Rentalcars Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseRentalCars bedste kampagnetilbud for biludlejning i lufthavnen: op til 30% rabat06 juli
kuponKuponkode på RentalCars.com: 15% rabat05 november
ForfremmelseForfremmelse på RentalCars.com: op til 30% rabat 28 oktober
ForfremmelseOp til 30% rabat, når du lejer en bil med RentalCars.com15 august

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Rentalcars sælger Danmark

Rentalcars blev grundlagt i 2004 og behandlede på det tidspunkt omkring tusinde daglige reservationer, i dag er otte millioner årlige reservationer i mere end 160 lande og 60 tusinde forskellige destinationer, for din bedre søgning tilbyder den hjemmesiden tilgængelig på 40 sprog, dette er hvordan formålet med denne platform er at tilbyde dig en avantgarde-oplevelse med hensyn til billeje, dens formål er at etablere sig som en mellemmand, når man administrerer reservationen, der tilbyder eksklusive priser til sine kunder, da de ved, hvor vigtigt det er at betale for Derfor arbejder kvalitetsservice med virksomheder over hele verden, fra multinationale selskaber til små virksomheder, og det bedste af det hele er, at de ledsager dig gennem hele processen, og dermed undgår enhver bekymring for kunden og deres service.

Men det er derfor, det virker mere end en webplatform, da de går fra søgningen på siden og viser forskellige tilbud, efterfulgt af reservationer og alt nødvendigt for bekræftelse, hvilket fører til fjernelse af køretøjet, så hver person, der bruger det er tilfreds og kan nyde ud over det. Det er vigtigt at understrege, at det er tilgængeligt 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen, og dermed garanterer de bedste oplevelser til sine millioner af kunder.

Sådan laver du en bilreservation på Rentalcars

I Rentalcars for at foretage reservationen skal du angive visse data, disse inkluderer personlige data såvel som dem fra dit kreditkort, også en bekræftelsesvoucher, denne kan være elektronisk, som beviser, at din reservation er annulleret.

Hvilke rabatter tilbyder Rentalcars Danmark?

Tilbuddene og kampagnerne kan variere afhængigt af tilgængeligheden i hvert land, samt varigheden af ​​det samme for at holde sig informeret om kampagnerne, du kan registrere dig og de eksklusive tilbud vil blive sendt til dig via e-mail.

Betalingsmetoder hos Rentalcars Danmark

For at foretage en reservation behøver du kun et debet- eller kreditkort med tilstrækkelig saldo til at dække depositum.

Hvor lang tid tager det for min reservationskupon at ankomme?

Det er meget nemt og hurtigt at få adgang til reservationen, da du kun skal søge på siden, vælge det køretøj, du foretrækker, og straks er det klar til at bekræfte og betale reservationen og inden for en periode på 24 til 48 timer før datoen af Pick up vil have bekræftelseskuponen til afhentning af køretøjet i din post.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket hos Rentalcars Danmark

Rentalcars tilbyder ikke kuponer på nuværende tidspunkt. Men nedenfor er en liste over kampagner og kuponer, der var tilgængelige i fortiden.

 • 15% Rentalcars kupon fra BLACK FRIDAY
 • Op til 20% rabat, hvis du bestiller i dag
 • 10% rabatkode for alle reservationer
 • 15% rabatkupon til visse destinationer
 • 20% rabat ved bilreservationer i USA og Europa

Rentalcars Danmark Kundeservice

Rentalcars tilbyder flere måder at kontakte kundeservice på, en af ​​dem er gennem en online chat, en anden måde er ved det internationale nummer +44 161 8338151, som er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. det ved at sende en e-mail til reservas@Rentalcars, samt fra din side ved at udfylde en formular.

Fordele ved at bruge en Rentalcars kupon i Danmark

At opnå rabatter til brug i RRentalcars har sine fordele, da du kan tjene en god service til den bedste markedspris, og dermed være i stand til at nyde de bedste ruter og de bedste destinationer.

Hvordan kan jeg annullere min Rentalcars service?

I Rentalcars skal afbestillingen ske 48 timer i forvejen, når køretøjet er lejet, dette kan gøres via hjemmesiden hvor du skal logge ind på din konto, derefter "Administrer reservationer" og klik på "Annuller min reservation "På denne måde de vil ophæve blokeringen af ​​beløbet, i tilfælde af at de ikke gør det på den angivne dato vil dette være en "No Show" dette vil ikke være berettiget til en refusion.

Modtager nye kunder eksklusive kuponer?

I øjeblikket tilbyder Rentalcars ikke kuponer. Det er dog værd at nævne, at Rentalcars har de bedste priser og muligheder for billeje, med en gennemsnitlig rabat på 15 % sammenlignet med priserne hos sine direkte konkurrenter.

