KLM Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKLM rabatkode for udvalgte ruter: spar 10%30 september
kuponNyd 30% rabat kode på hele siden på KLM.com23 november
ForfremmelseKLM.com kupon: 10% rabat blå opdagelsesrejsende medlem13 november
ForfremmelseKLM promo kode: 50 rabat på internationale flyvninger01 februar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad KLM sælger Danmark

KLM Royal Dutch Airlines, Det er et rejsebureau, det største flyselskab i Holland, der arbejder sammen med Air France-KLM, etableret i Schiphol lufthavn nær Amsterdam. Dette bureau blev grundlagt den 7. oktober 1919, et af de ældste opererende flyselskaber. Dette agentur har på sit websted alt, hvad dets brugere har brug for til at foretage enhver reservation eller køb af flybilletter, for de mest turistede steder, blandt andet du kan gøre via dets platform er: lej et køretøj, reserver indkvartering, informer dig om transporten destinationen, hvilke typer sæder du kan vælge til din flyrejse, så det bliver mere behageligt; De informerer dig også om de mest komplette rejsepakker med uovertrufne tilbud; KLM tilbyder dig at rejse til sine mest besøgte destinationer som: Amsterdam, Barcelona, ​​Berlin, Buenos Aires, Frankfurt / Main, Hamborg, London, Madrid, Paris blandt andre.
For at foretage købet af din flybillet skal du indtaste flyafsnittet, og du skal angive afgangsstedet og det destination, hvor du vil hen, efterfulgt af dette skal du indtaste afrejsedato og returdato, hvis det er tilfældet ønsker, og antallet af mennesker, der rejser med dig, eller hvis turen kun vil være 1 person, efterfulgt af dette skal du indtaste passagerdataene, og for at afslutte det vil du lede til betalingssiden, hvor du skal foretage købet, som du kan gøre med ethvert VISA- eller MasterCard -kreditkort.

Guide til køb i butikken KLM Danmark

Det er meget let at købe en flybillet med KLM. Første gang skal du vælge det land eller den region, du er fra, for at se priserne i lokal valuta. Indtast derefter destinationen, antallet af personer og den tid, du vil rejse. Der vises en tabel med forskellige priser pr. Dag. Vælg de nærmeste dage (når din rejse er relativt fleksibel) for at få den bedste pris. Og glem ikke at aktivere kampagnetilbudene på denne side eller en rabatkupon fra KLM.

Hvilke rabatter tilbyder KLM Danmark?

KLM har flere uafviselige reklametilbud. Køb en flybillet i denne uge, og du kan spare op til 50% af prisen, der tilbydes af et lignende flyselskab, eller vælg en pakkerejse til fly + indkvartering, og du har en superrabat.

Betalingsmetoder hos KLM Danmark

KLM har forskellige betalingsmetoder fra land til land. Derfor anbefaler vi, at du vælger den optimale betalingsmetode til dit land. Det er værd at nævne, at dette flyselskab også accepterer PayPal som betalingsmetode. Nogle af de betalingsmetoder, der accepteres af KLM, er:

 • VISA / MASTERCARD kredit- eller betalingskort
 • PayPal
 • Bankoverførsel
 • WeChat Pay
 • Alipay

Hvor lang tid tager det at modtage min flybillet fra KLM?

Hos KLM genereres dine billetreservationer direkte online, og de ankommer automatisk via en e -mail til din e -mail. Dette kan tage et par minutter, mens betalingen af ​​din reservation er bekræftet.

Kuponer i øjeblikket tilgængelige på KLM Danmark

Her er nogle af de KLM -kampagnetilbud, der var tilgængelige i de seneste uger og stadig kan være aktive på bestemte tidspunkter af året.

 • KLM 5% kupon til mange destinationer
 • De bedste priser for destinationer i Europa
 • 10% rabat via tilbud modtaget via e -mail
 • Op til 50% rabat, hvis du køber en rundrejse
 • Laveste pris for destinationer i Sydamerika

KLM Danmark Kundeservice

Hvis du vil kontakte kundeservice på KLM, kan du gøre det ved at ringe til 18006180104, eller hvis du foretrækker det fra en WhatsApp på 31206490787, er en anden mulighed via Facebook Messenger eller fra din side via en kontaktformular via den forespørgsel, du ønsker af den service, du ønsker.

Fordele ved at bruge en KLM -kupon i Danmark

Ved at bruge dine kuponer på KLM kan du finde flere fordele, den mest populære og vigtige, som vi kan nævne, er, at ved at foretage dine reservationer og anvende dine rabatkuponer kan du spare penge, når du betaler.

Hvordan kan jeg returnere et produkt, der er bestilt fra KLM fra Danmark?

For at annullere en reservation på KLM skal du kontakte kundeservicemedarbejdere direkte. Hvis du har købt billetten via et rejsebureau, skal du kontakte rejsebureauet direkte.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

KLM tilbyder i øjeblikket ikke rabatkuponer til sine nye kunder. Vi anbefaler dog, at du registrerer dig på KLM -webstedet, inden du foretager en reservation for at modtage noter med seneste tilbud og salgsfremmende kuponer, når de er tilgængelige.

KLM Danmark på sociale medier

På nuværende tidspunkt har KLM ikke rabatkuponer til rådighed fra sine sociale netværk. Følg dog denne onlinebutik på følgende sociale netværk for at finde de seneste nyheder, tilbud og rabatkuponer.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af KLM for købere i Danmark

I KLM finder du ikke maksimale rabatter, men du kan nyde deres tilbud og rabatter. Under alle omstændigheder får du en lavere pris ved at købe en flybillet med KLM, end hvis du køber den via et andet flyselskab. Derudover er ikke kun de lave priser en fordel, men også de fremragende tjenester, som dette flyselskab tilbyder.

