RentalCars Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseLeje af bil - intet gebyr for aflysning29 januar
ForfremmelseIngen gebyrer for aflysninger på rentalcars.com08 marts
Forfremmelse25% rabat: SUPER SALG på RentalCars.com når du bestiller en bil nu02 februar
ForfremmelseRENTALCARS.com Tilbud: Op til 30% rabat10 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Rentalcars.com Anmeldelse

Applikationen tilbyder sine kunder en speciel søgemaskine på webstedets hovedside, der giver dem mulighed for at tilpasse deres ordrer og reservationer i henhold til flere nyttige filtre. Disse inkluderer afhentningsstedet, afhentningsdatoen og leveringsdatoen sammen med timen samt førerens alder for eventuelle reduktioner, der anvendes. Rentalcars har også en mobil applikation, som giver dig fleksibiliteten til at foretage reservationer til enhver tid, som du kan tilpasse dig efter din placering, behov og budget. En anden god nyhed er, at de fleste af de biludlejningstjenester, som Rentalcars samarbejder med, har en rigtig bilpark, der er velegnet til enhver bilkategori, forskellige motorer og antal steder. Et element, der kan udgøre en ulempe, er, at folk i alderen 18-30 år skal betale et ekstra gebyr såvel som folk med mindre kørefaring.

Nyttige oplysninger om Rentalcars

Rentalcars fungerer meget godt som formidler af kommunikation mellem dig og biludlejningstjenesterne på hvert sted. Så alt hvad du skal gøre er at vælge de nødvendige data til reservationen og præsentere ID'et på afhentningsstedet. Også på webstedet kan du finde et antal anmeldelser fra tilfredse kunder for at give dig en idé om udlejningsoplevelsen Rentalcars. Andre nødvendige dokumenter, som du skal have på tidspunktet for afhentning af bilen, er e-kuponen til beviset for betaling af tjenesten, kreditkortet for at kunne låse sikkerhedsdepositumet, kørekortet og et identitetskort . Betaling kan ske enten med kredit- eller betalingskort, udstedt af Visa, MasterCard, Maestro eller American Express.

Info om, hvordan du bruger en Rentalcars kuponkode

Hver Rentalcars-kuponkode har en speciel plads beregnet til indsætning på siden med færdiggørelse af reservationen. Her anvendes rabatten automatisk, hvis kuponen er gyldig.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker