ZAFUL Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponEmirates.com rabatkode for rejsebookinger: op til 60%06 februar
kuponEmirates.com kupon til nye kunder: ekstra 15% rabat på flyvninger15 august
kuponEmirates.com bedste promo kode: Gem 10%31 oktober
kuponSpar på din næste flyrejse med denne Emirates-kampagnekode28 november

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Emirates tilbyder

Emirates er et flyselskab, der blev grundlagt i 1984 af forsvarsministeren i De Forenede Arabiske Emirater og kongeligt medlem Sheikh Mohammed Bin Rashid al Maktoum, han og Sir Maurice besluttede at starte flyselskabet, der foretog sin første flyvning i oktober 1985 med lejede fly og besætning, i 1987 får det sin første Airbus, som han tilføjede 14 destinationer til.

Emirates implementerede år efter år nye opgraderinger og var det første flyselskab, der implementerede telekommunikation på en Airbus, så kunderne kunne holde kontakten, mens de rejste. I slutningen af 90'erne havde de en flåde på 32 fly og nye ruter, og på dette tidspunkt havde de nået et samlet antal på omkring 50 nye ruter.

I 2000 køber Emirates 7 Airbus A380, som er det største kommercielle fly i verden, hvilket gør det til et flagskib i de kommende år. Med tiden bliver flyselskabet mere aktivt med 777-fly, så det fortsætter med at tilføje ruter, og i 2007 lancerer det sin private suite med detaljer inspireret af Mercedes Benz.

Emirates sætter en Guinness World Record for den første flyvning med det største antal nationaliteter på det samme fly, med 145 nationaliteter på flyvningen, der udtrykker enhed og mangfoldighed.

Emirates giver sine kunder mulighed for at reservere flybilletter, hotelreservationer, billeje, ture, aktiviteter og ferier, lufthavnsparkering, lufthavnstransport og chaufførservice.

Hvordan sender Emirates billetterne?

Emirates sender dine billetter via den e-mail, som du foretager reservationen med, når betalingen er blevet bekræftet.

Hvilke rabatter tilbyder Emirates?

Emirates tilbyder følgende rabatter:

50% rabat + miles på reservationer af enhver klasse.

20% rabat i spa ved fremvisning af boardingkort.

25% rabat på spisning ved fremvisning af boardingkort

30% rabat på fritid og fritid ved fremvisning af boardingkort

Betalingsmetoder på Emirates

Betalingsmetoder, der accepteres på Emirates, inkluderer kreditkort som Visa, MasterCard, Dinners Club, Bleue, samt PayPal, Alipay, UnionPay, QuickPay, Sofort, GiroPay, online eller realtids bankoverførsel via Enets, Global Collect, Emirates NBD online banking, Boleto Bancario (sidstnævnte kun for bookinger fra Brasilien).

Hvor lang tid tager det at sende Emirates-billetter?

I Emirates kan den anslåede tid til at modtage billetten til reservationen være mellem 90 minutter og 48 timer, denne proces er kun, mens betalingsbekræftelsen, som når e-mailen.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Emirates

Emirates har i øjeblikket følgende rabatkuponer til rådighed:

5% kampagnerabat ved brug af koden FIRSTRED.

10% rabat på udvalgte bookinger med koden SGUOB01.

15% rabat tilgængelig fra dit kontor ved hjælp af koden FROLYON

Emirates Kundeservice

Kundeservicen på Emirates kan ske via en online chat eller ved at ringe til telefonnummeret 18007773999, også fra en mail via en kontaktformular.

Fordele ved at bruge en Emirates voucher

Fordelene for kunden ved at kunne bruge en rabatkupon, når man betaler for en reservation gennem Emirates, er muligheden for, at kunden kan føle sig tilfreds ved at spare penge, mens man nyder en flyrejse.

Hvordan kan jeg returnere en flybillet købt på Emirates?

På Emirates kan du foretage en annullering af reservationen på forskellige måder, en af dem er ved at kontakte kundeservice såvel som fra dens online platform fra Administrer din reservation, som skal indeholde dit navn og referencenummer, annullering af reservationer kan generere yderligere gebyrer.

