vasketøjspakker, hjemmeovervågning, smarte ting, computere, tablets, skærme, hukommelse, opbevaring, hovedtelefoner , hjemmebiograf, forarbejdning.

Hvordan SAMSUNG sender ordrer til Danmark

Hos SAMSUNG kan dit produkt tage 1 til 3 hverdage at blive leveret. Leveringstider og -metoder kan variere afhængigt af købets oprindelsesland og operatøren.

Hvilke rabatter tilbyder SAMSUNG Danmark?

I SAMSUNGs officielle butik kan du få rabatter på op til 40% og gratis fragt på produkterne fra dette berømte internationale mærke.

Betalingsmetoder hos SAMSUNG Danmark
 

Det er meget nemt at betale for dine køb hos SAMSUNG, da det accepterer forskellige betalingsmetoder, en af ​​dem er via debet- og kreditkort som Visa, American Express, Discover, Diners Club, Discover, JCB, MasterCard, ligeså godt som du kan gøre det gennem digital tegnebog som PayPal eller gennem SAMSUNG Pay, SAMSUNG Finance Amazon Pay.

 
Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra SAMSUNG til Danmark?

I SAMSUNG kan dit produkt tage tid at ankomme afhængigt af den type levering, du vælger på betalingstidspunktet, en af ​​dem er standardmetoden, som tager 1 til 3 hverdage, den accelererede metode, der spænder over 2 hverdage og ekspresmetoden, som ankommer til sin destination på 1 hverdag.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på SAMSUNG Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige SAMSUNG-kampagnetilbud og kuponer:

SAMSUNG 30 % rabatkupon til de nyeste modeller af bærbare computere, tv'er, smartphones, ure og tablets
$10 rabatkupon, der kan bruges på SAMSUNG køb i app
Begrænset tid! SAMSUNG kampagnekode med 20% rabat
40% rabat i SAMSUNG officielle butiksrabatkategori

SAMSUNG Danmark Kundeservice

I SAMSUNG er der forskellige måder at kontakte kundeservice på, en af ​​dem er ved at ringe 18007267864, 7 dage om ugen fra 8:00 til 12:00 EST tid, en anden mulighed, der tilbydes, er gennem en chat online fra dens side , eller hvis du foretrækker det gennem dets sociale netværk såsom samsungsupport på Facebook og Twitter.

Fordele ved at bruge en SAMSUNG kupon i Danmark

Fordelene du har, når du får rabatkuponer hos SAMSUNG er uendelige, da det har en bred vifte af produkter til din daglige nydelse, på SAMSUNG får du varer til hjemmet, til spil og mere, der er mange fordele ved at bruge deres kuponer, da du betaler mindre, end du forventer, og du kan købe mere, end du forestiller dig.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra SAMSUNG fra Danmark?

For at lave en returnering i SAMSUNG har du en frist på 15 hverdage efter modtagelsen, hertil skal du gå ind på din konto i Mine ordrer og vælge den returnerede etiket, hvor du skal klikke på returnering inkluder årsagen herefter skal du bekræfte din returnering, som du skal udskrive og vedhæfte den pakke, der skal returneres, når denne proces er afsluttet, har du en periode på 15 dage til at overføre den til FedEx for din returnering, derefter vil du modtage en e-mail, der starter returprocessen.

Eksklusiv SAMSUNG kupon til nye købere i Danmark

I øjeblikket kan nye kunder nyde alle de tilbud og rabatter, som den har tilgængelige fra sin onlineside og/eller i butikken. Velkomstkuponen til nye SAMSUNG-kunder er værd $10.

SAMSUNG Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af SAMSUNG for købere i Danmark

Som en maksimal rabat for øjeblikket kan du finde 40% rabat.

SAMSUNG Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at registrere dig på SAMSUNG kan du være opdateret med meddelelser om dets seneste tilbud, såvel som dets fremhævede kampagner og dets seneste opdateringer.

Butikker svarende til SAMSUNG

Der er sider eller butikker, som du kan besøge, hvor du kan sammenligne priser, såvel som produkter, der kan ligne det, du leder efter, det kan være nogle af de sider, du kan se Apple.com, LG.com, Motorola .com, Huawei.com.

SAMSUNG Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

For SAMSUNG er Black Friday-rabatten den vigtigste, da de til denne dato leverer megarabatter, som giver deres kunder mulighed for at købe deres yndlingsprodukter, og hertil finder du rabatter på op til 80%.

Kupon til SAMSUNG Danmark for 11.11

På singledagens udsalgsferie giver SAMSUNG sine kunder kampagner på deres produkter, som de kan bruge med deres tilgængelige rabatter på op til 65 %.

SAMSUNG Danmark Cyber ​​​​Monday salgsfremmende kuponer

På Cyber ​​​​Monday tilbyder SAMSUNG innovative rabatter til sine kunder for køb foretaget online, og der gives rabatter på op til 70% til cybernaute, derudover får de rabatkuponer på 10% og 15%, så de kan bruge i deres indkøb.

SAMSUNG Danmark Kuponer til jul

Til jul leverer SAMSUNG vidunderlige rabatter, så dets kunder kan nyde shopping med utrolige rabatter på op til 45%, du finder også udsalg og rigtig gode tilbud.   

SAMSUNG mobilapplikation til iPhone og Android

SAMSUNG tilbyder kun mobilapplikationer til applikationer til TV, mobiltelefoner, ure og tablets. SAMSUNGs online elektronikbutiks mobilapp er i øjeblikket ikke tilgængelig.

Berømte mærker, der sælger i SAMSUNG butik

SAMSUNG svarer til en fuldstændig berømt linje på internationalt plan, derfor finder du her kun produkter, der svarer til deres eget mærke og originale stil, der gør dem genkendelige.

 

 

Tilbyder SAMSUNG gratis fragt til Danmark?

SAMSUNG tilbyder gratis fragt ved køb af sine produkter, hurtigt, nemt og sikkert.

Kan jeg betale hos SAMSUNG med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, som du kan bruge i SAMSUNG, er en af ​​dem gennem den digitale tegnebog såsom PayPal, samt via debet- og kreditkort som Visa, American Express, Discover, Diners Club, Discover, JCB, Master Card, SAMSUNG.COM Pay, SAMSUNG.COM Finansiering af Amazon Pay.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i SAMSUNG?

I SAMSUNG skal du efter at have valgt de produkter du ønsker at købe, gå til din indkøbskurv hvor du finder en boks hvor du skal skrive den rabatkupon du ønsker at bruge.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Samsung Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos SAMSUNG Danmark

Vil du holde dig opdateret med de seneste kuponer og kampagnetilbud fra SAMSUNG? Nedenfor er en liste over de seneste:

SAMSUNG 30 % rabatkupon til de nyeste modeller af bærbare computere, tv'er, smartphones, ure og tablets
$10 rabatkupon, der kan bruges på SAMSUNG køb i app
Begrænset tid! SAMSUNG kampagnekode med 20% rabat
40% rabat i SAMSUNG officielle butiksrabatkategori

Samsung Kuponer

Andre lignende butikker