Malaysia Airlines Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponFå $ 20 rabat med denne Malaysia Airlines kupon30 september
ForfremmelseMalaysiaAirlines.com kupon: op til 20% rabat udvalgte flyvninger06 november
kupon25% kuponkode på MalaysiaAirlines.com vælg flyvninger07 november
ForfremmelseMalaysiaAirilnes.com 25% kuponkode Økonomi børn billetter29 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad MALAYSIAAIRLINES sælger til Danmark

MALAYSIAAIRLINES er et globalt flyselskab til kapitalinvesteringsformål, som er organiseret i fire forskellige forretningssegmenter såsom: lufttransporttjenester, jordtjenester, flyleasing og talentudvikling. Det er et af kun syv flyselskaber, der har opnået en femstjernet vurdering fra Skytrax sammen med Hainan Airlines, Asiana Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines, All Nippon Airways og Cathay Pacific.

Blandt de lounger, som MALAYSIAAIRLINES tilbyder, er: First Class, denne kabine er designet til 12 passagersæder, bredden af ​​hver stol er 28 tommer (71 centimeter), passageren kan justere sædet ved hjælp af en speciel knap på armlænet ; En anden af ​​dens lounger er: business class, der er tilgængelig på alle MALAYSIAAIRLINES fly, flyselskabet har tilbudt business class service med henholdsvis 41 og 35 passagersæder; og endelig økonomiklassen, som hvert sæde vender fremad og er udstyret med en videoskærm, der transmitteres til store skærme på gangene mellem sæderækkerne.

Nogle af de destinationer, de tilbyder, er: Japan, Nepal, New Zealand, Myanmar, Indonesien, Kina, Malaysia, Brunei, Cambodia, Australien, Singapore, Thailand, Storbritannien, blandt andre.

Hvordan laver jeg en reservation på MALAYSIAAIRLINES?

Først skal du vælge afrejse- og destinationssted, efterfulgt af dette skal du indtaste den foreløbige dato for rejsen, og hvis det bliver envejs- eller returrejse, så skal du indtaste antallet af rejsende og betalingsmetoden, du skal bruge, til sidst vælger du den klasse du vil rejse med og har du en kampagnekode skal du have den ved hånden for at kunne bruge den.

Hvilke rabatter tilbyder MALAYSIAAIRLINES Danmark?

MALAYSIAAIRLINES tilbyder forskellige typer rabatkuponer og tilbud. Det seneste kampagnetilbud inkluderer en rabatkupon på 20 % til visse destinationer og feriepakker med op til 50 % rabat, hvis du booker hotel + fly sammen gennem MALAYSIAAIRLINES.

Betalingsmetoder hos MALAYSIAAIRLINES Danmark

Blandt de betalingsmetoder, du kan finde, er: Kredit- eller betalingskort, MayBank2u, PayPal, UnionPay, Boost, FPX, CIMB-klik og afdragsbetalinger.
  

Hvor lang tid tager det, før reservationen foretaget på MALAYSIAAIRLINES ankommer?

Det er meget nemt og enkelt at få en billet i MALAYSIAAIRLINES, da du kan gøre det ved at besøge lufthavnen på dens check-in stand eller online fra dens side ved at logge ind på din konto ved at vælge det fly, du ønsker, bekræfte og foretage betaling, vil senere i din e-mail modtage bekræftelsen på samme.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket hos MALAYSIAAIRLINES Danmark

Der er i øjeblikket flere kampagnetilbud på dette malaysiske flyselskab. Her er nogle af dem:

20% rabat på udvalgte hoteller, hvis du bestiller en flybillet
10 % kampagnekode til studerende
Op til 50 % rabat på særlige kampagner hos MALAYSIAAIRLINES
Planlæg din rejse med MALAYSIAAIRLINES og få op til 50 % rabat
25% kupon fra MALAYSIAAIRLINES for ekstra bagage
Op til 15 % rabat for Business Class-reservationer med CIMB-kort
25% rabat ved bestilling af rejsepakker med MH Holidays

MALAYSIAAIRLINES Danmark Kundeservice

MALAYSIAAIRLINES, stiller en international telefonlinje til rådighed for sine brugere gennem nummeret +44 0 3303650080, også gennem en formular på sin side, hvor du vil efterlade nogle af dine data inklusive e-mailen, og du vil modtage et svar snart. En anden mulighed er gennem dine sociale netværk.

Fordele ved at bruge en MALAYSIAAIRLINES kupon i Danmark

At få rabatkuponer i MALAYSIAAIRLINES er en fordel, da det tilbyder dig flyrejse samt fly plus hotel, hvor du kan spare mere end du forestiller dig ved at bruge dem til at nyde din ferie ved at vælge din drømmedestination. Med en kupon fra MALAYSIAAIRLINES kan du få op til 20% rabat på udvalgte flyrejser.

Kan jeg annullere eller ændre den flybillet, der er bestilt gennem MALAYSIAAIRLINES?

For at foretage en annullering i MALAYSIAAIRLINES, kan dette afhænge af den måde, hvorpå du har fået din billet, hvis den er købt af et rejsebureau, skal du kommunikere direkte til bureauet, hvis du tværtimod har gjort det fra online-siden du skal kontakte kundesupport.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

I øjeblikket har nye kunder kun de tilbud og kampagner, som de tilbyder på sin online side. Tilbuddet omfatter i dag op til 40% rabat på en komplet fly- + overnatningspakke.

