TVC-MALL Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon$20 TVC-MALL rabat kupon til enhver ordre over $35009 April
kupon$1 TVC-MALL.COM Kupon til enhver ordre over $1503 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

TVC-MALL Gennemgang

Butikken indeholder kategorier som mobiltelefoner og tilbehør til dem, specielt tilpasset til hver model og producent, smarte enheder og tilbehør, forbrugerelektronik, computere og netværkselementer, værktøjer samt afdelinger dedikeret til møbler og udsmykning til hjemmet og haven. , sportsudstyr og til at tilbringe tid udendørs såvel som vigtige reservedele til bilen. Butikken er værdsat for tilgængeligheden af ​​produkter, som næsten aldrig slutter og fungerer som en markedsplads, hvor enhver bruger kan blive sælger af en masse produkter. En anden fordel, som er meget værdsat for elektronikbutikker, er, at alle produkter, der markedsføres her, har en årsgaranti, i hvilket tidsrum du kan sende produktet tilbage for at inddrive dine penge eller ændre det.

Nyttige oplysninger om TVC-MALL

Butikken tilbyder sine kunder i alt 5 leveringsmetoder gennem UPS, DHL, EMS, Swiss Post og HongKong post, hvilket kan tage mellem mindst 4 arbejdsdage og højst 45 dage at ankomme. Leveringsomkostningerne kan foretages efter tilsætning af produkterne, beregnet i henhold til bestemmelseslandet, produkttypen, vægten og den valgte leveringsmetode. De vigtigste accepterede betalingsmetoder er Visa, MasterCard, JCB, American Express og PayPal, der foretages gennem sikre online betalingsmetoder. Desværre er der for øjeblikket ingen mulighed for at betale ordren via et cash back-system. For at returnere produkterne har du 30 dage, startende med datoen for modtagelse af produktet, til at signalere og sende pakken.

Info om, hvordan du bruger en TVC-MALL kuponkode

Anvendelse af en TVC-Mall-kuponkode varer kun et par sekunder og kræver kun et par klik. Så du kan kopiere kuponkoden og indtaste den i et vindue under købsprocessen. Efter kuponbekræftelsen trækkes derefter diskonteringsværdien fra den samlede betaling.

 

Sidst opdateret: I dag
17 januar 2021

Andre lignende butikker