KLM Danmark kupon til nyhedsbrevsabonnement

Ved at abonnere på KLM -nyhedsbrevet vil du kunne modtage særlige nyhedsbreve med relevant information om dets rabatter og særtilbud. Således vil du ved at abonnere på nyhedsbrevet være opdateret med følgende tilbud, de seneste KLM rabatkuponer, rabatter til FlyingBlue.com medlemmer og visse eksklusive kampagner med reduceret gyldighed.

Rejsebureauer svarende til KLM

Der er lignende sider, hvor du kan søge andre tilbud og rabatter, hvis det, du ledte efter i KLM, du ikke fik, eller du bare foretrækker at foretage en sammenligning for at se, at det passer bedst til dine behov. Disse sider, du kan besøge, er Airbnb.com, flydubai.com eller vueling. Com

KLM Danmark Kuponer til SORT FREDAG

Selvom BLACK FRIDAY er en shoppingfest, har nogle flyselskaber også sluttet sig til denne trend og tilbyder kuponer og særtilbud til denne begivenhed. Så brug en kupon eller åbn et kampagnetilbud fra KLM og få gode priser på internationale flyvninger.

Kupon til KLM Danmark til 11.11

11.11 er en særlig begivenhed, der finder sted den 11. november. I år tilbyder KLM flere reklametilbud, og du får de bedste priser for kontinentale og interkontinentale flyvninger med dette verdens førende flyselskab.

KLM Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​Monday

BLACK FRIDAY rabatter på internationale fly og CYBER MANDAG fortsætter. Denne mandag har du flere destinationer, hvortil prisen på flybilletter er reduceret, og derudover kan du også drage fordel af de rabatter, der tilbydes af en KLM -kupon

KLM Danmark Kuponer til jul

Fordi alle ønsker at rejse i vinterferien, tilbyder KLM julerabat på internationale fly. Køb en flybillet tur -retur nu og få op til 40% rabat i forhold til de priser, du er vant til til juleture.

KLM mobilapplikation til iPhone og Android

For nemheds skyld gør KLM det muligt for dig at downloade mobilapplikationen til iPhone fra App Store og til Android fra Google Play, hvor du kan booke flyrejser og administrere reservationer.

Populære destinationer betjent af KLM

Der er vidunderlige destinationer, som du kan besøge med et enkelt klik, men på KLM har de de vigtigste ruter, der er mest valgt af deres kunder, som er Amsterdam, Barcelona, ​​London, Paris, Rom, og de lande, der er mest besøgt af deres brugere, er Tyskland, Danmark Spanien, Storbritannien, Sydafrika blandt andre, det præsenterer også de mest populære ruter som Los Angeles, New York, Washington.

 

Hvordan kan jeg annullere en flybillet købt fra KLM.com?

De købte tjenester kan kun annulleres, hvis du drager fordel af den ekstra fleksibilitet. I dette tilfælde er alt du skal gøre at ændre eller annullere reservationen fra kundekontoen.

Hvordan kan jeg returnere en KLM -flybillet?

Hvis du er i en situation, hvor du ikke har mulighed for fleksibilitet, skal du kontakte kundeservice, som kan tilbyde dig en løsning afhængigt af det specifikke problem.

Hvordan kan jeg betale via KLM -reservationsportalen?

Betalingssystemet foretages udelukkende online, især for din bekvemmelighed, så du kan betale, selv når du placerer din ordre, ved hjælp af et debet- eller kreditkort Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, JCB og endda UATP / Airplus.

Hvad er den største rabat, der tilbydes af en KLM -kupon eller et kampagnetilbud?

En af de største prisnedsættelser, du kan drage fordel af, kommer i form af rabatkuponer, hvis værdi kan nå op til 30%, som du kan finde både på virksomhedens websted, samt på flere sider. Specialiseret.

Hvordan kan jeg spare penge, når jeg køber fra KLM?

For nu er den eneste måde, du kan drage fordel af lave priser på dine rejser udover rabatkuponer, ved at tilmelde dig Flying Blue, som giver dig mulighed for at akkumulere miles flyvning for hver foretaget rejse, som du senere kan konvertere til procenter . reduktion.

Hvad kan jeg købe fra KLM.com?

Virksomheden repræsenterer den største danske flyoperatør, både for indenrigs- og internationale flyvninger, med et varieret tilbud og for indkvartering, transporttjenester til og fra lufthavnen samt for biludlejningstjenester.

Hvad er kontaktoplysningerne for KLM?

Al kommunikation og kontaktkanaler i virksomheden er tilgængelige 24/7, så du kan enten ringe eller kontakte virksomheden på WhatsApp på +31206490787, samt via en kontaktformular via e -mail eller på Facebook og Twitter, på udkig efter brugernavn @klm .

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024

Særlige kuponer og tilbud på KLM Danmark

Der er bestemte tidspunkter på året, hvor du kan få særlige salgsferier, der har nogle rabatter, samt salg, tilbud og meget gode tilbud, som du kan drage fordel af til at foretage dine indkøb, som giver dig mulighed for at spare mere, end du forventer . Nogle af disse datoer, du kan nyde, er Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • KLM 5% kupon til mange destinationer
 • De bedste priser for destinationer i Europa
 • 10% rabat via tilbud modtaget via e -mail
 • Op til 50% rabat, hvis du køber en rundrejse
 • Den laveste pris for destinationer i Sydamerika

Andre lignende butikker