Eksklusiv kupon til nye købere i Emirates

I Emirates kan nye købere drage fordel og nyde at foretage dine reservationer ved hjælp af alle de kampagner, som dette har til rådighed på tidspunktet for generering af din betaling.

Emirates på sociale netværk

Emirates-kunder kan på deres sociale netværk finde alt, hvad der vedrører kvaliteten af de tjenester, de leverer, samt deres ruter og destinationer, samt alle kampagnetilbud og rabatter, ud over deres kuponer, som kan bruges til at foretage forhåndsreservationer.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat tilbudt af Emirates til sine kunder

Som den maksimale rabat, der er tilgængelig på Emirates, kan kunderne finde op til 50% rabat anvendt plus tilbud, der er tilgængelige for at tjene miles.

Emirates-kupon til abonnement på nyhedsbrev

For dem, der abonnerer på Emirates-nyhedsbrevet, kan kunderne holde sig ajour med deres eksklusive tilbud og rabatter på grund af deres nyhedsbrevsmeddelelser, såvel som deres ruter og hvordan man tjener miles.

Emirates lignende butikker

Blandt de mange tilgængelige butikker, der tilbyder lignende tjenester som dem, der er tilgængelige på Emirates, kan kunderne besøge andre lignende butikker, hvor de kan finde andre tilbud og rabatter, nogle af disse butikker er Flydubai.com, Etihad.com, Qatarairways.com, Airarabia.com.

Emirates Black Friday-kuponer

I Emirates kan kunderne blandt sine salgsferier finde Black Friday-rabatter, der er tilgængelige den fjerde fredag i november i løbet af denne dag, er tilgængelige meget gode tilbud og rabatter, der giver kunderne mulighed for at booke, da disse tilbud kan nå op til 70% samt kuponer op til 10%, for at tage ture til eksotiske og paradisiske steder.

Emirates-kuponer til 11/11

I november måned er en anden af de tilgængelige rabatter 11.11-rabatterne, og på denne dato tilbyder Emirates sine kunder den bedste måde at spare gennem sine forskellige muligheder for kampagner ved at præsentere dit boardingkort til gastronomi, spa, fritid blandt andre, såvel som de tilgængelige rabatter for flybilletbestillinger på op til 60% og dets yderligere kuponer på 15%.

Emirates Cyber Monday-kuponer

De bedste rabatter, der tilbydes i løbet af året af flyselskabet Emirates, svarer til Cyber Monday-rabatterne, der finder sted mandagen efter Black Friday, for denne dag er de bedste rabatter givet til bookinger foretaget online, da de kan få rabatter på op til 75%, med yderligere kuponer, der når op til 20%, for at gøre flyvning til en rigtig fornøjelse til de bedste destinationer.

Emirates julekuponer

Emirates tilbyder sine kunder den bedste måde at flyve for at nyde juleferien som en familie, og for disse datoer med fortrolighed er Emirates-rabatter tilgængelige for enhver destination med en 50% special ud over en rabatkupon på 5%.

Emirates mobilapplikation til IPhone og Android

Emirates har en mobilapplikation til Android og iPhone, hvor du kan foretage og administrere dine bookinger.

Berømte destinationer, der betjenes af Emirates

Blandt de mest berømte destinationer, hvor Emirates opererer, er:

Abidjan
Addis Ababa
Amman
Amsterdam
Athen
Auckland
Bali
Bangkok
Barcelona
Bologna
Mumbai
Boston
Budapest
Buenos Aires
Casablanca
Ho Chi Minh City
Mexico City
Delhi
Dubai
Kairo
Istanbul
Hanoi
Hong Kong
Houston
Kuala Lumpur
Lissabon
London
Luanda
Madrid
Malta
Melbourne
Montreal
New York
Osaka
Oslo
Paris
Beijing
Prag
Rio de Janeiro
San Francisco
Sankt Petersborg
São Paulo
Seoul
Singapore
Sydney
Taipei
Tel Aviv
Tokyo
Toronto
Jakarta

 

 

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Emirates.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på Emirates

Emirates-kunder kan finde særlige rabatkampagner og særlige kuponer til forskellige destinationer samt til at nyde flyrejsen, gastronomi, spadage samt sjov.

Emirates.com Kuponer

Andre lignende butikker