Rentalcars Danmark på sociale medier

Dette biludlejningsbureau har ikke kuponer på sine sociale netværk. Men i disse sociale netværk kan du finde de seneste nyheder og kampagnetilbud.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af Rentalcars

Rentalcars tilbyder forskellige anvendte rabatprocenter, og hver enkelt kan variere afhængigt af landet, hvor det er rentabilitet, i øjeblikket kan du som en maksimal rabat få op til 20%.

Rentalcars Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på deres nyhedsbrev kan du modtage information om deres særlige kampagner, deres last minute tilbud, såvel som deres udvalg i køretøjskategori og endda yderligere gratis chauffører og meget mere.

Bilreservationssystemer svarende til Rentalcars

Hvis du ikke er tilfreds med de muligheder, som Rentalcars tilbyder dig, er der lignende sider, hvor du kan søge efter lignende muligheder, ligesom du kan lave prissammenligninger, blandt hvilke vi kan nævne booking.com, europcar.com, hvis alamo.com

Rentalcars Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY på Rentalcars kommer en række kampagnetilbud til billeje på udvalgte verdensberømte destinationer. Brug en kupon eller et kampagnetilbud nu, og du vil få op til 20% rabat sammenlignet med konkurrenternes priser.

Kupon til Rentalcars Danmark for 11.11

11.11 er en normal dag på Rentalcars uden kuponer eller tilbud dedikeret til denne 11. november. Men som du er vant til, har dette biludlejningsbureau de bedste priser, og mentalt er det det vigtigste i verden.

Salgsfremmende kuponer fra Rentalcars Danmark til Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY kommer med de samme kampagner, som du allerede er vant til: op til 20 % rabat på billeje, tilbyder en højere klasse af biler end reserveret og også gratis afbestilling for en serie af biler. Bedste pris garanteret!

Rentalcars Danmark Kuponer til jul

Uanset om du ønsker at rejse til jul eller i vinterferien, så brug Rentalcars for at få priserne 15 % lavere, end hvis du valgte at bestille hos andre biludlejningsbureauer.

Rentalcars mobilapplikation til iPhone og Android

På Rentalcars kan du planlægge din bilreservation ved at downloade dens mobilapplikation, der er tilgængelig til iPhone fra App Store og til Android fra Google Play.

Berømte mærker, der lejes på Rentalcars

Hos Rentalcars har du, når du lejer et køretøj, mulighed for at kunne vælge mellem de mærker det tilbyder, blandt andet Toyota, Renault, Dacia, Suzuki, Chevrolet, Hyundai, Jeep, Nissan, Mazda, Audi, Kia.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på RENTALCARS.COM?

RENTALCARS.COM tilbyder ikke muligheden for at anvende rabatkuponer.

Kan jeg betale på RENTALCARS.COM med PayPal?

Hos RENTALCARS.COM accepterer de kun Visa og MasterCard kreditkort som betalingsmiddel.

Tilbyder RENTALCARS.COM gratis fragt til Danmark?

Hos RENTALCARS.COM tilbyder nogle virksomheder, som det samarbejder med, biludlejning med gratis levering og afhentning af køretøjer, da denne service i nogle tilfælde indebærer betaling af en ekstra kommission, som skal betales til udlejningsfirmaet.

Hvad er de vigtigste begivenheder med rabatter i RENTALCARS.COM butikken?

På visse tidspunkter af året er der nogle helligdage, hvor du kan drage fordel af at foretage nogle køb, da du kan få gode rabatter og lave priser, blandt andet kan vi nævne Black Friday-rabatter til RENTALCARS.COM fra USA, som fejres på dagen efter Thanksgiving Day, hvor du kan finde gode rabatter, som du kan drage fordel af, en anden, som vi kan nævne, svarer til rabatterne 11.11 (Singles' Day) for RENTALCARS.COM, der fejres i november måned på dagen 11 er en dag at du kan få rabatter og lave priser, vi kan også nævne Cyber ​​​​Monday-rabatterne for RENTALCARS.COM afholdt den følgende mandag, og som navnet indikerer, kan du finde eksklusive rabatter for køb foretaget af online-platformen, og endelig er der RENTALCARS .COM julerabatter afholdt i december måned, i disse dage kan du få priser lav og rabatter.

Sidst opdateret: I dag
12 April 2024

Særlige kampagner og kuponer hos Rentalcars Danmark

Her er en liste over de mest populære kuponer og kampagnetilbud, der er tilgængelige i disse dage. Nogle af disse kampagnekoder er stadig tilgængelige i dag, så du kan prøve dem lige nu.

 • 15% Rentalcars kupon fra BLACK FRIDAY
 • Op til 20% rabat, hvis du bestiller i dag
 • 10% rabatkode for alle reservationer
 • 15% rabatkupon til visse destinationer
 • 20% rabat ved bilreservationer i USA og Europa

Andre lignende butikker