MALAYSIAAIRLINES Danmark på sociale medier

På siderne af Social Networks kan du læse nyheder om flyrejser fra MALAYSIAAIRLINES og derudover kan du få kampagnekoder og rabattilbud, når de er tilgængelige.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af MALAYSIAAIRLINES for købere i Danmark

I øjeblikket tilbyder MALAYSIAAIRLINES 50% rabat for eksklusive økonomipassagerer. Derudover får du op til 20 % rabat på overnatning, hvis du vælger hotellet gennem MALAYSIAAIRLINES.

Kupon fra MALAYSIAAIRLINES Danmark til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere kan du modtage informationsbulletiner med tilbud og kampagner svarende til de bedste destinationer, samt hotel. På den måde kan du få op til 20% rabat på en kombineret hotel + fly pakke.

Lignende flyselskaber til MALAYSIAAIRLINES

Der er en bred vifte af butikker, der ligner MALAYSIAAIRLINES, hvor du kan verificere og gennemgå deres tilgængelige kampagner eller rabatter, såvel som deres destinationer og forbindelser, nogle af disse sider kan være Etihad, Qatarairways, Emirates, FlyDubai, KLM.
                                                          

MALAYSIAAIRLINES Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatter afholdes dagen efter Thanksgiving, det vil sige den fjerde fredag ​​i november måned, og denne udsalgsferie har sin oprindelse som en fest i USA, en dato, hvor du kan finde gode rabatter og/eller udsalg. meget godt, at du ikke kan gå glip af.

Kupon til MALAYSIAAIRLINES Danmark for 11.11

Rabatterne på Singles Day eller 11.11 er født i asiatiske lande, som fejres i november måned den 11., denne udsalgsferie har efterhånden vundet popularitet i andre lande og kontinenter, som du ikke kan miste takket være deres fremragende kampagner og rabatter ledig.

MALAYSIAAIRLINES Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatterne, deres fejring kommer fra USA, og de finder sted mandagen efter Black Friday-fejringen, i løbet af denne ferie finder du kampagnerabatter for køb foretaget online, rabatter, som du ikke kan gå glip af, da de er rabatter på deres ekstraordinære Produkter.
 

MALAYSIAAIRLINES Danmark Kuponer til jul

Julerabatter afholdes i december måned, måneden hvor fødslen af ​​barnet Gud fejres, af denne grund gives vidunderlige rabatter til denne juleferie.

MALAYSIAAIRLINES mobilapplikation til iPhone og Android

MALAYSIAAIRLINES har tilgængelig for sine kunder download af mobilapplikationen til Android og iPhone, hvorfra du kan foretage dine reservationer komfortabelt og sikkert.

Hvilke destinationer flyver MALAYSIAAIRLINES til?

Blandt de populære destinationer, hvor MALAYSIAAIRLINES flyver, lister vi nogle af de mest populære: Argentina, Australien, Østrig, Bahrain, Bangladesh, Belgien, Brunei, Cambodia, Canada, Kina, Kroatien, Egypten, Frankrig, Tyskland, Indien, Indonesien, Iran, Italien, Japan, Kuwait, Libanon, Libanon, Maldiverne, Myanmar, Nepal, New Zealand, Holland, Pakistan, Filippinerne, Saudi-Arabien, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sri Lanka, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand , Tyrkiet, De Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, USA og Vietnam.

 

 

Tilbyder MALAYSIAAIRLINES gratis reservationer?

I MALAYSIAAIRLINES er forsendelser af dine billetter gratis, da de sendes via e-mail til din e-mail-indbakke.

Kan jeg betale i MALAYSIAAIRLINES med PayPal?

I MALAYSIAAIRLINES kan du foretage betalingen via PayPal, denne metode accepteres kun i nogle lande. Andre betalingsmidler er via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express JCB. Andre alternativer, som kan variere afhængigt af landet, er Alipay, Ideal, Poli, Unión Pay, Touchn'Go elektronisk tegnebog, Grabpay, Enets, CIMB Niaga, WeChat Pay.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i MALAYSIAAIRLINES?

I MALAYSIAAIRLINES kan du skrive rabatkuponen, når du har foretaget anmodningen om dine reservationer, da den har en boks til at inkludere kuponnummeret, der skal ansøges.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Malaysiaairlines Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på MALAYSIAAIRLINES Danmark

MALAYSIAAIRLINES har med jævne mellemrum kampagnetilbud og ubestridelige rabatkuponer til sine kunder. Disse omfatter:

20% rabat på udvalgte hoteller, hvis du bestiller en flybillet
10 % kampagnekode til studerende
Op til 50 % rabat på særlige kampagner hos MALAYSIAAIRLINES
Planlæg din rejse med MALAYSIAAIRLINES og få op til 50 % rabat
25% kupon fra MALAYSIAAIRLINES for ekstra bagage
Op til 15 % rabat for Business Class-reservationer med CIMB-kort
25% rabat ved bestilling af rejsepakker med MH Holidays

Malaysiaairlines Kuponer

Andre lignende butikker