TVC Mall Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon6% kuponkode på TVC-MALL.com hele siden22 oktober
kuponKuponkode på TVC-MALL.com: 4% rabat ordre oevr USD800003 oktober
kuponPromo kode på TVC-MALL.com: USD20 Rabat ordre over USD30016 oktober
ForfremmelseOp til 40% rabat på tvc-mall.com18 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad TVC-MALL sælger Danmark

TVC-MALL beliggende i Shenzhen, Kina blev grundlagt i juli 2008 med hovedsageligt specialiseret sig i engrossalg af tilbehør til mobiltelefoner samt elektroniske produkter, og blev således i 2009 den førende online platform i branchen.

TVC-MALL har et 24/7 team dedikeret til kundeservice, der arbejder med de mest anerkendte mærker på markedet såsom Huawei, Puluz, B-Soul, Basseus, Caseme, Nillkin, Mercury, Goospery, Hat Prince, blandt andre , som du kan finde med bogstaver fra A til Z. Det er meget nemt at få adgang til platformen, da den har hurtige søgekategorier, hvor vi kan nævne: Mobiltelefontilbehør, såsom Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi , One Plus, hvor du kan få etuier, hærdet glas, etuier, ure, AirPods og mange flere varer. En anden kategori, den har, er Health Protection, som du finder handsker, masker, termometre, en anden af ​​de relevante kategorier er den af ​​Home & Garden og Outdoors, hvor du får cykling, camping, fitness og motion samt rejseartikler, uden at glemme kategori af computere og netværk eller forbrugerelektronik.

TVC-MALL er en meget komplet platform med hensyn til de artikler, den indeholder for fans af teknologi og dens værktøjer.

Sådan sender TVC-MALL ordrer til Danmark

I TVC-MALL samarbejder de med flere fragtfirmaer, hvoraf vi kan nævne UPS, DHL, EMS, TNT, EPACKET, CHINAPOST, Swiss Post og Hong Kong Post samt muligheden for at afhente som består i at hæve direkte fra lagrene . Leveringstid og pris varierer alt efter vægt, destination og forsendelsesmetode.

Hvilke rabatter tilbyder TVC-MALL Danmark?

Ved at være registreret kan du vælge 3% rabat samt modtage e-mails, så du er opmærksom på de kampagner og rabatter, de har. Du får også en sektion af flash tilbud, som har en udløbstid og giver dermed 5% rabat på samme måde som de har 25% rabat på mobiltilbehør.

Betalingsmetoder på TVC-MALL Danmark

I TVC-MALL accepterer de forskellige former for betaling såsom kreditkort Visa, MasterCard, American Express, JCB samt gennem Citibank, Web Money Transfer, Poli Payment, Astro Pay og også gennem din PayPal-konto behørigt verificeret.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra TVC-MALL i Danmark?

I TVC-MALL kan du finde forskellige leveringstider, og disse kan variere afhængigt af det land, du skal til, samt den forsendelsesmetode, du vælger på tidspunktet for annullering, blandt de anslåede tider, det tilbyder, er for Sydøstasien du kan variere fra 2 til 10 hverdage, for USA, Mexico og Canada varierer det fra 3 til 35 hverdage, for Europa varierer det fra 4 til 45 hverdage og for andre områder tager det fra 5 til 45 hverdage. Disse skøn kan også ændres af toldprocedurer i hvert land.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på TVC-MALL Danmark

I øjeblikket kan du på TVC-MALL finde en bred vifte af rabatkuponer, som du kan nyde godt af, hvoraf nogle du kan finde er $20 i rabat ved at bruge koden 20D1H7320 på alle produkter, så du kan få 6 flere typer kuponer brugt i alle produkter..

Op til 40% rabat i den særlige kategori af rabatter
$8 rabat på ordrer over $100
$60 rabatkupon på ordrer over $500
150 $ salgsfremmende kupon for ordrer over $ 2500
$ 35 rabatkode TVC-MALL for et minimum af $ 400 brugt
Kampagnekode $25 i rabat, hvis du bestiller over $300

TVC-MALL Danmark Kundeservice

TVC-MALL stiller flere metoder til rådighed for sine brugere eller klienter til at kontakte kundeservice, som kan gøre det på den måde, der passer bedst til deres smag, blandt de muligheder, som dette tilbyder, er en Live Chat, som er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, også via Skype: TVCMALL, eller hvis du foretrækker det via WhatsApp 0033615139178, samt via QQ på 8060600, en anden måde er WeChat: TVCMALL-Sales, eller via e-mail salg @ TVC -MALL.COM eller via telefonnummer 008628416521 fra mandag til lørdag fra 9:30 til 18:30.

Fordele ved at bruge en TVC-MALL kupon i Danmark

At opnå rabatkuponer for at bruge dem på TVC-MALL har sine fordele, da du kan købe en række produkter i alle dens kategorier, det bedste af det hele er, at ved at erhverve dem kan du spare mere end du forestiller dig ved at tage flere produkter og betale mindre end hvad du troede

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til TVC-MALL fra Danmark?

For at returnere på TVC-MALL skal processen ske inden for en periode på højst 7 hverdage efter modtagelsen, og du skal kontakte kundeservice, da alle returneringer skal godkendes af kundeserviceteamet. Du vil også modtage en nummer, der skal markeres på returboksen, vil du også modtage alle instruktioner til at gennemføre returprocessen, produkterne skal være i deres originale emballage, disse skal ske med posten.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan nyde de muligheder, som TVC-MALL tilbyder fra sin side, disse kan være tilbud og rabatter, samt tilgængelige kuponer, foruden 3%, når de abonnerer på deres nyhedsbreve.

TVC-MALL Danmark på sociale medier

I øjeblikket på de sociale netværk på TVC-MALL kan du kun få information af interesse om deres produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af TVC-MALL for købere i Danmark

TVC-MALL har en bred vifte af rabatter anvendt i alle dens kategorier, blandt hvilke du kan få 30% som en maksimal rabat.

TVC-MALL Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at registrere dig på TVC-MALL som nyhedsbreve får du nyhedsbreve med nyheder om deres produkter ud over de tilgængelige rabatter og særlige tilbud og kampagner, du kan også få adgang til kuponer og tv-point og op til 3% rabat .

Lignende butikker til TVC-MALL

Hvis du foretrækker det, kan du besøge nogle butikker, der ligner TVC-MALL, hvor du vil finde nogle lignende produkter, som du kan kontrollere og tjekke deres tilgængelige rabatter eller deres forsendelsestider, nogle af disse butikker, du kan besøge, er Sunskyonline, Amazon, Ebay, Aliexpress.

TVC-MALL Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Til BLACK FRIDAY har TVC-MALL udarbejdet en række vigtige rabatter til sine brugere i Danmark: kuponer på 10% og produkter nedsat med op til 60% af startprisen.

Kupon til TVC-MALL Danmark for 11.11

11.11 er en normal dag på TVC-MALL, hvor rabatterne er 10% i henhold til kampagnekuponen for TVC-MALL og rabatter på op til 50% på TVC-MALL OUTLET.

TVC-MALL Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY startede lige med en kupongenaktivering sidste fredag, da det var Black Friday-rabatbegivenheden: 10 % rabat gennem TVC-MALL Cyber ​​​​Monday-kuponen og rabattilbud på op til 60 %
 

TVC-MALL Danmark Kuponer til jul

En uge før jul begynder kampagnerne i denne butik med luksusprodukter: op til 70 % rabat i OUTLET-kategorien og kuponer på 10 %, 15 % og 20 % på produkter, der endnu ikke er med i andre kampagner.

TVC-MALL mobilapplikation til iPhone og Android

TVC-MALL har til rådighed for sine kunder for at kunne nyde den mobile applikation, der er tilgængelig til iPhone og Android, hvorfra de kan foretage deres køb hurtigt og pålideligt, på TVC-MALL kan du scanne QR-koden til download.

Berømte mærker sælges i TVC-MALL butikken

Nogle af de mærker du kan få på TVC-MALL er Level x, Enkay, Luphie, Red Pepper, Qialino, NXE, gkk, Caseme, Hoco, Amoro, Rurihai, Imak, Amoror, Kingxbar, Xincuco, Baseus, Mofi, Cartinoe, Principe Hat, DG Ming, Dix Ducis, Nilkin, Lemonda Smart, Usams, Divi, GUB, Acefast, Lention, Finebue, Kivee, Orico, Jakemy, Zomei, Sades, Kavaro.

 

 

Tilbyder TVC-MALL gratis fragt til Danmark?

I øjeblikket har TVC-MALL ikke gratis forsendelse tilgængelig.

Kan jeg betale på TVC-MALL med PayPal?

I TVC-MALL kan du foretage betalingen af ​​dine produkter gennem PayPals digitale platform på en sikker og pålidelig måde, et andet middel til accepterede betalinger er via kreditkort såsom Visa, MasterCard.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i TVC-MALL?

At skrive en rabatkupon er en nem proces i TVC-MALL til dette, det første du skal gøre er at vælge de produkter du vil tage, når dette trin er udført, skal du gå til din indkøbskurv hvor du vil starte betalingsprocessen , Her finder du en boks nederst til venstre på siden, hvor du skal medtage det kuponnummer, du ønsker at påføre dit køb.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
TVC Mall Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på TVC-MALL Danmark

Denne online butik med produkter i forskellige kategorier har en række salgsfremmende kuponer og tilbud tilgængelige for kunder i Danmark. Nogle af dem er kortvarige i kun et par timer.

Op til 40% rabat i den særlige kategori af rabatter
$8 rabat på ordrer over $100
$60 rabatkupon på ordrer over $500
150 $ salgsfremmende kupon for ordrer over $ 2500
$ 35 rabatkode TVC-MALL for et minimum af $ 400 brugt
Kampagnekode $25 i rabat, hvis du bestiller over $300

 TVC Mall Kuponer

Andre lignende butikker